Gal kuri atsakys V. Enginger knygose spalvu kodukai is kokiu siulu paletes?
QUOTE(sobieska @ 2014 01 26, 17:48)
Jokiu būdu nesupyksiu-anaiptol, tik padėkosiu, nes kaip tik tokio rezultato ir siekiau, kad tik siuvinukas save išaukštintų...man pvz. pateikta kėdė yra jau "per plati" nu nemoku išsakyt tiksliai ką jaučiu
Tai gerai va vilkams rėmą puikų parinkai,o šiame tos juodos per daug ,rodos kėdė įsispraudus,ir norėtūsi jai daugiau erdvės,nu čia tik mano pamąstymai
Tresnia dmc
QUOTE(Streamy @ 2014 01 26, 16:37)
O kurias rozes? originalu rinkini? rozes mano silpnybe
Man irgi labai gražios būtent šitos http://www.kasiulai....is-p-10286.html Pamačiau ir įsimylėjau
QUOTE(sobieska @ 2014 01 26, 11:53)
Va ir namie jau...
Gražu Tavasis ir Uodegytės pasiūlytas rėminimo variantai taip skirtingai atrodo, su kiekvienu vis kitaip siuvinukas žiūrisi.
QUOTE(Averita @ 2014 01 26, 16:16)
senai buvau užsukus, šiaip ne taip pabaiga
Kaip gražu Ir dydis įspūdingas Čia kaip suprantu prie sofos atlošo fotkinta? Šaunuolė, kad pabaigei
Uodegyte, elzeda ačiū jo, nufotografuota prie sofos, kazkaip sunkiai sekes, visur blicas matos, be blico tamsu
Averita - įspūdingas darbas
Kad gi gražių darbų užderėjo!..
Kad gi gražių darbų užderėjo!..
QUOTE(Averita @ 2014 01 26, 20:31)
Uodegyte, elzeda ačiū jo, nufotografuota prie sofos, kazkaip sunkiai sekes, visur blicas matos, be blico tamsu
Aš paminėjau sofą tik dėl dydžio įsivaizdavimo
QUOTE(tildushka @ 2014 01 26, 16:59)
Man irgi labai gražios būtent šitos http://www.kasiulai....is-p-10286.html Pamačiau ir įsimylėjau
OOO, aš jau baiginėju šį
o pas jus remai su kojalem stovi ar kazkaip pasidedat jus paprastus ? nes as nusipirkau bet pas mane tik remas ir galvoju kaip patogiau su juo siuvineti
Averita, kokį grožį turi
nu taip, su kojom, kitaip tikrai nebūtų lengva siuvinėt tokį svorį laikyt rankose. man jau didesnį lankelį sunku rankose laikyt
QUOTE(Tresnia @ 2014 01 26, 20:06)
o pas jus remai su kojalem stovi ar kazkaip pasidedat jus paprastus ? nes as nusipirkau bet pas mane tik remas ir galvoju kaip patogiau su juo siuvineti
nu taip, su kojom, kitaip tikrai nebūtų lengva siuvinėt tokį svorį laikyt rankose. man jau didesnį lankelį sunku rankose laikyt
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 26, 23:12)
Averita, kokį grožį turi
klausimas kur tas kojytes rast nusipirkt nes dabar kiek ziurejau uk nelabai kur yra