Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

zerutis, puiki pradzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 01 12, 14:38)
Labai daili skrynute wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 12, 14:58)
Ei,zerutis, prancūzai valdo biggrin.gif ...gražu wub.gif

sobieska o,kaip mes be ju mirksiukas.gif ACIU 4u.gif
Susimasciau,Lanarte kieno yra g.gif

QUOTE(Katusik @ 2014 01 12, 14:59)
wub.gif ir viskas turi savo vietą  thumbup.gif
klausykit, o čia privaloma turėti tas žirklutes - gerves? mastau.gif
pastebėjau, beveik visos jas turite

viskas taip ir buvo sudeliota,man ismatavimai tiko,todel nieko nekeiciau mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Na nebutina,bet jos labai patogios biggrin.gif

QUOTE(zydrem @ 2014 01 12, 15:07)
na šonus/kraštus  dėžutes turejau galvoje beicuoti tamsesne spalva,bet kaip dabar šita foto ikelei tai matosi visas vaizdas  thumbup.gif  labai viskas gražiai susilieja  wub.gif

Sita dezute jau senai lakuota buvo,dabar gal ir buciau kita spalva padengus.Cia lakas su pigmentu,kai i pati laka imaisoma spalvos (padaro parduotuveje),o siaip naudoju beica arba pinoteksa,kad matytus naturalus medzio rieves rastas,tikru dazu nemegstu,vertinu naturaluma ax.gif

QUOTE(rituker @ 2014 01 12, 15:38)
zerutis, puiki pradzia  wub.gif

Aciu 4u.gif tikiuosi ir toliau taip seksis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 sausio 2014 - 14:52
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 16:51)

Susimasciau,Lanarte kieno yra  g.gif

Belgija ,man jų dizainas taipat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 14:22)
Na ka,rodausi pirma 2014m. darbeli  ax.gif

Jetus, negaliu akių atitraukti nuo šito grožio wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 12, 17:30)
Belgija ,man jų dizainas taipat  wub.gif

Man irgi labai wub.gif Bet siuvinėt nepatinka schmoll.gif Nepatinka man jų schemos. Ir po pirmo darbelio sakiau, jog šio dizaino nebesiimsiu, bet va-siuvinėju biggrin.gif Ir gailiuosi, kad pradėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 12, 19:31)
Jetus, negaliu akių atitraukti nuo šito grožio  wub.gif
Man irgi labai  wub.gif Bet siuvinėt nepatinka  schmoll.gif Nepatinka man jų schemos. Ir po pirmo darbelio sakiau, jog šio dizaino nebesiimsiu, bet va-siuvinėju biggrin.gif Ir gailiuosi, kad pradėjau  doh.gif

Aciu 4u.gif smagu,kad labai patiko biggrin.gif
O kas su tom schemom negerai g.gif as kur turiu tai visai nieko ax.gif
Atsakyti
Tris lanarte darbus išsiuvinėjus ,siuvinėjau su malonumu blush2.gif ketvirtas darbas į pabaigą eina ,o dar lanarte mergaitę nusižiūrėjus ,ir siūlus susiruošus ,beliko tik medžiagos nusipirkt .Jau geriau lanarte ,nei dim ar vervaco .

Nebuvo nuotaikos kažką girti ,tai dabar pasisakysiu ax.gif
4u.gif Zeruti puiki dėžiukė

Sobieska vis dažniau stebini ,savo greitumu . good.gif numanau ,kad laiko tam skiri daug cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 sausio 2014 - 19:02
Na tame kurį siuvinėjau ir tame kurį dabar siuvinėju labai maži ploteliai vienos spalvos kryžiukų, vis keist ir keist siūlą. O darbas nemažas-pabosta... blush2.gif
Atsakyti
Kad nuo to darbas tik gražesnis paprastai būna smile.gif Savo MAIA hortenzijas taip pat siuvineju, bet tas tapybiškas margumas kaip gražu, o ir jei skirtingų spalvų perėjimų daug, tai darbas liuksinis gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 01 12, 21:27)
Kad nuo to darbas tik gražesnis paprastai būna smile.gif Savo MAIA hortenzijas taip pat siuvineju, bet tas tapybiškas margumas kaip gražu, o ir jei skirtingų spalvų perėjimų daug, tai darbas liuksinis gaunasi smile.gif

Žinau žinau biggrin.gif Tik, kaip sakiau pabosta. O kai dar galiu siuvinėt tik nuo devynių vakare mažių užmigdžius, tai labai lėtai einasi. Kitu laiku net išsitraukt negaliu, tuoj visi siūlai būtų ištąsyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 01 12, 13:22)
Na ka,rodausi pirma 2014m. darbeli  ax.gif

Dėželė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kad jau prakalbot apie Lanarte darbus, tai siandien pirkau siuliukus Lanartes Fukcijoms. Ir vieno siuliuko 3867 numerio, kuris yra schemoje, tiesiog nera. Kas cia gali buti? Schemoje Nr. 9
Ar galejo pasikeisti siulu numeracija? Nelabai ismanau ka daryti, nes visi siulai sipirkti ir suruosti, o sito nerandu unsure.gif

Ir dar del medziagos. Kuri eva rinktis geriau? As apsistojau ties Zweigart evenweave Murano (32), spalva Antique White, nes man balta gal ne, o sita lyg ir labiau tiktu g.gif Ka manot? Lino Lanartei nesirinksiu, man atrodo, kad geriau ziuresis ant evo g.gif
user posted image
хостинг фото

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 13 sausio 2014 - 01:57
Streamy, paskaityk cia, merginos raso, kad ten skaiciukai supainioti, turetu buti 3687 ax.gif

Zeruti wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif labai labai graziai ir dailiai atrodo dezute

Katusik, as turiu ne gerves, bet DMC zirklutes, smailios ir astrios mirksiukas.gif
Atsakyti