Bianca mane visada zavi tavo pasirinkimas, nes vis buna kokie nematyti paveiksliukai (bent jau man)
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 22, 20:27)
Bianca mane visada zavi tavo pasirinkimas, nes vis buna kokie nematyti paveiksliukai (bent jau man)
net nesitiki, kad kazkas apskritai seka mano darbelius. aciu
QUOTE(Bianca @ 2014 01 22, 20:57)
net nesitiki, kad kazkas apskritai seka mano darbelius. aciu
jei keli cia,vadinas sekam faini darbeliai ir tikrai nematyti
Bianca- gal pasidalintum pingvinukų schema, ar bent jau dizaino pavadinimu , vis ieškoju ką linksmo išsiuvinėt mažylio grupei, bet nieks nekrito taip į akį. O čia- super, nenusibodę, spalvingi
Uodegyte , labai nefaina, kai dedi tiek vilčių ir rezultatas netenkina... Buvau aš savo procesą numetus, enes viena spalva žiede nepatiko. Vakar pakeičiau- ir įkvėpimas grįžo
Uodegyte , labai nefaina, kai dedi tiek vilčių ir rezultatas netenkina... Buvau aš savo procesą numetus, enes viena spalva žiede nepatiko. Vakar pakeičiau- ir įkvėpimas grįžo
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 22, 20:15)
Baigiu nusivilt siuvinėju tropikų motyvą,iš žurnalo.Visad žavėjo spalvų ryškumas,nusipirkau siūlus pagal raktą,žalia spalva duota visai kitokia ,nei siuvinėtam darbe,paveiksle ryškesnės spalvos,aš suprantu ,kad siūlai skirias gyvai ,ir iš žurnalo,bet mano siuvinukas blankus .Teks keist,ir eilinį kartą rinktis iš akies.Susinervinau,ir netekau noro ką nors bedaryt
Iš kokio žurnalo siuvinėji?
QUOTE(Bianca @ 2014 01 22, 20:50)
keletas siumetuku
Šakės, kokie faini pingviniukai Kieno dizainas?
QUOTE(elzeda @ 2014 01 22, 22:10)
Nzn kieno, nes cia schemas seniai seniai seniai radau kazkur interneto platybese, bet tik dabar pribtrendo juos siuvinet. Bet matosi, kad jie is zurnalo
Вышиваю крестиком 2009,fone lapai su flamingais.
Rasiux ,pasikeist aišku galiu,bet nepavažinėju taip dažnai,kaip norėtūsi,darbas stovės .Buvau taip nusiteikusi
Rasiux ,pasikeist aišku galiu,bet nepavažinėju taip dažnai,kaip norėtūsi,darbas stovės .Buvau taip nusiteikusi
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 22, 23:21)
O iš atsargų nieko nepritaikysi? Nes pvz., pas mane jau labai daug siūliukų prisikaupę. Tai pas Tave, tikriausiai, dar daugiau
QUOTE(elzeda @ 2014 01 23, 00:18)
O iš atsargų nieko nepritaikysi? Nes pvz., pas mane jau labai daug siūliukų prisikaupę. Tai pas Tave, tikriausiai, dar daugiau
Ne nepritaikau nieko ardyt nenoriu ,o dar per naujo tą patį siuvinėt .
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 23, 00:31)
Ne nepritaikau nieko ardyt nenoriu ,o dar per naujo tą patį siuvinėt .
Žinau tą jausmą
QUOTE(elzeda @ 2014 01 23, 00:50)
Žinau tą jausmą
Kaip sakoma per daug nori ,šnipštas gaunasi .Siuvinėjau melanžu širdelę ,baigės siūlas ,pirkti nebuvo ,reik užsisakyt ,darbas sustojo .Ėmiausi dim nedidelį motyvą ,konvertuojant ,keičiau spalvas ,nes netiko kelios spalvos ,dabar vėl
Ar tikrai niekas negalite patarti dėl pusvilnės siūlų? Vakar jau lyg ir geriau sekėsi. Gal kaip nors ir įveiksiu.