Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

na ir as noreciau 4u.gif
Atsakyti
Tai čia iš viso nieko nebeliks blink.gif Nepamirškim ir čia apsilankyt cool.gif karts nuo karto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwa1: 13 sausio 2014 - 19:18
As prisedu paskaitynet, bet kad cia diskusijos visai dingusios:)
Atsakyti
Ir aš įlendu vis čia. bigsmile.gif
Bet tylu, ramu...
Na kadangi mes jauniausios čia, tai pasakokit, ką naujo splaiukai išmoko per trečiąjį mėnesiuką wink.gif Nes mes šypsomės, jau po truputį guguojam. Kaip supratau jau vaikučiai juokiasi garsu, tai laukiu nesulaukiu smile.gif Šiaip labai šypsosi šeimos nariams, o kai sesės kalbina, tai nedingsta šypsena, bet visiems kitiems RIMTUOLĖ smile.gif
Atsakyti
Lab ryt 4u.gif
Mažius kalbasi garsiai, bet balsu nusijuokė tik vieną kartą. Pasirodė ir tyla blink.gif
Atsakyti
Sveikos ir čia 4u.gif
Žiūriu,kad tema jau vsai leisgyvė.. doh.gif
Atsakyti
Milituke, manoji irgi paciam spalio gale gimusi, tad dar nesijuokia smile.gif tik sypsosi ir bando sneket siek tiek.
dar is dziugiu naujienu - siekia rankyte sudominusiu daiktu, kartais sugeba ir paimti. ''atrado'' savo rankytes - kartais susikaupusi ziuri i jas.

liudna, kad tema tyla. jei jau visos iseisit i fb, esu nusprendus prasytis priglaudziama pas lapkritinukus biggrin.gif ne toks ir didelis amziaus skirtumas.
Atsakyti
Musiske panasiai, sypsosi, guguoja, kalba savo kalba, megsta spygaut, tai kaimynai ramiai negyvens:) tikslingai dar zaislu nesiekia, bet kartsis jau nuo pilvo ant nugaros apsivercia
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 14, 16:35)
Milituke, manoji irgi paciam spalio gale gimusi, tad dar nesijuokia smile.gif tik sypsosi ir bando sneket siek tiek.
dar is dziugiu naujienu - siekia rankyte sudominusiu daiktu, kartais sugeba ir paimti. ''atrado'' savo rankytes - kartais susikaupusi ziuri i jas.

liudna, kad tema tyla. jei jau visos iseisit i fb, esu nusprendus prasytis priglaudziama pas lapkritinukus biggrin.gif ne toks ir didelis amziaus skirtumas.

Oi kaip smagu, kad jau siekia daiktų. Manoji tik šypsosi smile.gif
Negi teks ir man prašytis pas lapkritinukus? smile.gif Nes nors ir turiu fb, bet nespėčiau visko sekti biggrin.gif
Tiesa, mūsų 2mėn TA: +1,200g ir +4,5cm ( dabar 6,3kg, 58,5cm) Nekūdutė mergina biggrin.gif Gavom skiepą, gal šiek tiek neramesnė vakare, bet daugaiu nieko, tikiuosi ir naktis praeis ramiai.
Atsakyti
merginos, o ketvirta menesi skiepyja tuo paciu skiepu kaip antra? ar as kazka susipainiojau.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 15, 12:44)
merginos, o ketvirta menesi skiepyja tuo paciu skiepu kaip antra? ar as kazka susipainiojau.

agha http://www.tevu-darz...pu-kalendorius/ mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom po TA 5,8 kg ir 63 cm. svorio tik 500 gr verysad.gif kustam
Atsakyti