Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 03, 10:03)
Labas,

vakarais uzmiega bevalgydama ir niekaip kitaip. Pavalgiusia miegancia "pastatau" atsirugti, jei taip bestovedama atsibunda, praso valgyt vel. Pirmısus 2 nakties miegus ismiega Po 2-4val, paryciais jau kokia savaite eme keltis kas valanda  blink.gif
diena uzmiega arba pati, arba supuojama.

beje, iki kokio amziaus reikes padet atsirugt pavalgius?

neprisidaviau Po TA: Per antra menesi priaugo 1050g (tik MP) ir paaugo 3 cm, taigi yra 5300 ir 59 smile.gif skiepus atlaike gan lengvai. Sypsosi, ubauja kalbinama, pradejo bandyt siekti su rankytem dominancius daiktus...

Šauniai augat thumbup.gif

Aš dienomis iki šiol keliu atsirūgt, o naktimis jau gal nuo kokių 2-3 savaičių nekeldavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 03, 09:04)
Labas rytas visoms,
As turiu toki klausima, kelinta ir kaip jusu maziai uzmiega nakciai? Pas mus beda, pavalgo ir uzmiega tik judinama rankose ir tai tik pusvalandziui, paskui vel vyras turi supti ant ranku kol nuluzta. Vakar bandem jos lovyteje ja supuot, glostyt, dainuot, migduku muzikyte leist, ciulptuka laikyt, vistiek viskas baigesi po geros valandos asaru isterija ir kol vyras vel uzmigde rankose:(
Ir kada ir kiek keliasi? Nes man panasu kad musiske miegot visai nelinkus.

nium tai juk patys ir pripratinot ant rankų suptis 4u.gif smile.gif mes nuo gimimo nesupdavom, tai ir miega savo lovoj smile.gif nors pastebėjau, kad jam patinka būti supamam... pamėginkit vystyt - mum labai gerai padeda, suvystai kietai, soskę į dantis ir plaieki, gali prėkt kelias minutes, po to lūžta smile.gif

maniškis užmiega 23.00 pavalgęs ir keliasi 7.00

QUOTE(Nivea @ 2014 01 03, 09:52)
labas rytas  4u.gif
Apsivėmė ar atpylė? dėl kakojimo, tai maniškė 1 kartą per 1-2 dienas tik kakoja, o kartais būna, kad tik ir į trečią dieną, bet visada skystokai. Kai maitini mamos pienu vienas kartas per dieną idealu (taip man gydytoja sakė, nes MP labai gerai įsisavinama)

na man tai nepanašu į atpylimą, kai kelis kartus fontanu pavarė ir kai jau buvo praėję po paskutinio maitinimo 4 valandos, apsivarė visas... o kas liečęia kakojimą, na kai iki šiol kakodavo 3 kokius kartus per dieną ir staiga vieną... (šian dar nebuvo nieko, tai ir nežinau kaip bus), tai man neramu, kad nepasikartotų situacija kaip su dukryte buvo, kai 2 mėnesius po to gydėmes dufalaku
Atsakyti
Man Po tokiu poros atvemimu, kai viskas plaukia, gyd pasake Po kiekvieno maitinimo butinai atraugint, net jei valanda laukt tektu, maitimt ne gulincia, "ant sono" (jos pilvukas su mano pilvu susiglaudes) ir ne horizontaliai, o 45* kampu paimt vaika, bei kazka pakist Po ciuziniu, kad galva butu auksciau uz skranduka.
tiesa ne vien del apsivemimo man taip nurode -,apskritai panyte buvo pradejus labai daznai Po nedaug atpylinet.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 03, 09:04)
Labas rytas visoms,
As turiu toki klausima, kelinta ir kaip jusu maziai uzmiega nakciai? Pas mus beda, pavalgo ir uzmiega tik judinama rankose ir tai tik pusvalandziui, paskui vel vyras turi supti ant ranku kol nuluzta. Vakar bandem jos lovyteje ja supuot, glostyt, dainuot, migduku muzikyte leist, ciulptuka laikyt, vistiek viskas baigesi po geros valandos asaru isterija ir kol vyras vel uzmigde rankose:(
Ir kada ir kiek keliasi? Nes man panasu kad musiske miegot visai nelinkus.

mes jau buvom iprate nuo 9 iki 11 tame intevale uzmigt nakciai, bet va sianakt iki puses 2 zaidem kol nulauzem... musiskis tai nesileidzia dabar ant ranku migdomas...zviegia kaip skerdziamas, muistosi, blaskosi doh.gif doh.gif vieninteliai uzmigdymo budai tai i vezimuka paguldai ir vazineji per kilima, kad kratytusi, arba lovytej vazineji, kartais nuluzta ir bevalgydamas...bet dazniausiai pirmas miegelis mums buna vezimely, po to jau keliames pas save i lova ir miegam visi trys, nors sakiau jau reikia pradet perkelinet vaika i lovyte, nes nugara skauda ziauriai nuo tokio miegojimo.... o keliames mazdaug kas 3 val, buna ir dazniau doh.gif doh.gif tik tiek, kad dabar tamsoj pavalgo ir nuluzta, nebebludija...o tai budavo dar po valgymo valanda laiko bandydavom nulauzt doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodingoji_gebene: 03 sausio 2014 - 10:34
QUOTE(barric @ 2014 01 03, 10:29)
nium tai juk patys ir pripratinot ant rankų suptis 4u.gif  smile.gif mes nuo gimimo nesupdavom, tai ir miega savo lovoj smile.gif nors pastebėjau, kad jam patinka būti supamam... pamėginkit vystyt - mum labai gerai padeda, suvystai kieta

