kokiu graziu darbeliu matau
Sobieskos darbelis ir ideja
Alatejos deziukes labai fainos,pirmoji, jetau kokia faina antrai ir man lyg kazko truktu,bet siaip ir simpatiska nors is tikruju, gal ten viskas ir gerai,zinau,kaip nuotrauka iskraipo vaizda
Nu bet reik paslinkt tokius mažumus siuvinėt
O as gal negerai padariau, bet nesilaikiau spalvu ir pasiemiau spalvas antraj mergytei pagal save, bandysiu isradinet kazka pirmoji kaip ir baigta beveik tik BS liko
man tai natu knygos gaila gerai,jau gerai,viskas cia super
sobieska,kai pas tave tiek minciu,pagelbek man nesugalvoju ka vaiko aukletojai ant mazos uzrasines issiuvinet niekas i galva neateina,buvau vardo pirma raide issirinkus,bet perdidele,netelpa man PLYZ duokit patarima koki
sobieska,kai pas tave tiek minciu,pagelbek man nesugalvoju ka vaiko aukletojai ant mazos uzrasines issiuvinet niekas i galva neateina,buvau vardo pirma raide issirinkus,bet perdidele,netelpa man PLYZ duokit patarima koki
QUOTE(zerutis @ 2013 12 08, 13:24)
man tai natu knygos gaila
Zeruti, šituos pavienius natų lapus išpirkau iš vieno ruso per baracholkę, jis į juos savo tepaluotas surūdijusias detales buvo pradėjęs sukti...tai manau čia mažesnė blogybė padaryta
Tai ieškok kitos raidės, nes raidelė tai tikrai būtų pats tas visiems metų laikams
QUOTE(sobieska @ 2013 12 08, 13:32)
Zeruti, šituos pavienius natų lapus išpirkau iš vieno ruso per baracholkę, jis į juos savo tepaluotas surūdijusias detales buvo pradėjęs sukti...tai manau čia mažesnė blogybė padaryta
Tai ieškok kitos raidės, nes raidelė tai tikrai būtų pats tas visiems metų laikams
koks ziaurus,turbut laikrasciu neturi
Dar galvoju ka su ja daryt,kazi kaip atrodytu issiuvineta ant 28nr. lino, per viena gija
jau norejau pasiulyti stora knyga natu prirasyta pasidalyti radau pas uosviene kazkada
bet gal ir gaila plesyti Čiurlionio 1975metu leidimo
ačiū kas mano burlulus pagyrėt
labiausiai isimine tai Weronicos tas gražus pavekslas su netikusiu remu
zerutis geles žiedas fantastiškas
bet gal ir gaila plesyti Čiurlionio 1975metu leidimo
ačiū kas mano burlulus pagyrėt
labiausiai isimine tai Weronicos tas gražus pavekslas su netikusiu remu
zerutis geles žiedas fantastiškas
QUOTE(sobieska @ 2013 12 08, 02:24)
Ačiū Tau...ir visoms
Kad nebūtų nuobodu įteikiant dovanėlę...nugis yra ir kryžiukų...matot
Kad nebūtų nuobodu įteikiant dovanėlę...nugis yra ir kryžiukų...matot
Sobieska, koks fainas dovanos įpakavimas Pavydžiu kas ją gaus
Sveikos merginos. Žaviuosi visų Jūsų darbeliais. Pati pradėjau siuvinėti nesenai, gal tik antri metai. Kol siuvinėjau adatines ir panašiai - buvo visas gerai. Bet jau dabar pradėjau siuvinėti paveiksliukus ir niekaip nesiseka nufotografuoti. Nešioju paveiksliuką po visus namus ieškodama tinkams vietos, bet vis blizga ir atsispindi. Ką turėčiau daryti? Suprantu, kad genialumas - paprastume, bet, deja, pati niekaip neperkandu šitos mįslės. O, taip norėtųsi ir man Jums čia pasirodyti, ką nuveikiau ) . Gal kas nors patarsite? Gal negeras stiklas ar dar kas nors? Juk turi kas nors būti? Jūs taip gražiai nufotografuojate savo paveikslėlius, o mano - kaip veidrodis - negaliu parodyti? SOS! Prašau padėti....
QUOTE(Vitute* @ 2013 12 08, 20:56)
Prašau padėti....
išimk stiklą ir nufotografuok
paskui įdėk stiklą atgal, o nuotraukas rodyk mums
QUOTE(Vitute* @ 2013 12 08, 22:56)
Sveikos merginos. Žaviuosi visų Jūsų darbeliais. Pati pradėjau siuvinėti nesenai, gal tik antri metai. Kol siuvinėjau adatines ir panašiai - buvo visas gerai. Bet jau dabar pradėjau siuvinėti paveiksliukus ir niekaip nesiseka nufotografuoti. Nešioju paveiksliuką po visus namus ieškodama tinkams vietos, bet vis blizga ir atsispindi. Ką turėčiau daryti? Suprantu, kad genialumas - paprastume, bet, deja, pati niekaip neperkandu šitos mįslės. O, taip norėtųsi ir man Jums čia pasirodyti, ką nuveikiau ) . Gal kas nors patarsite? Gal negeras stiklas ar dar kas nors? Juk turi kas nors būti? Jūs taip gražiai nufotografuojate savo paveikslėlius, o mano - kaip veidrodis - negaliu parodyti? SOS! Prašau padėti....
fotografuoju tokiu kampu ,ir kad saulės ryškios nebūtų ,kitaip savo atvaizdą fotografuoju atsispindintį stikle ,o čia tiesiog nusuku .
http://uogyte.galler...ch?ph=MIP-eROHr
http://uogyte.galler...ch?ph=MIP-e4Yc9