Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

M.A.M.A blink.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealu labai labai gražus paveiksliukas wub.gif

mano maži siuvinukai biggrin.gif
tikriausiai bus magnetukai g.gif dar keleta reikia išsiuvinėti
user posted image

ir užrašine raganiškom mintims užrašyti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
zydrem...liux thumbup.gif magnetukų herojai-jie visur pas mane, net ir dabar žaidžiu su savo sirguliuojančiu beibiu ANGRY BIRDS žaidimą doh.gif ... ir kada mažiui atsibos

Mano ilgai lauktas...

user posted image

Kam įdomu kas ir kaip...užeikit
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 12 21, 20:59)
As ten buvau nunesus savo pirma darbeli,tai irgi nukreivino  doh.gif dabar visada nesu priesais hiper maxima ten tikrai geras meistras dirba.

Visų darbeliai labai šaunųs! thumbup.gif
Įdomu, kurioje ten vietoje rėminimas priešais Hiper maximą galėtų būti? g.gif Pabaigiau savo kavinuką - tai noriu nunešti įrėminti.
O Jūs tik rėmą užsakote ir pačios įrėminate, ar viską patikite meistrui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 17 sausio 2014 - 12:32
sobieska, turiu klausimuka blush2.gif Kalbu apie tavo natiurmorta, kur servizas ir dvi zvakes. Gal gali pasakyti kokios spalvos BS-u apvedziojai indus? Mano turimoj schemoj DMC 413nr., bet man lyg per tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 13:44)
schemoj DMC 413nr., bet man lyg per tamsus g.gif

Siuvinėjau pagal schemą 413 arba 3790 nepamenu dabar, jau senokai buvo smile.gif ...tikrai nieko neišradinėjau, dabar tik mąstau apie įrėminimą, jau imsiuosi to reikalo...
Atsakyti
Supratau, aciu uz greita atsakyma. ir as tokiais pradejau daryt, tik susubalamutijau, nes tavo darbe pasirode ne toks ryskus bs-as. Idesiu kada procesa, siuvineju ant 40-to lino doh.gif vienu siulu.
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 13:55)
Supratau, aciu uz greita atsakyma. ir as tokiais pradejau daryt, tik susubalamutijau, nes tavo darbe pasirode ne toks ryskus bs-as. Idesiu kada procesa, siuvineju ant 40-to lino doh.gif vienu siulu.

Kaip įdomu bigsmile.gif ....man tai reikėjo didelio, dar dekupažuosiu kėdę pagal rėmą, nes reikia, kad foto vestuvėse gražiai žiūrėtųsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2014 01 17, 12:55)
siuvineju ant 40-to lino

o aš užsisakiau 32 count liną, bet gavau gerokai skystesnį unsure.gif
sakyčiau, kad kokią 14 aidą atitinka

pagal skaičiavimus, man siuviniui reikėjo 39x21 cm lino. bet su gautu linu išėjo 47x29 cm gabalas blink.gif gerai, kad buvau užsisakius su geroku rezervu, kitaip nežinau, ką būčiau darius unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, o štai ir aš biggrin.gif

Truputį apleidau šiuos namučius, bet grįžtu smile.gif
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 13:22)
Na ka,rodausi pirma 2014m. darbeli  ax.gif

Varvinau seilę FB. Gražu wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 13, 18:18)
[url=http://radikal.ru

Gražu wub.gif

QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 18:30)
Sveikos smile.gif Negaliu  nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau

Gražu wub.gif Keksiukai mano silpnybė biggrin.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 20:36)

Miela wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 15, 10:56)
Mano mažasis paveiksliuks  smile.gif

Gražu wub.gif

QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 16:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai smile.gif Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų smile.gif

Labai labai wub.gif

QUOTE(zydrem @ 2014 01 17, 12:13)
mano maži siuvinukai  biggrin.gif

Mieliakai smile.gif Užrašinė irgi super.

Sobieska šiais metais jau sugebėjo tris darbus įkelt... Ir tokius, kad jei nesėdėčiau, tai tkrai nugriūčiau lotuliukas.gif Žaviuosiu, grožiuosiu ir truputį pavydžiu, nes pati nesugebu tokio tempo palaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 17 sausio 2014 - 16:46
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 16:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai smile.gif Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų smile.gif

Elegantiskai nuostabu wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 17, 12:21)

thumbup.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 01 17, 13:31)
Visų darbeliai labai šaunųs!  thumbup.gif
Įdomu, kurioje ten vietoje rėminimas priešais Hiper maximą galėtų būti? g.gif  Pabaigiau savo kavinuką - tai noriu nunešti įrėminti.
O Jūs tik rėmą užsakote ir pačios įrėminate, ar viską patikite meistrui?

Savanoriu pr.206 as rema su pasportu issirenku pati,o iremint palieku meistrui, keturis darbus reminau visus iremino labai graziai.
Atsakyti
bigsmile.gif jee...tau,kol su duzgem pavakarojom,cia perversmas didziausias biggrin.gif
zydrem superiukas,viskas sauniai atrodo 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
ka apie sobieska pasakyt g.gif nieko nebesugalvoju unsure.gif Ai,pati susigalvos uz mane,ka labiausiai noretu isgirst biggrin.gif
Atsakyti
Labuka visoms.
Gal galetumete padeti? Ieskau schemutes metrikos, kur leliukas guli su roziniu kiskuciu. Panasus yra su meskiuku. Leliuko su meskiuku puikiai viskas matosi, o su triusiuku ne:( Gal kas jau siuvinejot ir turit aiskia schema? BUciau labai dekinga. Noreciau savo busimai dukrytei issiuvineti. Laiko liko nedaug, bet pabaigti galesiu ir po:)
Atsakyti