As prisedu paskaitynet, bet kad cia diskusijos visai dingusios:)
Ir aš įlendu vis čia.
Bet tylu, ramu...
Na kadangi mes jauniausios čia, tai pasakokit, ką naujo splaiukai išmoko per trečiąjį mėnesiuką Nes mes šypsomės, jau po truputį guguojam. Kaip supratau jau vaikučiai juokiasi garsu, tai laukiu nesulaukiu Šiaip labai šypsosi šeimos nariams, o kai sesės kalbina, tai nedingsta šypsena, bet visiems kitiems RIMTUOLĖ
Bet tylu, ramu...
Na kadangi mes jauniausios čia, tai pasakokit, ką naujo splaiukai išmoko per trečiąjį mėnesiuką Nes mes šypsomės, jau po truputį guguojam. Kaip supratau jau vaikučiai juokiasi garsu, tai laukiu nesulaukiu Šiaip labai šypsosi šeimos nariams, o kai sesės kalbina, tai nedingsta šypsena, bet visiems kitiems RIMTUOLĖ
Sveikos ir čia
Žiūriu,kad tema jau vsai leisgyvė..
Žiūriu,kad tema jau vsai leisgyvė..
Milituke, manoji irgi paciam spalio gale gimusi, tad dar nesijuokia tik sypsosi ir bando sneket siek tiek.
dar is dziugiu naujienu - siekia rankyte sudominusiu daiktu, kartais sugeba ir paimti. ''atrado'' savo rankytes - kartais susikaupusi ziuri i jas.
liudna, kad tema tyla. jei jau visos iseisit i fb, esu nusprendus prasytis priglaudziama pas lapkritinukus ne toks ir didelis amziaus skirtumas.
dar is dziugiu naujienu - siekia rankyte sudominusiu daiktu, kartais sugeba ir paimti. ''atrado'' savo rankytes - kartais susikaupusi ziuri i jas.
liudna, kad tema tyla. jei jau visos iseisit i fb, esu nusprendus prasytis priglaudziama pas lapkritinukus ne toks ir didelis amziaus skirtumas.
Musiske panasiai, sypsosi, guguoja, kalba savo kalba, megsta spygaut, tai kaimynai ramiai negyvens:) tikslingai dar zaislu nesiekia, bet kartsis jau nuo pilvo ant nugaros apsivercia
QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 14, 16:35)
Milituke, manoji irgi paciam spalio gale gimusi, tad dar nesijuokia tik sypsosi ir bando sneket siek tiek.
Oi kaip smagu, kad jau siekia daiktų. Manoji tik šypsosi
Negi teks ir man prašytis pas lapkritinukus? Nes nors ir turiu fb, bet nespėčiau visko sekti
Tiesa, mūsų 2mėn TA: +1,200g ir +4,5cm ( dabar 6,3kg, 58,5cm) Nekūdutė mergina Gavom skiepą, gal šiek tiek neramesnė vakare, bet daugaiu nieko, tikiuosi ir naktis praeis ramiai.
merginos, o ketvirta menesi skiepyja tuo paciu skiepu kaip antra? ar as kazka susipainiojau.
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 15, 12:44)
merginos, o ketvirta menesi skiepyja tuo paciu skiepu kaip antra? ar as kazka susipainiojau.
agha http://www.tevu-darz...pu-kalendorius/