Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 12 14, 23:02)
Darbeliai lb mieli ,o nuotraukos visai puikiai išėjo  smile.gif o pasporto nimukei nenorite pakeisti ?  ax.gif

Net nežinau... g.gif Gal ir reiktų.. O, koks Jūsų nuomone labiau tiktų? ax.gif

Ačiū visoms, kad nesupeikėte mano pirmųjų paveiksliukų 4u.gif

RasuteK, tie mašiniukai dar nepakabinti. smile.gif Fotkinau suguldžiusi ant staliuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2013 12 15, 11:53)
Net nežinau... g.gif  Gal ir reiktų.. O, koks Jūsų nuomone labiau tiktų? ax.gif

Ačiū visoms, kad nesupeikėte mano pirmųjų paveiksliukų  4u.gif

Galima pasportą užsisakyt,norimos spalvos ir dydžio ,kainuoja iki 10 lt 4u.gif iškirptas vaizdo neduoda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 gruodžio 2013 - 11:40
QUOTE(Uodegyte @ 2013 12 15, 12:39)
Galima pasportą užsisakyt,norimos spalvos ir dydžio ,kainuoja iki 10 lt  4u.gif iškirptas vaizdo neduoda  ax.gif

Ačiū. Supratau ir pagalvosiu. ax.gif
Atsakyti
Zeruciui aplodismentų už laikroduką dar čia nepalikau, todėl vejuosi laiką thumbup.gif

Vitute*, o man taip ir norisi tuos mašiniukus ištraukt iš pasportų...jie taip švyti, o norisi to murzinumo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 09, 22:19)
Žaisliukai...

Gražūs žaisliukai, Sobieska wub.gif Motyvai labai patiko. Dovanosi ar sau pasiliksi?

QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 16:23)
Va mano procesas...siuvinėju vilkus VILKAMS...tokia draugų pavardė, jie viską dievina, kas su jais susiję...reikia iki sausio mėn. vidurio spėt išsiuvinėt ir įrėmint, nemeluosiu, sėdžiu ir iki 2 nakties...kažkaip ir su juoda kanva susidraugavau, nu bet pirmą kartą kol aš ją ant lankelio ištempiau  doh.gif  vieną galą atrodo jau įspraudžiu, rupūžiokas kitas iššoka  biggrin.gif

Tikiu, kad draugams patiks thumbup.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 12 12, 13:28)
Na ka,rodausi vakar baigtu darbeliu,dovana mazai mergaitei  ax.gif

Labai labai patiko wub.gif Ir man tų skaičiukų kažkaip visai netrūksta.

QUOTE(zydrem @ 2013 12 12, 16:08)
mano atvirute su mylimiausios radijo stoties logotipu  biggrin.gif 

Miela smile.gif Gal į RC siųsi?

QUOTE(Vitute* @ 2013 12 14, 17:01)
Bandžiau fotografuoti pagal Jūsų patarimus, bet deja, turbūt tai irgi atskiras mokslas.  g.gif  Nelabai man sekasi susidraugauti su fotiku... schmoll.gif

Puikūs darbeliai, mašiniukai patiko labai, o Nimukę perrėminčiau ax.gif
Aš irgi tokią beveik baigiau, iš tikro keli tik BS brūkšneliai beliko, bet jie tamsiausiose vietose, o mažius mano siuvinėjimo lempą sukūlė, tai negaliu pabaigti niekaip, kol naujos nenusipirkau. Nes neįžlibinu niekaip, kur ten ką siuvinėt doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

iškilo klausimėlis: noriu ant popieriaus prklijuoti siuvinėtus motyvus, tokios ale atvirutes, bet nežinau kokius klijus rinktis. Moment persigėrė per medžiagą ir paliko gelsvos plėmės. Gal galite patarti? ax.gif
Atsakyti
Merginos čia visai ne į temą ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif . Kadangi artėja Kalėdos tai pasidalinsiu receptu. Nedideliame vandens kiekyje pavirti karšto vyno prieskonius ir į pabaigą supilti tamsių vynuogių sultis. Gaunasi nealkoholinis karštas vynas vaikams ir ne vaikams. Neturėjau, kur jums visoms tą receptą įkelti blush2.gif blush2.gif
Visoms už jūsų darbukus po didelį didelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2013 12 15, 22:58)
Labas vakaras,

iškilo klausimėlis: noriu ant popieriaus prklijuoti siuvinėtus motyvus, tokios ale atvirutes, bet nežinau kokius klijus rinktis. Moment persigėrė per medžiagą ir paliko gelsvos plėmės. Gal galite patarti?  ax.gif

geltonoje ir mėlynoje pakuotėje išsukami klijai mirksiukas.gif su jei ir nerinius ir juosteles klijuoju ant dežučių
QUOTE(mona66 @ 2013 12 15, 23:27)
Merginos čia visai ne į temą  ax.gif  ax.gif  ax.gif  blush2.gif . Kadangi artėja Kalėdos tai pasidalinsiu receptu. Nedideliame vandens kiekyje pavirti karšto vyno prieskonius ir į pabaigą supilti tamsių vynuogių sultis. Gaunasi nealkoholinis karštas vynas vaikams ir ne vaikams. Neturėjau, kur jums visoms tą receptą įkelti  blush2.gif  blush2.gif

thumbup.gif ačiū nusidekupazinau labai gražu buteli tai galvojau kisielius pilsiu biggrin.gif dabar reiks toki ale vyna pasidaryti sau ir vaikams labai tiks biggrin.gif

ačiū kas užmatet mano atviruką 4u.gif
Vitute* labai labai mašiniukia faini wub.gif
elzeda tikiuosi neatsidurs šiukšlinei g.gif biggrin.gif
Atsakyti
zydrem karštas labai skanus... teko Rygoj žiemą gerti per šventę ax.gif 4u.gif , bet tiks ir šaltas, tik sultys turi būti tamsių vynuogių. Lauksim butelio vaizdo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 16 gruodžio 2013 - 08:57
mergaites, pamirsot, kad turim pasiplepejimams temuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 12 15, 19:22)
Gražūs žaisliukai, Sobieska  wub.gif Motyvai labai patiko. Dovanosi ar sau pasiliksi?

Ačiū, šiais metais sau pasiliksiu, sekančiais-padovanosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 15, 16:24)
Zeruciui aplodismentų už laikroduką dar čia nepalikau, todėl vejuosi laiką  thumbup.gif

bigsmile.gif aciu, aciu wub.gif pati juo labai diziuojuos,bijojau,kad nepavyks visko dailiai prisiut,bet susitvarkiau,o daba net gaila atiduot blush2.gif

elzeda aciu 4u.gif
Atsakyti