Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

QUOTE(akwa1 @ 2014 01 16, 20:34)
Pasirodom po TA  5,8 kg ir 63 cm. svorio tik 500 gr  verysad.gif  kustam

niu kur jau kustat? smile.gif + yra tai nekustat 4u.gif
negi norit kiekviena menesi po kila, tai metu svertumet ogogo smile.gif

mes praeita ir 500 g prigaugom ir viskas liuks, kita savaite matysim kiek dbr sveriam 4u.gif
Atsakyti
Su ziemuze 4u.gif
QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 14, 16:35)
Milituke, manoji irgi paciam spalio gale gimusi, tad dar nesijuokia smile.gif tik sypsosi ir bando sneket siek tiek. 
dar is dziugiu naujienu - siekia rankyte sudominusiu daiktu, kartais sugeba ir paimti. ''atrado'' savo rankytes - kartais susikaupusi ziuri i jas.

liudna, kad tema tyla. jei jau visos iseisit i fb, esu nusprendus prasytis priglaudziama pas lapkritinukus biggrin.gif ne toks ir didelis amziaus skirtumas.

Man irgi gaila, kad tema mirusi.

QUOTE(akwa1 @ 2014 01 16, 21:34)
Pasirodom po TA  5,8 kg ir 63 cm. svorio tik 500 gr  verysad.gif  kustam

Svarbu pliuso turit, as tikiuosi, kad jau nebepriaugsim 1kg nes svertu jau virs 9kg vargse mano nugara, rytais susirietusi vaikstau iki kol atleidzia.
Maniske taip pat juokiasi balsu, bet juokiasi taip teciui ir broliui, o man tik pasisypso, na nebent kai pakamuoju, teciui uztenka zvigsniuka mesti ir ji jau kvatoja. smile.gif
Dar maniske rieciasi, baisiai sestis nori. Na o siu dienu pasiekimas, nusimauti kojinytes. Trina pedutes viena i kita ir vis ziuri nukrito ar dar yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 20, 00:15)
Su ziemuze  4u.gif

Man irgi gaila, kad tema mirusi.
Svarbu pliuso turit, as tikiuosi, kad jau nebepriaugsim 1kg nes svertu jau virs 9kg vargse mano nugara, rytais susirietusi vaikstau iki kol atleidzia.
Maniske taip pat juokiasi balsu, bet juokiasi taip teciui ir broliui, o man tik pasisypso, na nebent kai pakamuoju, teciui uztenka zvigsniuka mesti ir ji jau kvatoja. smile.gif
Dar maniske rieciasi, baisiai sestis nori. Na o siu dienu pasiekimas, nusimauti kojinytes. Trina pedutes viena i kita ir vis ziuri nukrito ar dar yra biggrin.gif

agha musiskis irgi kojniu nusimovimo mena ivaldes smile.gif x kojas trina viena i kita, tai nespeju uzmaudinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 20, 00:49)
agha musiskis irgi kojniu nusimovimo mena ivaldes smile.gif x kojas trina viena i kita, tai nespeju uzmaudinet smile.gif

thumbup.gif as irgi jau nebespeju, net sunus ismoko sesei kojines mauti

Nu mano miegale nesenai atsikele, buvo ryte 7 pabudusi, isleidom vyrukus i darbelius, pasikeitem pampi ir vel abi uzmigom, tada po 9 atsibudo, apsirengem silciau, nes maniau, kad jau su visam, bet ir vel luzo pana ant ranku. Siandien tikriausiai bus miegadienis smile.gif uztat ryt "mama laikykis" biggrin.gif
Papildyta:
Dar klausimukas, o kai jums su svoriu? pas mane dar cielas 10 kg, tai nekazka. Dietintis nenoriu, nes maitinu, bet ir tas pliusas nervuoja .
Atsakyti
Na man dar plius 5kg liko sad.gif Bet jau pradėjau šiek tiek sportuot - šokiai, aerobika smile.gif Man patinka, o ir tikiuosi bent jau tais kg atsikratyt biggrin.gif Prieš nėštumą padėjo biggrin.gif
O mano mažoji, užpraeitą naktį pirmą kartą "šokdino" matyt pilvukas streikavo. Visą naktį mažiukė klykdama atsibusdavo sad.gif Na bet šią naktį ramiai vėl miegojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2014 01 20, 13:54)
Na man dar plius 5kg liko sad.gif Bet jau pradėjau šiek tiek sportuot - šokiai, aerobika smile.gif Man patinka, o ir tikiuosi bent jau tais kg atsikratyt biggrin.gif Prieš nėštumą padėjo biggrin.gif
O mano mažoji, užpraeitą naktį pirmą kartą "šokdino" matyt pilvukas streikavo. Visą naktį mažiukė  klykdama atsibusdavo sad.gif Na bet šią naktį ramiai vėl miegojom smile.gif

