Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

Į kilimėlius ir aš žvalgausi... Bet įtariu, nepirksiu. Gavom dovanų kilimą - dėlionę ir krūvą žaislų. Teks pačiai improvizuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 26, 23:01)
labas,

Ar bandote jau sportuoti? As iki siol tik ratus sukau su vezimeliu sparciu zingsneliu, o sivakar pirmakart pabandziau pratimus pilvui, ir likau baisiai nusivylus tuo, ka sugebejau (praktiskai nieko). Idomu, kaip sekasi mankstinti pilvo raumenis, ypac toms, kas po cezario. (Man gydytojas jau leido sportuoti).

Aš jau kokia savaitė pabandau sportuot, nes svorio kritimas susitojo ir tai, ką matau veidrodyje man nepatinka blush2.gif tai suku lanką, darau atsilenkimus ir pratimus užpakaliui user posted image bet aišku tas sportas daugiau simbolinis, gal iki 10 min, tai ir rezultatų labai nesitikiu, bet geriau nors kažką daryt, nei nieko visai ax.gif

QUOTE(auksiukas01_ @ 2013 12 27, 18:24)
sveikos su sventem visas:)

ar ziurit jau lavinimo kilimelius? maniske labai jau pradejo riestis ir  noret sedeti:) paguldziau ant kilimo tai labai patiko tik va turejau nuolat  jai barskuti rodyti. pagalvojau gal jau kilimelis butu geraas  uzsiemimas

mes jau naudojam. Mūsiškis su lemputėm ir muzikėle, tai prikausto šiek tiek dėmesį.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif

maziu uzmigdziau vezimely, tai ateinu su kavute 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
Gal kuriai smelinuku pritrukot. Issaugom pagrinde 62dydis;
Ilgom, trumpom rankovem, 22vnt noreciau 30lt.

Kazkiek foto cia:

[url]
http://www.babybum.lt
[/url]
Atsakyti
Sveikutes. Su praejusiomis sventemis visas!
pasidalinkit, kas kaip atsventet, ka dovanu mazieji gavo..

Mes dovanojom mazajai vaikstuka, kur su veiklos centriuku. Realiai naudojamas nuo 6 men, bet kadangi brolis labai priziurejo, kad ir sese gautu dovanu, tai nuspremdziau toki didesni reikalinga daikta dovanoti. O nuo kitu gavo rubeliu, kojinyciu, zaisliuka, papuosaliuku, lelyte tokia su grikine pagalvele...

Auksiukas, as kaip tik vakar issitraukiau veiklos kilimeli, tai mazoji labai susidomejo.
Atsakyti
laba, sportuot sportuoju seniai, po keliu savaiciu pradejau, tai presas grizo i vieta, tvirtas kaip akmenukas, alia pats vaizdas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif pilvas negrazus, reik masaziuku matyt ir maista ziuret rimciau doh.gif o svoris irgi negrizes dar +5 kg doh.gif doh.gif doh.gif vyras sako gi po pora kilu ant papu kabo biggrin.gif zo vaizdelis ne koks, nors ir sportuoju alia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _geisha_: 29 gruodžio 2013 - 11:34
labuka, mergaitės... visai apleidau jus, bet kompas kaip nusprogo kūčių išvakarėse, tai šian tik atsiėmiau iš gero žmogaus, kuris teikėsi man jį sutaisyt per šventes smile.gif aš tai nesportuoju ir ax.gif senokai lipau ant svarstyklių, ne sjos balkone dabar gyvena, bo mano mažoji jaučia joms kažkokį nesveiką potraukį, o ypač mėgsta jas pakelti ir tėkšti į grindis biggrin.gif mažiui per kalėdas dovanojom barškučiį, o per naujuosius gaus naujų čiulptukų, nors ir spjauna juos, bet visgi reik turėt smile.gif turėjo nuo 0 iki 3 mėn, dabar bus nuo 3 iki 9 smile.gif kas link visokių vaikštynių - neprigijo mano mergai jos, visas išmečiau, tikiuos mažajam neprireiks irgi smile.gif kažkaip aš labai juo tikiu... man atrodo, kad jis išviso augs be problemų, greit atsisės (beje, jau bando, riečiasi bananu), greit pradės eiti (ko visai nelaukiu) na ir t.t. nes antram vaikui visad lengviau - jis ne taip apkraunamas rūpesčiu biggrin.gif - tai manau, kad turės minimumą visokių lavinimo dalykų, tik knygas skaitysim ir viskas biggrin.gif o kas link fizinio lavinimo - turim kaimynę kineziterapeutę, manau, kad padės visuomet, jei kils bėdų

na ką.. o aš išbandžiau naują begarsę pelytę ir klaviatūrą - mažiukui visai nebetrukdau ir galiu naktim rašinėti, tad dabar pasirodysiu dažniau, - beje po kompo perinstaliavimo dingo mano visi užsaugoti skirtukai, kur geri puslapiai vaikams ir mums - teks iš naujo rankiotis viską smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,tikimes kad priimsit ir mus i savo rateli, blush2.gif trumpai prisistatysim esam is klaipedos gimem spalio 30 1990g 48 cm 4u.gif truputi per anksti mes atejom. Turim dabar pagrindine bedele tai pilvuko putimas ir sloga doh.gif maciau apie sportus ir svori kalbejot as tai nelipu ant svarstykliu nes bijau skaiciuku...
Atsakyti
QUOTE(Minutukas @ 2013 12 30, 15:11)
Sveikos,tikimes kad priimsit ir mus i savo rateli, blush2.gif  trumpai prisistatysim esam is klaipedos gimem spalio 30 1990g 48 cm 4u.gif  truputi per anksti mes atejom. Turim dabar pagrindine bedele tai pilvuko putimas ir sloga doh.gif maciau apie sportus ir svori kalbejot as tai nelipu ant svarstykliu nes bijau skaiciuku...

sveiki prisijunge 4u.gif oj kokie jus mazuliukai gimet, svarbu dabar augat ir stiprejat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutukas @ 2013 12 30, 14:11)
Sveikos,tikimes kad priimsit ir mus i savo rateli, blush2.gif  trumpai prisistatysim esam is klaipedos gimem spalio 30 1990g 48 cm 4u.gif  truputi per anksti mes atejom. Turim dabar pagrindine bedele tai pilvuko putimas ir sloga doh.gif maciau apie sportus ir svori kalbejot as tai nelipu ant svarstykliu nes bijau skaiciuku...

sveika prisijungus, klaipediete wink.gif

lavinamaji kilimuka turim kokias dvi savaites,tai kartais paguli maze, pasikalba su zaisliukais kol nenusibosta, t.y. kokias 10min lotuliukas.gif

del sporto,tai bandziau namie daryt presui,bet kazkaip nesigauna efektyviai, aisku reiktu gal lanka spintoj susirast. O siaip tai gavau dovanu sporto klubo abonementa, tai po nauju eisiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytes visas su ateinanciais:) kantrybes, graziu sypseneliu, sveikatytes
Atsakyti
visas visas su ateinanciais:)
ramaus sutikimo ir nuostabiu ateinanciu metu 4u.gif
Atsakyti