Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2014 01 15, 20:19)
Na ir gerai padarei. Evas ar linas-skonio reikalas, kad ir kaip primygtinai kartais rekomenduojamas linas.  smile.gif Mano siuvinejimo lobyne daugiau evo nei lino, nes nors linas yra gerai, bet kartais evenweave man geriau. Pvz ryt zadu uzbaigti puse metu siuvineta DIM Wreath of All Seasons, tai buvo malonu tiek laiko su medvilniniu lygiai suaustu evenweavu draugauti. Mazesni ar ne tokia spalvingi darbeliai man dazniau smagiau ant lino. O tu kaip sakei, pati sugalvosi. Esu ir as atsispausdinusi tas fuksijas ir beveik buvau susiruosusi siuvineti, kol praeita vasara nenusipirkau didelio fuksijos krumo ir i valias i gyvus ziedus atsiziurejau.  tongue.gif

Pas mane kiekvienais metais tokiu fukciju pilna. Grazi man gele, gal todel ziema jos ir pasigendu biggrin.gif Dar ir obels ziedas laukia irgi Lanarte, bet speju, kad cia labai labia tolimi planai. Fukcijas issiuvineti greiciausiai reikes labai labai daug lauko. Na o pavasari pasiziuresiu ar reikes man dar obels ziedu biggrin.gif
Atsakyti
M.A.M.A....man tai labai gražu...elegancija

Atsakyti
M.A.M.A- puikus darbas wub.gif Planavau ir aš kada šią damutę suregzt- tokia ji man žavinga wub.gif O su metalizuotais čia buvo ką veikt, nebent kokius geresnius naudojot- nelūžinėjančius.
Atsakyti
M.A.M.A. labai zavu wub.gif
tik as pirma girdziu tokia atskira siuvinejimo rusi blush2.gif gal galit trumpai kas nors paaiskinti (zvilgtekejau per google i schemutes, tai visa esme dygsniukuose? ar gerai supratau?)
Atsakyti
M.A.M.A., labai labai grazu... wub.gif
Atsakyti
RasuteK- black stitching- praktiškai vien BS biggrin.gif kartais būna įdomumo dėlei vienas kitas kryželis įmestas. Man patiko, kad gražūs ornamentai sudėti į paveikslą, o ir siuvinėjama 1 gija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 17:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai smile.gif Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų smile.gif

Blackwork mirksiukas.gif visgi siuvinėjimas,tad jungtis galite prie mūsų 4u.gif labai dailu wub.gif schemų paieškoje 1 psl rasite nuorodą schemoms ,jai reikės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 sausio 2014 - 21:26
M.A.M.A bigsmile.gif mamamija koks grozis wub.gif biggrin.gif

as maciau pas rasiux- viena toki darbeli,tikrai super atrodo,gal ir as kada atrasiu laiko toki isbandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 sausio 2014 - 22:28
Ačiū už gerus įvertinimus, kurių nesitikėjau, nes tai tikrai pirmas bandymas, ir tikrai ne tobulas 4u.gif Radusi šią schemutę žurnale, panorau žūtbūt įgyvendinti. O įdėjus į FB grupę netikėtai pačiai sau per valandą sulaukiau 100 like blink.gif

Rasiux, mano siūlai nelabai lūžinėjo, tai turbūt geri. Tiesą sakant, nieko apie siūlus nenutuokiu biggrin.gif

RasuteK, iš tiesų tai yra siuvinėjama ant kryželiams skirtos drobės, bet paprastais dygsniukais kaip mašininė siūlė. Tikiuosi, kad labai nenusišnekėjau, nes tas dygsnis turbūt turi ir kokį nors specialų pavadinimą .

Uodegyte, ačiū, būtinai ten pašnipinėsiu. Bet dabar man labiau rūpi išbandyti kryželį, tad labiau tikėtina, kad kitą kartą čia ateisiu jau su kitokiu darbu smile.gif
Atsakyti
M.A.M.A tai backstitch (bs sutrumpintai ) yra mašininė siūlė,kryželiu siuvinėjant,mes kontūrus siuvinėjame bs .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 sausio 2014 - 23:19
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 01 16, 17:43)
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai smile.gif Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų smile.gif

Gražu, elegantiška wub.gif
Atsakyti
Koks puikus darbas 4u.gif
Atsakyti