zerutis, puiki pradzia
QUOTE(Streamy @ 2014 01 12, 14:38)
Labai daili skrynute
Aciu
QUOTE(sobieska @ 2014 01 12, 14:58)
Ei,zerutis, prancūzai valdo ...gražu
sobieska o,kaip mes be ju ACIU
Susimasciau,Lanarte kieno yra
QUOTE(Katusik @ 2014 01 12, 14:59)
ir viskas turi savo vietą
klausykit, o čia privaloma turėti tas žirklutes - gerves?
pastebėjau, beveik visos jas turite
klausykit, o čia privaloma turėti tas žirklutes - gerves?
pastebėjau, beveik visos jas turite
viskas taip ir buvo sudeliota,man ismatavimai tiko,todel nieko nekeiciau aciu
Na nebutina,bet jos labai patogios
QUOTE(zydrem @ 2014 01 12, 15:07)
na šonus/kraštus dėžutes turejau galvoje beicuoti tamsesne spalva,bet kaip dabar šita foto ikelei tai matosi visas vaizdas labai viskas gražiai susilieja
Sita dezute jau senai lakuota buvo,dabar gal ir buciau kita spalva padengus.Cia lakas su pigmentu,kai i pati laka imaisoma spalvos (padaro parduotuveje),o siaip naudoju beica arba pinoteksa,kad matytus naturalus medzio rieves rastas,tikru dazu nemegstu,vertinu naturaluma
QUOTE(rituker @ 2014 01 12, 15:38)
zerutis, puiki pradzia
Aciu tikiuosi ir toliau taip seksis
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 16:51)
Belgija ,man jų dizainas taipat
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 14:22)
Na ka,rodausi pirma 2014m. darbeli
Jetus, negaliu akių atitraukti nuo šito grožio
QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 12, 17:30)
Belgija ,man jų dizainas taipat
Man irgi labai Bet siuvinėt nepatinka Nepatinka man jų schemos. Ir po pirmo darbelio sakiau, jog šio dizaino nebesiimsiu, bet va-siuvinėju Ir gailiuosi, kad pradėjau
QUOTE(elzeda @ 2014 01 12, 19:31)
Jetus, negaliu akių atitraukti nuo šito grožio
Man irgi labai Bet siuvinėt nepatinka Nepatinka man jų schemos. Ir po pirmo darbelio sakiau, jog šio dizaino nebesiimsiu, bet va-siuvinėju Ir gailiuosi, kad pradėjau
Aciu smagu,kad labai patiko
O kas su tom schemom negerai as kur turiu tai visai nieko
Tris lanarte darbus išsiuvinėjus ,siuvinėjau su malonumu ketvirtas darbas į pabaigą eina ,o dar lanarte mergaitę nusižiūrėjus ,ir siūlus susiruošus ,beliko tik medžiagos nusipirkt .Jau geriau lanarte ,nei dim ar vervaco .
Nebuvo nuotaikos kažką girti ,tai dabar pasisakysiu
Zeruti puiki dėžiukė
Sobieska vis dažniau stebini ,savo greitumu . numanau ,kad laiko tam skiri daug
Nebuvo nuotaikos kažką girti ,tai dabar pasisakysiu
Zeruti puiki dėžiukė
Sobieska vis dažniau stebini ,savo greitumu . numanau ,kad laiko tam skiri daug
Na tame kurį siuvinėjau ir tame kurį dabar siuvinėju labai maži ploteliai vienos spalvos kryžiukų, vis keist ir keist siūlą. O darbas nemažas-pabosta...
Kad nuo to darbas tik gražesnis paprastai būna Savo MAIA hortenzijas taip pat siuvineju, bet tas tapybiškas margumas kaip gražu, o ir jei skirtingų spalvų perėjimų daug, tai darbas liuksinis gaunasi
QUOTE(Kaktusine @ 2014 01 12, 21:27)
Kad nuo to darbas tik gražesnis paprastai būna Savo MAIA hortenzijas taip pat siuvineju, bet tas tapybiškas margumas kaip gražu, o ir jei skirtingų spalvų perėjimų daug, tai darbas liuksinis gaunasi
Žinau žinau Tik, kaip sakiau pabosta. O kai dar galiu siuvinėt tik nuo devynių vakare mažių užmigdžius, tai labai lėtai einasi. Kitu laiku net išsitraukt negaliu, tuoj visi siūlai būtų ištąsyti
Merginos, kad jau prakalbot apie Lanarte darbus, tai siandien pirkau siuliukus Lanartes Fukcijoms. Ir vieno siuliuko 3867 numerio, kuris yra schemoje, tiesiog nera. Kas cia gali buti? Schemoje Nr. 9
Ar galejo pasikeisti siulu numeracija? Nelabai ismanau ka daryti, nes visi siulai sipirkti ir suruosti, o sito nerandu
Ir dar del medziagos. Kuri eva rinktis geriau? As apsistojau ties Zweigart evenweave Murano (32), spalva Antique White, nes man balta gal ne, o sita lyg ir labiau tiktu Ka manot? Lino Lanartei nesirinksiu, man atrodo, kad geriau ziuresis ant evo
хостинг фото
Ar galejo pasikeisti siulu numeracija? Nelabai ismanau ka daryti, nes visi siulai sipirkti ir suruosti, o sito nerandu
Ir dar del medziagos. Kuri eva rinktis geriau? As apsistojau ties Zweigart evenweave Murano (32), spalva Antique White, nes man balta gal ne, o sita lyg ir labiau tiktu Ka manot? Lino Lanartei nesirinksiu, man atrodo, kad geriau ziuresis ant evo
хостинг фото