Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(nosiukelis @ 2014 01 17, 22:24)
Labuka visoms.
Gal galetumete padeti? Ieskau schemutes metrikos, kur leliukas guli su roziniu kiskuciu. Panasus yra su meskiuku. Leliuko su meskiuku puikiai viskas matosi, o su triusiuku ne:( Gal kas jau siuvinejot ir turit aiskia schema? BUciau labai dekinga. Noreciau savo busimai dukrytei issiuvineti. Laiko liko nedaug, bet pabaigti galesiu ir po:)

Schemų paieškos tema tam yra.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 17, 13:13)

mano maži siuvinukai  biggrin.gif
tikriausiai bus magnetukai  g.gif  dar keleta reikia išsiuvinėti
ir užrašine raganiškom mintims užrašyti  biggrin.gif

Faini birdai thumbup.gif Ir knygelė liuks smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 17, 13:21)
Mano ilgai lauktas...

Puikiai atrodo wub.gif
Atsakyti
cray.gif Paterkite...
Susiduriau su paciom atkakliausiom per savo siuvinejimo karjera demelem. Audinys-baltas kaip sniegas. Jau isbandziau Vanish dvieju rusiu-pries skalbima purskiama ir kur uzpili jau skalbdama masinoje. Dar mirkiau 24 valandas saltam vandenyje su milteliais. dar pyliau milteliu demiu naikinimui ant tu demeliu ir palaikiau. O jos tik ziuri i mane ir juokiasi is mano pusmecio darbo. verysad.gif

Ka patartumete?
Atsakyti
Nuo ko tos demes ?

Pas mus yra pirkt toks baliklis ACE,su juo tik isemiau markerio demes,tas vietas su ausu krapstuku gerai privilgiau,palaikiau ir tada su ukisku muilu ir sepeteliu (svelniai patrynus ) isploviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 19 sausio 2014 - 14:21
QUOTE(zerutis @ 2014 01 19, 15:08)
Nuo ko tos demes ?

Pas mus yra pirkt toks baliklis ACE,su juo tik isemiau markerio demes,tas vietas su ausu krapstuku gerai privilgiau,palaikiau ir tada su ukisku muilu ir sepeteliu (svelniai patrynus ) isploviau  biggrin.gif
4u.gif

Rodos, kad lyg ir nebuvo tu demeliu, kol siuvinejau. Pasimate tik kai isskalbiau. blink.gif O ir rinkini ir Amerikes atsiunciau, tai neturejo koks siulo dazas nubegti, visgi DIM. Nebent galejau nepastebejus kokiu markeriu ar flomasteriu perbraukti. Pirksiu ir as Ace ir bandysiu. Pas mumi irgi jo yra. Ir ukinio muilo kazkur kaip tikra lietuvaite esu uzsikisus. smile.gif Einu dar kankinti savo darbelio. Aciu, Zeruti.
Atsakyti
Aš paskutiniu metu visas savo dėmes išskalbiu su rankų darbo muilu. Esu gavus dovanų, kvapas nepatinka, bet užtat drabužiams padeda super thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Plačiau čia
Atsakyti
sobieska blink.gif ar tau sodyboje sienu dar netruksta g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 19 sausio 2014 - 16:38
QUOTE(zerutis @ 2014 01 19, 17:37)
sobieska  blink.gif ar tau sodyboje sienu dar netruksta  g.gif  wub.gif

Mano dabartinės sienos nedėkingos paveikslų kabinimams, tik kaminas laikinai kai kuriais"papuoštas" Kai rekonstruosim patį namą, tai ten bus jau "paveikslų galerija"...Kurioj vietoj kasą reiks įkurdint g.gif
Atsakyti
Sobieska thumbup.gif wub.gif ir pelezirnis, ir liktarna ta, kurios truko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukėm wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 19, 18:16)

Kaip puikiai atrodo wub.gif
Atsakyti