Na mes bandem vystut, tai va kokias pora savaiciu labai pasiteisino sis metodas, o dabar nebesileidzia, kai suvinioji, spiegia, muistosi, rangosi, pyksta iki kol pati nors truputi issilaisvina arba kol islaisvinam patys, nes gaila kai taip pyksta vaikas. Beje musiske miega savo lovytej, retai kafa pas save isikeliam.
Idomu kaip kam per kiek laiko pavyko vaika ismokyt uzmigt paciam ne ant ranku.
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 03, 11:23)
Man Po tokiu poros atvemimu, kai viskas plaukia, gyd pasake Po kiekvieno maitinimo butinai atraugint, net jei valanda laukt tektu, maitimt ne gulincia, "ant sono" (jos pilvukas su mano pilvu susiglaudes) ir ne horizontaliai, o 45* kampu paimt vaika, bei kazka pakist Po ciuziniu, kad galva butu auksciau uz skranduka.
tiesa ne vien del apsivemimo man taip nurode -,apskritai panyte buvo pradejus labai daznai Po nedaug atpylinet.

tai jis taip visada valgo 45 kampu, atsirūgsta kožną kartą... aš ir sakau, kad vėmė jis, tik nesuprasi nuo ko

QUOTE(Plunksnuciuke @ 2014 01 03, 14:03)
Na mes bandem vystut, tai va kokias pora savaiciu labai pasiteisino sis metodas, o dabar nebesileidzia, kai suvinioji, spiegia, muistosi, rangosi, pyksta iki kol pati nors truputi issilaisvina arba kol islaisvinam patys, nes gaila kai taip pyksta vaikas. Beje musiske miega savo lovytej, retai kafa pas save isikeliam.

aš suvystau, tada soskę įkišu suteptą infacol'u - jam saldu, jis nespjauna tada jos, bet paprilaikau kurį laiką, nu ir nurimsta smile.gif o mokyt užmigt pačiam net neteko, abu vaikai nuo pat gimimo būdavo pamaitinami ir iškart dedami į lovytę, todėl net nežinojo kas tas supimas ant rankų yra, ir apskritai neikur nesupu, nei vežime, nei lovytėje... ten tos lingės mirtinai užblokuotos pas mus, kad ir sesė nesugalvotų supt biggrin.gif dėl to ir nereikėjo atpratint smile.gif
Atsakyti
O gal tu suvalgei ka neiprasto?
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2014 01 03, 15:52)
O gal tu suvalgei ka neiprasto?

nu kad ne, kaip tik per naujus valgiau visokį šlamštą, bet vakar tai tikrai nieko blogo
Atsakyti
Labas 4u.gif

prisiduodam ir mes po TA 2 mėnesiukų. Priaugom 800 g (dabar sveriam 4700 g) ir 3 cm (esam 58 cm ūgio). Darėm klubukų echo šiandien irgi viskas o.k. thumbup.gif

Na mes nakčiai užmiegam apie 00,30-1,30 tik. O migdomės pavalgę pačios, tik tenka vis kaišioti soskę pakol užmiega smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Na mes nakčiai užmiegam apie 22-23val, prabunda apie 5-6, paskui apie 8val.
Vakare bendravimo laikas nuo 18 iki 22 si trumputėmis miego minutėmis biggrin.gif O jau kai pavalgo, atsirūgsta - tada į lovytę ir miega. Jokių supimų, nešiojimų ant rankų pas mus nėra. Nuo pirmos nakties miega lovytėje, be supimų. Kol kas ir soskės nepripažysta g.gif Nors per tą vakarinį bendravimą, gali kas valandą nors kiek pakabėt ant (.)(.), tai kaip suprantu pabūnu už soskę. Bet kadangi naktim ramiai miega, tai nesuku dėl soskių galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 03, 11:34)
bet dazniausiai pirmas miegelis mums buna vezimely, po to jau keliames pas save i lova ir miegam visi trys, nors sakiau jau reikia pradet perkelinet vaika i lovyte, nes nugara skauda ziauriai nuo tokio miegojimo.... o keliames mazdaug kas 3 val, buna ir dazniau doh.gif  doh.gif tik tiek, kad dabar tamsoj pavalgo ir nuluzta, nebebludija...o tai budavo dar po valgymo valanda laiko bandydavom nulauzt doh.gif

pas mane irgi kelias naktis miegojo mūsų lovoj, tai nugarą pradėjo žiauriai skaudėt, dabar visada perkėlinėju į lovytę smile.gif taip pati geriau išsimiegu ax.gif

bet vystymas negerai, ypač mergaitėms. Kaip tik reikia kuo plačiau kojytes laikyti.

QUOTE(Saliukė @ 2014 01 03, 16:53)
Labas  4u.gif

prisiduodam ir mes po TA 2 mėnesiukų. Priaugom 800 g (dabar sveriam 4700 g) ir 3 cm (esam 58 cm ūgio). Darėm klubukų echo šiandien irgi viskas o.k.  thumbup.gif

su šaunia TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 03 sausio 2014 - 18:43
ne, nū tai trumpam galima suvystyt, kol užmigs, o po to atrišt smile.gif
Atsakyti