sobieska, nu bet tu ir varai, kaip prisukta, atrodo nė kvėpuoti neturi kada per darbelius, kai tokiais kiekiais gatavi rodomi
QUOTE(Aga @ 2013 12 10, 15:28)
sobieska, nu bet tu ir varai, kaip prisukta, atrodo nė kvėpuoti neturi kada per darbelius, kai tokiais kiekiais gatavi rodomi
Niekis, vieną mėnesiuką tokiu tempu pakentėt galiu, neleidžia sąžinė atsakyt pastoviems užsakovams išpildyt jų norus, kad stogas nenuvažiuotų visai gelbsti joga po 2 val 2 kart savaitėj. Va šiandien dar į pirtukę nuvažiuosiu, mat turiu šiandien iškeptą naują vairuotoją, lai vežioja-aš nusipelniau vyno taurės ...mašina kasco drausta tfu,tfu.tfu
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 14:34)
Niekis, vieną mėnesiuką tokiu tempu pakentėt galiu, neleidžia sąžinė atsakyt pastoviems užsakovams išpildyt jų norus, kad stogas nenuvažiuotų visai gelbsti joga po 2 val 2 kart savaitėj. Va šiandien dar į pirtukę nuvažiuosiu, mat turiu šiandien iškeptą naują vairuotoją, lai vežioja-aš nusipelniau vyno taurės ...mašina kasco drausta tfu,tfu.tfu
O akys nepavargsta?
fainai, vyresnėlis išsilaikė? Bus, kas pavaduoja
Ale ir darbelių merginos pažėrėt
Dėl Dimensions siūlų, tai man trūksta laaabai daug, bet mano rinkiny fonas siuvinėjas su 5-6 siūlų gijom, tai labai daug ir sueina. Na bet nepaskaičiuota kapitaliai laukiu jau papildymo
Dėl Dimensions siūlų, tai man trūksta laaabai daug, bet mano rinkiny fonas siuvinėjas su 5-6 siūlų gijom, tai labai daug ir sueina. Na bet nepaskaičiuota kapitaliai laukiu jau papildymo
Sobieska nebespeju jau suziuret, kai tiek groziu visur pridedi o ji speja ir siuvinet, ir dekupazuot, ir viska mums sudet parodyt, ir dar lieka jai laiko sau... man vis tiek tai misija neimanoma
Mingomi, "nuraminai"...man papildomai laukt nebus kada...brausiuos čionais, gal kuri galės pagelbėt jei "anuž reiks"...aš užsisakiusi atiduosiu vėliau Kaip mano močiutė pasakytų "veršis karvės subinėj, žyds su peiliu šokinėj"
Aga, bijau prisikalbėt, nu nepavargsta tos akys...aš dar ir prie kompo dirbu...nu man baisu rašyt ką dar darau- pagalvosit, kad kiborgas anapus sėdi...dar ir vakarinę veiklą atidirbu, kaip priklauso...kažkaip FB nuotaikos persismelkė į SM...briedžiai visokie
RasuteK..jei dar pasakyčiau koks mano "eikju"
Aga, bijau prisikalbėt, nu nepavargsta tos akys...aš dar ir prie kompo dirbu...nu man baisu rašyt ką dar darau- pagalvosit, kad kiborgas anapus sėdi...dar ir vakarinę veiklą atidirbu, kaip priklauso...kažkaip FB nuotaikos persismelkė į SM...briedžiai visokie
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 16:04)
ai ir nesakyk, ir taip viskas aisku sliauziu as savo sraigisku greiciu nors vieno kryziuko padet
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 16:04)
nu man baisu rašyt ką dar darau- pagalvosit, kad kiborgas anapus sėdi
mes jau senai taip galvojam,tik garsiai nesakom nes mum normaliem tokie tempai nesuprantami
QUOTE(zerutis @ 2013 12 10, 16:43)
,tik garsiai nesakom
Ech, kad aš taip mokėčiau...susivaldyt neįkišus savo trigrašio ...savitvardos kursai man dar vis aktualūs
Zeruti, kaip grazu...
O nors keleto taškiukų valandoms nužymėt nenorėjai?
O nors keleto taškiukų valandoms nužymėt nenorėjai?
QUOTE(Ciocė @ 2013 12 12, 13:06)
Aciu kazkaip nenorejau perkraut,buvau trejetuka issiuvinejus,bet man jis toks vienisas pasirode,neitema visai,tai isardziau