Sveikos, gėda pelėda, kasdien čia paskaitau, pavarvinų seilę į procesus ar pabaigtukus, bet pati šiemet dar nė į rankas nebuvau pasiėmus savo rožyno, nors buvau pasižadėjus sau baigt Kalėdoms Viskas, einu kryžiavot, o tai ir kitoms Kalėdoms nebaigsiu su tokiu tempu...
Aš irgi dažniausiai tik seilę varvinu, bet ir kryžiuką vieną kitą probėgšmais sudedu, kai mano mergiotė užsižaidžia. O taip norėtųsi daugiau...
Na bet savo "Desertą" jau pabaigiau, dabar maudynių laukia ir galėsim pasidemonstruot
Dabar draugą jam pradėjau -gigantišką hamburgerį
Na bet savo "Desertą" jau pabaigiau, dabar maudynių laukia ir galėsim pasidemonstruot
Dabar draugą jam pradėjau -gigantišką hamburgerį
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 19:30)
Sveikos Negaliu nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau Ivertinkite
Puikiai turbūt ,meškučius dubliavai pasuktus ,ir skanumynų pridėjai ,viskas dera .
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 16:30)
Sveikos Negaliu nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau Ivertinkite
man labai labai prašom pasirodyt procesiuką
Bianca nerealia grazu bandziau surasti, is kurios vietos kuris meskiukas pridetas
*Radvileee grazi fejuke (vis pasiziuriu as i tas fejukes ir vis neapsisprendziu, ar man ju reik, ar ne tai kol kas tik groziuosi )
*Radvileee grazi fejuke (vis pasiziuriu as i tas fejukes ir vis neapsisprendziu, ar man ju reik, ar ne tai kol kas tik groziuosi )
Aciu visoms uz grazius zodzius is tiesu tai taip-meskiukai dubliuoti, tik, kad apsukti bet cia ir buvo visa ideja, kad viskas deretu dar liko trys meskiukai nepanaudoti, tad galvoje sukasi, kad reiketu dar viena eile vis tik prilipdyt o del proceso - kad as originala pradejau siuvinet, bet ne savo kurineli.. Kuriau schemute, kadangi tenorejau savo jegas isbandyt su kurimo programele
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 19:30)
Šauniai padirbėjai
QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 21:36)
Mirabilia-man jos niekad neatsibos Smagiai siuvinėjasi?
[quote=*Radvileee,2014 01 14, 20:36]
Fėjos visada gražu!
Fėjos visada gražu!
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 18:30)
Sveikos Negaliu nepasigirt
na ir pasistengei,kaip sauniai gavos labai grazu
QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 20:36)
fejuke nuostabi
o as vakar is amazoniu siuntinuka gavau,kaip greit atsiunte nuo apmokejimo (7d.)
E.Engirger,naujausio leidimo, grazioji knyga ja pas mane