Ko čia rėkaut...ir taip aišku, kad linas
oho, kaip jūs čia sutartinai
na, tiek to (tris kartus per petį - tfu tfu tfu) - linas tai linas.
bet tada greito rezultato nesitikėkit
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 08:04)
oho, kaip jūs čia sutartinai
Tas linas nera toks baubas kaip atrodo. Reikia tik isbandyt ir viskas bus ok. O atrodys tikrai graziau ant lino. Geriau ne toks greitas rezultatas, bet labiau dziuginantis.
mano atvirukas
iš arčiau
ir peliukai su katinuku maišas nemažas , bus kokioms žolėms laikyti
del pirkimu kaip rašiau ankščiau
atsakymas ----uz 100g siuntima i lT imama 1,4$, tarpininkavimas 10% ir del taxu -taip yra. 6% jei jau noriu apytiksliai kaina matyti tai kaip rasiau, doleri dauginu is 3,8lt ir matau suma kokia bus
iš arčiau
ir peliukai su katinuku maišas nemažas , bus kokioms žolėms laikyti
del pirkimu kaip rašiau ankščiau
atsakymas ----uz 100g siuntima i lT imama 1,4$, tarpininkavimas 10% ir del taxu -taip yra. 6% jei jau noriu apytiksliai kaina matyti tai kaip rasiau, doleri dauginu is 3,8lt ir matau suma kokia bus
[quote=zydrem,2014 01 11, 13:39]
Gavosi labai miela atvirutė. Ir pelytės simpatiškos. Ar joms tas katinėlis nekelia pavojaus?
Gavosi labai miela atvirutė. Ir pelytės simpatiškos. Ar joms tas katinėlis nekelia pavojaus?
zydrem, grazus atvirukas
na štai, aš jau beveik pradedu procesuot
nusipirkau pusę siūlų, užsisakiau karoliukų, adatų jiems ir varpelių.
o dėl audinio taip ir neapsisprendžiau žiūrinėjau žiūrinėjau tą liną, bet taip jis manęs ir neįtikino. labai nelygiai suaustas buvo. vieni siūliukai dvigubai plonesni, kiti dvigubai storesni už kitus (žiūrėjau liną spec. siuvinėjimui).
na, kol kas nagrinėsiu schemą
ir iš karto turiu klausimą - pažymėta, kad pusinis X siuvinėjamas 1 gija, tai jį daryt 2x2 audinio siūles ar 1x1?
o dėl audinio taip ir neapsisprendžiau žiūrinėjau žiūrinėjau tą liną, bet taip jis manęs ir neįtikino. labai nelygiai suaustas buvo. vieni siūliukai dvigubai plonesni, kiti dvigubai storesni už kitus (žiūrėjau liną spec. siuvinėjimui).
ir iš karto turiu klausimą - pažymėta, kad pusinis X siuvinėjamas 1 gija, tai jį daryt 2x2 audinio siūles ar 1x1?
Katusik, jau merginos Tave beveik įkalbėjo
Kaip gražu Man šitos gėlytės labai mielos
Ir Tavo puikus procesiukas Virtuvėj kabės?
Labai mielas atvirukas gavosi Lauksim peliukų ir katukų apipavidalintų.
O aš labai laukiu kada MB susimylės Nimukę įrėmint. Jau rėmą seniausiai parsinešiau. Ta Nimukė pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems, pagal kitų skonį. Dabar irgi nemielą širdžiai siuvinėju. Bet užtat mielam žmogui
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 11:30)
Kol didelis tempiamas ant rėmo... esu mažame procese
Kaip gražu Man šitos gėlytės labai mielos
QUOTE(Vitute* @ 2014 01 10, 11:52)
O čia mano procesiukas. Deja, padariau klaidelę ant puoduko ir reikės truputuką paardyti.
Ir Tavo puikus procesiukas Virtuvėj kabės?
QUOTE(zydrem @ 2014 01 11, 14:39)
mano atvirukas
Labai mielas atvirukas gavosi Lauksim peliukų ir katukų apipavidalintų.
O aš labai laukiu kada MB susimylės Nimukę įrėmint. Jau rėmą seniausiai parsinešiau. Ta Nimukė pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems, pagal kitų skonį. Dabar irgi nemielą širdžiai siuvinėju. Bet užtat mielam žmogui
QUOTE(elzeda @ 2014 01 11, 17:01)
Katusik, jau merginos Tave beveik įkalbėjo
pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems
pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems
aha, beveik. bet dar kankinuosi abejonėse
aš irgi siuvinėju su mintim, kad tai bus kažkam, ale kažkodėl visi darbai lieka namuose - ir įrėminti, ir nelabai. guli sukišti giliai į spintą
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 18:54)
na štai, aš jau beveik pradedu procesuot
Mtsa siuvinėjas per 1x1 ,čia įprastai kaip su ewu
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 16:54)
Viena gija reiškia, kad vienu siūliuku iš tų šešių. O kryžiukų toks pats dydis, kaip ir kitų, kurie pilni. Čia išskirtinumas tik tas, kad vienu siūliuku ir tik pusė kryželio.
zydrem,atvirukas , o peleku gausa
mano darbelis uzbaigtas ir prispaustas jau limpa prie dezutes ryt pasirodysiu,o siandien dar Lanarte pajudinsiu
Katusik nebesispiriok ir ciupk lina,na ir kas,kad nelygei suaustas,bet labai malonus siuvinet atsimeni,kaip as bijojau jo,o kai pabandziau,issiskirt nebenoriu,nieko geriau uz lina nera
mano darbelis uzbaigtas ir prispaustas jau limpa prie dezutes ryt pasirodysiu,o siandien dar Lanarte pajudinsiu
Katusik nebesispiriok ir ciupk lina,na ir kas,kad nelygei suaustas,bet labai malonus siuvinet atsimeni,kaip as bijojau jo,o kai pabandziau,issiskirt nebenoriu,nieko geriau uz lina nera