Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 07, 14:25)
merginos, koki apsvietima laikote nakties metu kambaryje kai mazyliai miega?
mes tai anksciau ta tokia druskos lempute laikydavom, kuri tokia svelnia rausva sviesa sklaidzia. o dabar tokia dar silpnesne naudojam, led diodai keli nuo bateriju.
idomu kokiu dar yra variantu, gal kazkas isvis tamsoje nakti laikote? man kazkaip patogiau kai galiu pramerkus zvilgtelt, ar viskas mazytei ok, ar nenusiklojus, ar neisisukus kur ir pan,

as tai nuo antro menesio pradzios visiskai tamsoje nakti viska darau,ir miegam,ir maitinu, jei noriu paziuret ar viskas ok tai su telefonu pasisvieciu lotuliukas.gif ji man ir nakciai ismoko uzmigti pati-padedu i lovyte,idedu soskiuka isjungiu sviesa ir princese uzmiega wub.gif
Atsakyti
Manajai vis dar nereikia soskytės g.gif Vakare kartais jau jau įduodu, nes kažko pradėjo zirzaliot arba ant (.) kabėt. Bet tik trumpam pačiulpia ją, nakčiai vis tiek be soskytės užmiegam.
Atsakyti
Sveikutes, as kaip jaunas menulis smile.gif)

miega mano maze tamsoje, kadangi naktimis nebesitustina, papulis pasoneje tai ir naktine lempute nebereikalinga. Maze uzmiega apie 23 val ir ismiega iki 10 val ryto.
Buvom pas ortopeda, dare echo klubiuku, tai rado mazu, bet pataisomu bedeliu, sausi vel kartosim echoskopa.
Dabar dukryte sveria 8.1kg ugis 63.5 cm. maitinu tik savo pienu. Per Kaledas pradejo juoktis bslsu
Bet vat turim beda, pastoviai ant ranku nori buti nu ir buna, kad tik nezystu, diena miega tik vibro keduteje, ir jei tik nustoja vibruoti iskart nubunda. Kaip atpratinti nuo supavimu ir vibravimu? Ju neimanoma vaiko neimti, nepanesioti, o prie to gero jie greit pripranta o tDa. praaideda teroras biggrin.gif
Soskes vis dar neima ir turbut nebeims.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 08, 02:33)
Sveikutes, as kaip jaunas menulis smile.gif)
miega mano maze tamsoje, kadangi naktimis nebesitustina, papulis pasoneje tai ir naktine lempute nebereikalinga. Maze uzmiega apie 23 val ir ismiega iki 10 val ryto.
Buvom pas ortopeda, dare echo klubiuku, tai rado mazu, bet pataisomu bedeliu, sausi vel kartosim echoskopa.

oho kaip ilgai išmiega, šaunuolė thumbup.gif

Mes miegam tamsoje, jeigu reikia sauskelnes pakeisti, tai įsijungiu naktinę lempą, o jei ne tamsoje pavalgo ir vėl miegam.

Gladsome, o nuo kada nebesituština tavo turtas naktimis,? Mano tai kartą visad, o kartais, net du unsure.gif kai keliasi MP valgyti, taip ir sauskelnes reikia keisti. Išsibudina, o paskui kol užmiegam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2014 01 08, 11:30)
Gladsome, o nuo kada nebesituština tavo turtas naktimis,? Mano tai kartą visad, o kartais, net du  unsure.gif kai keliasi MP valgyti, taip ir sauskelnes reikia keisti. Išsibudina, o paskui kol užmiegam  doh.gif

Tiksliai nepasakysiu gal jau kokias tris savaites musu naktys visai ramios.
As irgi neatsidziaugiu, kad taip ilgai miega, dar ryte atsikelus speju siek tiek apsitvarkyti, valgyt pasidaryti. smile.gif Mano dickis irgi miegalius - peledziukas, gal cia genuose biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
(ar jau diena)
buvom ie mes vakar pasisverti pasimatuotti. tai vat mergina sveria 6 kg. o ugio turi 66 cm. auksta liekna mergina:)
va dziaugiauskad rami kad gerai miega nakti tai dabar atsiimu us viska valgo kas 1.5 -2 val ir tokia zirzle paliko . anksciau nakti tai tik paniurgzdavo ir kantriai laukdavo kol duodavau pienuko o dabar greit dudas paleidzia.
diena dar nieko leidzia laika gultuke arba ant lavinimosi kilimelio bedruaja su zaisliukais ir savimi veidrodyje. vakar net juokas eme kai save amate veidrodyje tai kiek kalbos buv sakau rado protinga zmogu pasneket:)

