Žaisliukai...
Daugiau čia
Teks pas sobieską i nuotolinius kursus užsirašyti, nes niekaip nesumisliju, kais siuvinuką priklijuoti (viškiai (aukšt.) nesimato).
Man šitie vienas keliuose super idėja ir įgyvendinimas
Man šitie vienas keliuose super idėja ir įgyvendinimas
QUOTE(mona66 @ 2013 12 09, 21:15)
ant pertvaros http://www.dekostudi...bului-8-cm.html buna pirkti prie burbulu pagal dydi ,arba pagal burbulo dydi iškirpti kartona ir ji aptraukti siuviniu bent as taip darau
zydrem
Manuoju atveju skrituliai buvo iškirpti iš kartono, dekostudijos tie plastikiniai aptraukti medžiaga niekaip nebūtų tilpę jau į apskritimą padidėjusia savo apimtimi
Papildyta:
hmmmmm
AČIŪ
Papildyta:
QUOTE(mona66 @ 2013 12 09, 22:15)
hmmmmm
AČIŪ
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 00:41)
dekostudijos tie plastikiniai aptraukti medžiaga niekaip nebūtų tilpę jau į apskritimą padidėjusia savo apimtimi
Papildyta:
Papildyta:
bet ant tu plastikiniu labai gerai foto klijuoti, jei norisi burbulo su foto kaip tik dabar gaminu vienoj pusei foto desiu ,o kitoj pusei siuvinėju bus staigmena kas dovanu gaus
[quote=sobieska,2013 12 09, 21:19]
Žaisliukai...
Oi, kokie mieli žaisliukai Tokie jaukūs ir šilti...
Katusik, Uodegyte, ačiū už patarimus. Darbo dienomis grįžtu tamsoje, bet savaitgalyje būtinai bandysiu perfotografuoti savo paveiksliukus.
Žaisliukai...
Oi, kokie mieli žaisliukai Tokie jaukūs ir šilti...
Katusik, Uodegyte, ačiū už patarimus. Darbo dienomis grįžtu tamsoje, bet savaitgalyje būtinai bandysiu perfotografuoti savo paveiksliukus.
QUOTE(zydrem @ 2013 12 10, 01:56)
bet ant tu plastikiniu labai gerai foto klijuoti, jei norisi burbulo su foto kaip tik dabar gaminu vienoj pusei foto desiu ,o kitoj pusei siuvinėju bus staigmena kas dovanu gaus
Neblogai visai foto klijuojasi
O kaip siuvinuką užlenksi -nuotrauka neleis ,nebent kirpsi tip top lig apskritimo kraštų
nesusirašom
siuvinuka taip tik ant kartono o pertvareles nuoroda idejau tik del ideju su foto
siuvinuka taip tik ant kartono o pertvareles nuoroda idejau tik del ideju su foto
QUOTE(sobieska @ 2013 12 09, 21:19)
Žaisliukai...
Jau viskas issakyta(super,grazu,nuostabu),nebezinau,kaip ir be apibudint APSIVOZT galima,prisiziurejus
zydrem, supratau
Zerutis...nugis dėkavoju
Aga...kiek aš į tuos nykštukus žiūrėjau
Va mano procesas...siuvinėju vilkus VILKAMS...tokia draugų pavardė, jie viską dievina, kas su jais susiję...reikia iki sausio mėn. vidurio spėt išsiuvinėt ir įrėmint, nemeluosiu, sėdžiu ir iki 2 nakties...kažkaip ir su juoda kanva susidraugavau, nu bet pirmą kartą kol aš ją ant lankelio ištempiau vieną galą atrodo jau įspraudžiu, rupūžiokas kitas iššoka
Kiek pamenu būta kalbų, kad siuvinėjant Dimension dažnai pritrūkstat siūlo...itariu, kad ir man jo reiks tfu,tfu,tfu...taip šykščiai įdėta, o siuvinėt rodos yra ką
Zerutis...nugis dėkavoju
Aga...kiek aš į tuos nykštukus žiūrėjau
Va mano procesas...siuvinėju vilkus VILKAMS...tokia draugų pavardė, jie viską dievina, kas su jais susiję...reikia iki sausio mėn. vidurio spėt išsiuvinėt ir įrėmint, nemeluosiu, sėdžiu ir iki 2 nakties...kažkaip ir su juoda kanva susidraugavau, nu bet pirmą kartą kol aš ją ant lankelio ištempiau vieną galą atrodo jau įspraudžiu, rupūžiokas kitas iššoka
Kiek pamenu būta kalbų, kad siuvinėjant Dimension dažnai pritrūkstat siūlo...itariu, kad ir man jo reiks tfu,tfu,tfu...taip šykščiai įdėta, o siuvinėt rodos yra ką