O kur tu soprtuoji? eini i sporto kluba?

Atsakyti
Taip, einu į klubą. Man patinka aerobika, strakaliojimai biggrin.gif o ir pilvo presui padirbam. Nemėgstu sporto salėse kilnot sunkumų smile.gif Tad renkuosi kitą variantą. Dar su vyru einam į sportinius šokius. Lankėm prieš nėštumą, dabar vėl gryžom wub.gif JUokiamės, akd negalim atsilikt nuo mergičkų savo, biggrin.gif jos šoka pramoginiuose abi. Nors realiai, didžiosios pasiekimų nepasivyt mums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milituke: 20 sausio 2014 - 15:04
QUOTE(Milituke @ 2014 01 20, 16:02)
Taip, einu į klubą. Man patinka aerobika, strakaliojimai biggrin.gif o ir pilvo presui padirbam. Nemėgstu sporto salėse kilnot sunkumų smile.gif Tad renkuosi kitą variantą. Dar su vyru einam į sportinius šokius. Lankėm prieš nėštumą, dabar vėl gryžom  wub.gif JUokiamės, akd negalim atsilikt nuo mergičkų savo, biggrin.gif jos šoka pramoginiuose abi. Nors realiai, didžiosios pasiekimų nepasivyt  mums biggrin.gif

Milituk, saunuole ir tu, ir tavo vyras saunuolis. thumbup.gif Kaip man grazu, kai poros lanko sokius wub.gif Mane MB tik prie puodu sokdina lotuliukas.gif O jei rimtai neturiu, kam lelytes palikti, as savo sportus galiu pamirsti arba bandyt namuose, bet namuose vienai taip suuuunku, nera motyvacijos ax.gif

Nuodingoji gebene, gal praleidau ( tada atsiprasau) bet sakei, kad pas privatu ortopeda savo dziaugsmeli vesi, ka sake jums del klubiuku?
Atsakyti
Sunku, kai nėra kam palikti sad.gif Aš kai sportuot einu, vyras būna su merginom. Dičkė tuo pat metu šokiuose. Tai susiderinam - aš nuvežu, abi užsiėmusios, paskui pasiimu. O kai šokt einam, tada jau mamytė mano gelbėja smile.gif Gerai, kai ji šalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2014 01 20, 17:55)
Sunku, kai nėra kam palikti sad.gif Aš kai sportuot einu, vyras būna su merginom. Dičkė tuo pat metu šokiuose. Tai susiderinam - aš nuvežu, abi užsiėmusios, paskui pasiimu. O kai šokt einam, tada jau mamytė mano gelbėja smile.gif Gerai, kai ji šalia smile.gif

Sunku, bet kai pripranti, zinai, kad kitaip nebus su tuo susitaikai.

Kepu varskes apkepa, tik pamirsau uzmerktas ir panoseje padetas razinas i varske sudeti doh.gif
Atsakyti
vaje kaip noreciau ir as i sokius, mes pries nestuma su vyru lankem pusmeti, tai labai patiko, bet dabar neturim kam mazosios vakarais palikti kad i jus vel gristume sad.gif
Atsakyti
Plunksnuciuke, pritariu, labai smagu šokti poroje wub.gif Man metų reikėjo, kad vyrą įkalbėčiau biggrin.gif O dabar pats laukė, kada jau galėsim gryžt į šokius smile.gif
Atsakyti