smagu kad oksanele dar pasirodo papasakoja savo naujienas:) ktiso nares tai ziuriu su visam dingo is eterio:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksiukas01_: 08 sausio 2014 - 13:55
QUOTE(auksiukas01_ @ 2014 01 08, 14:55)
labas rytas
(ar jau diena)
buvom ie mes vakar pasisverti pasimatuotti. tai vat mergina sveria 6 kg. o ugio turi 66 cm.  auksta liekna mergina:)
va dziaugiauskad rami kad gerai miega nakti  tai dabar atsiimu us viska valgo kas 1.5 -2 val ir tokia zirzle paliko . anksciau nakti tai tik paniurgzdavo ir kantriai laukdavo kol duodavau  pienuko o dabar greit dudas paleidzia.
diena dar nieko leidzia laika  gultuke arba ant lavinimosi kilimelio bedruaja su zaisliukais ir savimi veidrodyje. vakar net juokas eme kai save amate veidrodyje tai kiek kalbos buv sakau rado protinga zmogu pasneket:)
smagu kad oksanele dar pasirodo papasakoja savo naujienas:) ktiso nares tai ziuriu su visam dingo is eterio:)

Prajuokinai lotuliukas.gif mum kilimelis dar nelabai idomus, paguldau, bet nesuzaveta pana

Snd darau ekspermenta, nenesioju paneles ant ranku, tik iki gultuko, lovetes ir t.t ir visai kol kas gerai sekasi smile.gif
Atsakyti
sveikos, pasirodom ir cia smile.gif mes su vakariuku gulejom ligoninej, operavo virzelio cista, berniukiska beda, su narkoze ir panasiai, tai sunkios dienos buvo ir nusimato.

siaip nakti liko 1arba 2 maitinimai, nes i nakti nueina miegoti kokia 8-9, keliasi apie 2, ir tada kokia 5 arba 6
, bet ligoninej issiderino

Visom mamytem po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 08, 02:33)

bigsmile.gif Oho, kad ilgai išmiegat naktį. Aš džiauguosi, kad iki paryčių išmiega, paskui pavalgo ir vėl užmiega biggrin.gif Irgi laisvo laiko namams ir sau atrandu smile.gif O šiaip manoji daug laiko dieną gultuke leidžia, kol kaš virtuvėj,tai ir ji šalia, burbuliuoja, šypsosi biggrin.gif
O, kaip auga vaikučiai, jau 60cm viršija, šaunuoliai. Mums šiandien du mėnesiukai, bet tik kitą savaitę nueisim į TA ax.gif
Sveikatėlės ir sveikt greičiau Vakariui wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milituke: 08 sausio 2014 - 17:26
QUOTE(Žannce @ 2014 01 08, 16:58)
sveikos, pasirodom ir cia smile.gif mes su vakariuku gulejom ligoninej, operavo virzelio cista, berniukiska beda, su narkoze ir panasiai, tai sunkios dienos buvo ir nusimato.

siaip nakti liko 1arba 2 maitinimai, nes i nakti nueina miegoti kokia 8-9, keliasi apie 2, ir tada kokia 5 arba 6
Visom mamytem po  4u.gif

ta prasme seklidziu cista ar kur ta cista?mano vyresniajam mazam operavi seklidziu vandene tai irgi buvo baisi rekacija i narkoze bet pati zaizdele greit uzgijo.
Atsakyti
Zance balionelis tau ir mazajam. 4u.gif 4u.gif Labai gaila tokiu zuikiu kai serga, o jei dar narkozes
Milituke su antru menesiuku jus 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif musu lelia jau nuo 3 sav miega be sviesos ax.gif
turiu toki klausima,ar normalu kad jau beveik savaite laikosi temp 37.2-37.5? gyd sake gerklyte truputi raudona,paracetamoli vartojam,bet temp nemazeja g.gif skaiciau kad jei temp iki 38 ner ko nerimauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žannce @ 2014 01 08, 16:58)

Visom mamytem po  4u.gif

sveikit greiciau 4u.gif
o kaip pastebejot kad yra problemu?
Atsakyti