Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vitute* @ 2014 01 23, 08:52)
Ar tikrai niekas negalite patarti dėl pusvilnės siūlų? g.gif  Vakar jau lyg ir geriau sekėsi. Gal kaip nors ir įveiksiu. blush2.gif

Aš tai neturiu patirties su tokios sudėties siūlais, todėl nieko pasakyt negaliu.

Uodegyte, nu parodyk kas ten tau nepatinka, gal mūsų akys visai kitaip matys mirksiukas.gif

Balionėlį palieku pingvinukams...mieli jie iš tikro wub.gif
Atsakyti
Ačiū Tildushka, ačiū Zeruti už patarimus. Jau ir pasinaudojau jais biggrin.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 01 23, 07:52)
Ar tikrai niekas negalite patarti dėl pusvilnės siūlų? g.gif  Vakar jau lyg ir geriau sekėsi. Gal kaip nors ir įveiksiu. blush2.gif

Aš niekada nesiuvinėjau su pusvilnės siūlais, bet siuvinėjau su trimis medvilniniais. Kryžiukai buvo labai nedailūs, atrodė netvarkingai, nesinorėjo net tęsti darbo. Man pagelbėjo storesnė adata (rinkinyje ji buvo skirta juostelėmis siuvinėti). Pro didesnę skylutę trys siūliukai išlįsdavo vienas šalia kito, o ne vienas ant kito.
Jei siuvinėji dviem, gal galima būtų adatą kišti tarp jų, na tokiu kaip "geležinkelio" principu.
Mano, kaip siuvinėtojos, patirtis nedidelė, tad dalinuosi tuo, ką išbandžiau smile.gif
Atsakyti
Turėtų būti šis ,i dar radau siuvinėtą .

user posted image user posted image

Pagal mano turimas spalvas ,iš rakto ,skirias spalvos ir nuo siuvinėto darbo ,tai nesuprantu ,kokiais siūlais siuvinėjo pati autorė .lyginau spalvas pagal paveikslėlį .Gal čia fotografuota su itin geru fotoaparatu ,ir įgavo ryškias spalvas ,bet ar tai sąžininga ,jai aš matau paveikslą ,ir tokio pat noriu .Siuvinėjau hortenzijas ,kaip nuotraukoje buvo ryškios ,taip ir išsiuvinėjus buvo ryškios .O čia kažkokia apgavystė .

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia pagalbos g.gif Niekaip nerandu jokios konvertavimo į Muline iš DMC arba Anchor lentelės. Gal kuri turite gerų nuorodų? g.gif Būčiau be galo dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 23, 11:08)
Turėtų būti šis ,i dar radau siuvinėtą .

uodegyt, man rodos, paveikslas ir turi būti blankesnis mastau.gif
tas išsiuvinėtas tamsus arba netinkamai nufotkintas, arba siūlai parinkti iš akies.

parodyk dar, kas tau gaunasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cziokoladine @ 2014 01 23, 12:14)
Sveikos,
labai reikia pagalbos  g.gif  Niekaip nerandu jokios konvertavimo į Muline iš DMC arba Anchor lentelės. Gal kuri turite gerų nuorodų?  g.gif  Būčiau be galo dėkinga  ax.gif

Cziokoladine, muline yra bendra siuvinėjimo siūlų rūšis, o ne kažkokios atskiros firmos gaminamų siūlų pavadinimas.
DMC, Anchor, Gamma ir kt. siūlai savaime yra muline 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 23, 14:29)
tas išsiuvinėtas tamsus arba netinkamai nufotkintas, arba siūlai parinkti iš akies.

Aš tikėjausi tokio pat paveikslo , kelios spalvos visiškai neatitinka .Žydra ne tokia ryški ,žalia visai ne ta spalva ,originali labiau į chaki neša ,salotinė atrodo nuotraukoje ,kad atitinka ,bet šiek tiek skirias atspalvis keliais nr.turėtų būti šviesesnė ,nei nurodyta rakte .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 sausio 2014 - 12:43
QUOTE(Katusik @ 2014 01 23, 13:29)

parodyk dar, kas tau gaunasi  4u.gif
Papildyta:

Cziokoladine, muline yra bendra siuvinėjimo siūlų rūšis, o ne kažkokios atskiros firmos gaminamų siūlų pavadinimas.
DMC, Anchor, Gamma ir kt. siūlai savaime yra muline  4u.gif

Tiek dar suprantu mirksiukas.gif Turėjau omeny šiuos siūlus
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2014 01 23, 14:13)
Tiek dar suprantu  mirksiukas.gif Turėjau omeny šiuos siūlus

Čia rusiški Kirovo siūlai. Aš tokių irgi turiu, bet nemokėjau konvertuoti. Tai kai ką radau
http://happy-hobby.t...-kirova-bestex/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 23 sausio 2014 - 14:21
QUOTE(Vitute* @ 2014 01 23, 15:15)
Čia rusiški Kirovo siūlai. Aš tokių irgi turiu, bet nemokėjau konvertuoti. Tai kai ką radau
http://happy-hobby.t...-kirova-bestex/

Dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 23, 12:39)

nu, atspalviai skiriasi. bet gi tavo pirkti siūlai kaip tik ryškesni, nei parodyta paveiksliuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 23, 19:52)
nu, atspalviai skiriasi. bet gi tavo pirkti siūlai kaip tik ryškesni, nei parodyta paveiksliuke  g.gif

Čia gal taip foto perteikia blush2.gif
Atsakyti
oi koks flamingas bus fainas! smile.gif
o as, leidus savininkei, galiu pasirodyt su pilnu metrikuciu bei savo saldziuju meskuku procesiuku smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti