Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 17:30)
Sveikos smile.gif Negaliu  nepasigirt

Labai dailu 4u.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 19:36)

Grazi feja. wub.gif Labai noreciau issiuvineti, tik pas save kabint nenoriu, galetu kasnors uzsiprasyt blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 15, 09:56)
Mano mažasis paveiksliuks  smile.gif

Pavasariu pakvipo biggrin.gif Mielas wub.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 01 15, 10:56]
Už tai ką mačiau....gaudykit 4u.gif 4u.gif ...tikrai nusipelnėt Radvilee,Bianca

Mano mažasis paveiksliuks smile.gif

Koks šiltas ir jaukus! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 15, 10:56)

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
ar kas nors naudojate tokia dvipuse adata: dvipuse ? kažin, gal paspartintų siuvinėjimą? g.gif
Atsakyti
per "Laba diena, Lietuva" rodo paroda siuvinetu paveikslu Siauliuose berods smile.gif gal kurios nors is musu? bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, prisireikė pagalbos help.gif

Svaigstu dėl Luca-s obuoliukų, bet jų schemos niekur nerandu, tai renkuosi kas antras man patinka iš tos kolekcijos biggrin.gif Taigi taip išeitų, kad mandarinų natiurmortas smile.gif

Bet kažkaip pažiūrėjus į schemą ji man kažkokia įtartina atrodo... Padėkit, mergaitės, pažiūrėkit ir jūs, gal viskas čia gerai, tik aš priekabių ieškau biggrin.gif

Čia šitas paveiksliukas, o čia galima parsisiųsti schemas

Ir kažin ar bus geras rezultatas konvertuojant siūlus iš Anchor į DMC g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 15 sausio 2014 - 17:15
sobieska labai fains,tas tavo mazas paveiksliukas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 01 15, 16:51)
Ir kažin ar bus geras rezultatas konvertuojant siūlus iš Anchor į DMC g.gif

cindy, nepatarčiau konvertuoti unsure.gif
atspalviai labai skyriasi

pati norėjau gerokai sutaupyti konvertuojant turimus siūlus, bet kai sulyginau, supratau, kad nieko gero iš to nebus
Atsakyti
O aš nepasisprendžiau Lanarte Fukcijas ant lino ar ant evo siuvinėti, tai užsisakiau abi medžiagas, palyginsiu kai turėsiu rankose. Kuri labiau patiks tą ir imsiu. Ant Evo nesu siuvinėjusi, tai smalsu ir pačiai kokia mano reakcija bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 15, 11:56)

Sobieska, vėl naujas bigsmile.gif Dailu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 01 15, 20:53)
O aš nepasisprendžiau Lanarte  Fukcijas ant lino ar ant evo siuvinėti, tai užsisakiau abi medžiagas, palyginsiu kai turėsiu rankose. Kuri labiau patiks tą ir imsiu. Ant Evo nesu siuvinėjusi, tai smalsu ir pačiai kokia mano reakcija bus biggrin.gif

Na ir gerai padarei. Evas ar linas-skonio reikalas, kad ir kaip primygtinai kartais rekomenduojamas linas. smile.gif Mano siuvinejimo lobyne daugiau evo nei lino, nes nors linas yra gerai, bet kartais evenweave man geriau. Pvz ryt zadu uzbaigti puse metu siuvineta DIM Wreath of All Seasons, tai buvo malonu tiek laiko su medvilniniu lygiai suaustu evenweavu draugauti. Mazesni ar ne tokia spalvingi darbeliai man dazniau smagiau ant lino. O tu kaip sakei, pati sugalvosi. Esu ir as atsispausdinusi tas fuksijas ir beveik buvau susiruosusi siuvineti, kol praeita vasara nenusipirkau didelio fuksijos krumo ir i valias i gyvus ziedus atsiziurejau. tongue.gif
Atsakyti
Neradau juodajam siuvinėjimui skirtos temos, todėl giruosi čia, visgi juodasis ir kryžiukai - kaip pusbroliai smile.gif Jūsų teismui - pirmasis mano bandymas juodojo siuvinėjimo ir pirmasis prisilietimas prie metalizuotų siūlų smile.gif

user posted image
Atsakyti