Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, gėda pelėda, kasdien čia paskaitau, pavarvinų seilę į procesus ar pabaigtukus, bet pati šiemet dar nė į rankas nebuvau pasiėmus savo rožyno, nors buvau pasižadėjus sau baigt Kalėdoms doh.gif Viskas, einu kryžiavot, o tai ir kitoms Kalėdoms nebaigsiu su tokiu tempu...
Atsakyti
Sveikos smile.gif Negaliu nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau lotuliukas.gif Ivertinkite blush2.gif
Originalasuser posted imageMano kurinelisuser posted image
Atsakyti
Aš irgi dažniausiai tik seilę varvinu, bet ir kryžiuką vieną kitą probėgšmais sudedu, kai mano mergiotė užsižaidžia. O taip norėtųsi daugiau...
Na bet savo "Desertą" jau pabaigiau, dabar maudynių laukia ir galėsim pasidemonstruot ax.gif
Dabar draugą jam pradėjau -gigantišką hamburgerį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 19:30)
Sveikos smile.gif Negaliu  nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau  lotuliukas.gif Ivertinkite  blush2.gif

Puikiai thumbup.gif turbūt ,meškučius dubliavai pasuktus ,ir skanumynų pridėjai ,viskas dera .
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 16:30)
Sveikos smile.gif Negaliu  nepasigirt - pamacius si saldu dizaina su meskuciais likau suzaveta ir po 15 min pradejau suvinet metus visus kitus darbelius, bet atsiradus ikvepimui stai kokias dar dvi eiles papildomai sukuriau  lotuliukas.gif Ivertinkite  blush2.gif

man labai labai wub.gif prašom pasirodyt procesiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Bianca blink.gif nerealia grazu thumbup.gif wub.gif 4u.gif bandziau surasti, is kurios vietos kuris meskiukas pridetas lotuliukas.gif
*Radvileee 4u.gif grazi fejuke (vis pasiziuriu as i tas fejukes ir vis neapsisprendziu, ar man ju reik, ar ne biggrin.gif tai kol kas tik groziuosi biggrin.gif )
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius smile.gif is tiesu tai taip-meskiukai dubliuoti, tik, kad apsukti biggrin.gif bet cia ir buvo visa ideja, kad viskas deretu biggrin.gif dar liko trys meskiukai nepanaudoti, tad galvoje sukasi, kad reiketu dar viena eile vis tik prilipdyt biggrin.gif o del proceso - kad as originala pradejau siuvinet, bet ne savo kurineli.. Kuriau schemute, kadangi tenorejau savo jegas isbandyt su kurimo programele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 19:30)

Šauniai padirbėjai thumbup.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 21:36)

wub.gif Mirabilia-man jos niekad neatsibos wub.gif Smagiai siuvinėjasi?
Atsakyti
[quote=*Radvileee,2014 01 14, 20:36]

Fėjos visada gražu! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 01 14, 18:30)
Sveikos smile.gif Negaliu  nepasigirt

bigsmile.gif na ir pasistengei,kaip sauniai gavos thumbup.gif labai grazu 4u.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 20:36)

fejuke nuostabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o as vakar is amazoniu siuntinuka gavau,kaip greit atsiunte nuo apmokejimo (7d.)
E.Engirger,naujausio leidimo, grazioji knyga ja pas mane clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Už tai ką mačiau....gaudykit 4u.gif 4u.gif ...tikrai nusipelnėt Radvilee,Bianca

Mano mažasis paveiksliuks smile.gif

user posted image
Atsakyti