Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Bianca wub.gif 4u.gif mane visada zavi tavo pasirinkimas, nes vis buna kokie nematyti paveiksliukai (bent jau man) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 22, 20:27)
Bianca   wub.gif  4u.gif mane visada zavi tavo pasirinkimas, nes vis buna kokie nematyti paveiksliukai (bent jau man)  thumbup.gif

blush2.gif net nesitiki, kad kazkas apskritai seka mano darbelius. blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 01 22, 20:57)
blush2.gif net nesitiki, kad kazkas apskritai seka mano darbelius. blush2.gif  aciu

jei keli cia,vadinas sekam mirksiukas.gif faini darbeliai ir tikrai nematyti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Bianca- gal pasidalintum pingvinukų schema, ar bent jau dizaino pavadinimu ax.gif , vis ieškoju ką linksmo išsiuvinėt mažylio grupei, bet nieks nekrito taip į akį. O čia- super, nenusibodę, spalvingi wub.gif
Uodegyte console.gif , labai nefaina, kai dedi tiek vilčių ir rezultatas netenkina... Buvau aš savo procesą numetus, enes viena spalva žiede nepatiko. Vakar pakeičiau- ir įkvėpimas grįžo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 22 sausio 2014 - 20:11
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 22, 20:15)
Baigiu nusivilt  doh.gif siuvinėju tropikų motyvą,iš žurnalo.Visad žavėjo spalvų ryškumas,nusipirkau siūlus pagal raktą,žalia spalva duota visai kitokia ,nei siuvinėtam darbe,paveiksle ryškesnės spalvos,aš suprantu ,kad siūlai skirias gyvai ,ir iš žurnalo,bet mano siuvinukas blankus .Teks keist,ir eilinį kartą rinktis iš akies.Susinervinau,ir netekau noro ką nors bedaryt verysad.gif

Iš kokio žurnalo siuvinėji?

QUOTE(Bianca @ 2014 01 22, 20:50)
keletas siumetuku smile.gif

Šakės, kokie faini pingviniukai wub.gif Kieno dizainas?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 22, 22:10)
Iš kokio žurnalo siuvinėji?
Šakės, kokie faini pingviniukai  wub.gif Kieno dizainas?

Nzn kieno, nes cia schemas seniai seniai seniai radau kazkur interneto platybese, bet tik dabar pribtrendo juos siuvinet. Bet matosi, kad jie is zurnalo g.gif
Atsakyti
Вышиваю крестиком 2009,fone lapai su flamingais.

Rasiux ,pasikeist aišku galiu,bet nepavažinėju taip dažnai,kaip norėtūsi,darbas stovės .Buvau taip nusiteikusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 22, 23:21)
Rasiux ,pasikeist aišku galiu,bet nepavažinėju taip dažnai,kaip norėtūsi,darbas stovės .Buvau taip nusiteikusi  blush2.gif

O iš atsargų nieko nepritaikysi? Nes pvz., pas mane jau labai daug siūliukų prisikaupę. Tai pas Tave, tikriausiai, dar daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 23, 00:18)
O iš atsargų nieko nepritaikysi? Nes pvz., pas mane jau labai daug siūliukų prisikaupę. Tai pas Tave, tikriausiai, dar daugiau smile.gif

Ne nepritaikau nieko verysad.gif ardyt nenoriu ,o dar per naujo tą patį siuvinėt .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 23, 00:31)
Ne nepritaikau nieko  verysad.gif ardyt nenoriu ,o dar per naujo tą patį siuvinėt .

Žinau tą jausmą console.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 23, 00:50)
Žinau tą jausmą console.gif

Kaip sakoma per daug nori ,šnipštas gaunasi .Siuvinėjau melanžu širdelę ,baigės siūlas ,pirkti nebuvo ,reik užsisakyt ,darbas sustojo .Ėmiausi dim nedidelį motyvą ,konvertuojant ,keičiau spalvas ,nes netiko kelios spalvos ,dabar vėl blink.gif
Atsakyti
Ar tikrai niekas negalite patarti dėl pusvilnės siūlų? g.gif Vakar jau lyg ir geriau sekėsi. Gal kaip nors ir įveiksiu. blush2.gif
Atsakyti