M.A.M.A nerealu labai labai gražus paveiksliukas
mano maži siuvinukai
tikriausiai bus magnetukai dar keleta reikia išsiuvinėti
ir užrašine raganiškom mintims užrašyti
QUOTE(Dreis @ 2013 12 21, 20:59)
As ten buvau nunesus savo pirma darbeli,tai irgi nukreivino dabar visada nesu priesais hiper maxima ten tikrai geras meistras dirba.
Visų darbeliai labai šaunųs!
Įdomu, kurioje ten vietoje rėminimas priešais Hiper maximą galėtų būti? Pabaigiau savo kavinuką - tai noriu nunešti įrėminti.
O Jūs tik rėmą užsakote ir pačios įrėminate, ar viską patikite meistrui?
sobieska, turiu klausimuka Kalbu apie tavo natiurmorta, kur servizas ir dvi zvakes. Gal gali pasakyti kokios spalvos BS-u apvedziojai indus? Mano turimoj schemoj DMC 413nr., bet man lyg per tamsus
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 13:44)
schemoj DMC 413nr., bet man lyg per tamsus
Siuvinėjau pagal schemą 413 arba 3790 nepamenu dabar, jau senokai buvo ...tikrai nieko neišradinėjau, dabar tik mąstau apie įrėminimą, jau imsiuosi to reikalo...
Supratau, aciu uz greita atsakyma. ir as tokiais pradejau daryt, tik susubalamutijau, nes tavo darbe pasirode ne toks ryskus bs-as. Idesiu kada procesa, siuvineju ant 40-to lino vienu siulu.
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 13:55)
Supratau, aciu uz greita atsakyma. ir as tokiais pradejau daryt, tik susubalamutijau, nes tavo darbe pasirode ne toks ryskus bs-as. Idesiu kada procesa, siuvineju ant 40-to lino vienu siulu.
Kaip įdomu ....man tai reikėjo didelio, dar dekupažuosiu kėdę pagal rėmą, nes reikia, kad foto vestuvėse gražiai žiūrėtųsi
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 12:55)
siuvineju ant 40-to lino
o aš užsisakiau 32 count liną, bet gavau gerokai skystesnį
sakyčiau, kad kokią 14 aidą atitinka
pagal skaičiavimus, man siuviniui reikėjo 39x21 cm lino. bet su gautu linu išėjo 47x29 cm gabalas gerai, kad buvau užsisakius su geroku rezervu, kitaip nežinau, ką būčiau darius
Sveikos, o štai ir aš
Truputį apleidau šiuos namučius, bet grįžtu
Varvinau seilę FB. Gražu
Gražu
Gražu Keksiukai mano silpnybė
Miela
Gražu
Labai labai
Mieliakai Užrašinė irgi super.
Sobieska šiais metais jau sugebėjo tris darbus įkelt... Ir tokius, kad jei nesėdėčiau, tai tkrai nugriūčiau Žaviuosiu, grožiuosiu ir truputį pavydžiu, nes pati nesugebu tokio tempo palaikyt
Truputį apleidau šiuos namučius, bet grįžtu
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 13:22)
Na ka,rodausi pirma 2014m. darbeli
Varvinau seilę FB. Gražu
QUOTE(sobieska @ 2014 01 13, 18:18)
[url=http://radikal.ru
Gražu
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 18:30)
Sveikos Negaliu nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau
Gražu Keksiukai mano silpnybė
QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 20:36)
Miela
QUOTE(sobieska @ 2014 01 15, 10:56)
Mano mažasis paveiksliuks
Gražu
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 16:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų
Labai labai
QUOTE(zydrem @ 2014 01 17, 12:13)
mano maži siuvinukai
Mieliakai Užrašinė irgi super.
Sobieska šiais metais jau sugebėjo tris darbus įkelt... Ir tokius, kad jei nesėdėčiau, tai tkrai nugriūčiau Žaviuosiu, grožiuosiu ir truputį pavydžiu, nes pati nesugebu tokio tempo palaikyt
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 16:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų
Elegantiskai nuostabu
QUOTE(sobieska @ 2014 01 17, 12:21)
QUOTE(Vitute* @ 2014 01 17, 13:31)
Visų darbeliai labai šaunųs!
Įdomu, kurioje ten vietoje rėminimas priešais Hiper maximą galėtų būti? Pabaigiau savo kavinuką - tai noriu nunešti įrėminti.
Savanoriu pr.206 as rema su pasportu issirenku pati,o iremint palieku meistrui, keturis darbus reminau visus iremino labai graziai.
jee...tau,kol su duzgem pavakarojom,cia perversmas didziausias
zydrem superiukas,viskas sauniai atrodo
ka apie sobieska pasakyt nieko nebesugalvoju Ai,pati susigalvos uz mane,ka labiausiai noretu isgirst
zydrem superiukas,viskas sauniai atrodo
ka apie sobieska pasakyt nieko nebesugalvoju Ai,pati susigalvos uz mane,ka labiausiai noretu isgirst
Labuka visoms.
Gal galetumete padeti? Ieskau schemutes metrikos, kur leliukas guli su roziniu kiskuciu. Panasus yra su meskiuku. Leliuko su meskiuku puikiai viskas matosi, o su triusiuku ne:( Gal kas jau siuvinejot ir turit aiskia schema? BUciau labai dekinga. Noreciau savo busimai dukrytei issiuvineti. Laiko liko nedaug, bet pabaigti galesiu ir po:)
Gal galetumete padeti? Ieskau schemutes metrikos, kur leliukas guli su roziniu kiskuciu. Panasus yra su meskiuku. Leliuko su meskiuku puikiai viskas matosi, o su triusiuku ne:( Gal kas jau siuvinejot ir turit aiskia schema? BUciau labai dekinga. Noreciau savo busimai dukrytei issiuvineti. Laiko liko nedaug, bet pabaigti galesiu ir po:)