Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ko čia rėkaut...ir taip aišku, kad linas cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, kaip jūs čia sutartinai biggrin.gif

na, tiek to (tris kartus per petį - tfu tfu tfu) - linas tai linas.
bet tada greito rezultato nesitikėkit wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 08:04)
oho, kaip jūs čia sutartinai  biggrin.gif

na, tiek to (tris kartus per petį - tfu tfu tfu) - linas tai linas.
bet tada greito rezultato nesitikėkit wacko.gif

Tas linas nera toks baubas kaip atrodo. Reikia tik isbandyt ir viskas bus ok. 4u.gif O atrodys tikrai graziau ant lino. Geriau ne toks greitas rezultatas, bet labiau dziuginantis. biggrin.gif
Atsakyti
mano atvirukas
user posted image

iš arčiau mirksiukas.gif

ir peliukai su katinuku biggrin.gif maišas nemažas , bus kokioms žolėms laikyti
user posted image

user posted image

del pirkimu kaip rašiau ankščiau
atsakymas ----uz 100g siuntima i lT imama 1,4$, tarpininkavimas 10% ir del taxu -taip yra. 6% jei jau noriu apytiksliai kaina matyti tai kaip rasiau, doleri dauginu is 3,8lt ir matau suma kokia bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 11 sausio 2014 - 12:44
[quote=zydrem,2014 01 11, 13:39]

Gavosi labai miela atvirutė. smile.gif Ir pelytės simpatiškos. mirksiukas.gif Ar joms tas katinėlis nekelia pavojaus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 11 sausio 2014 - 13:53
zydrem, grazus atvirukas smile.gif
Atsakyti
na štai, aš jau beveik pradedu procesuot smile.gif

nusipirkau pusę siūlų, užsisakiau karoliukų, adatų jiems ir varpelių.
o dėl audinio taip ir neapsisprendžiau unsure.gif žiūrinėjau žiūrinėjau tą liną, bet taip jis manęs ir neįtikino. labai nelygiai suaustas buvo. vieni siūliukai dvigubai plonesni, kiti dvigubai storesni už kitus (žiūrėjau liną spec. siuvinėjimui).

na, kol kas nagrinėsiu schemą biggrin.gif
ir iš karto turiu klausimą - pažymėta, kad pusinis X siuvinėjamas 1 gija, tai jį daryt 2x2 audinio siūles ar 1x1? g.gif
Atsakyti
Katusik, jau merginos Tave beveik įkalbėjo biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 11:30)
Kol didelis tempiamas ant rėmo... esu mažame procese

Kaip gražu wub.gif Man šitos gėlytės labai mielos wub.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 01 10, 11:52)
O čia mano procesiukas. Deja, padariau klaidelę ant puoduko ir reikės truputuką paardyti.  verysad.gif

Ir Tavo puikus procesiukas smile.gif Virtuvėj kabės?

QUOTE(zydrem @ 2014 01 11, 14:39)
mano atvirukas

Labai mielas atvirukas gavosi wub.gif Lauksim peliukų ir katukų apipavidalintų.

O aš labai laukiu kada MB susimylės Nimukę įrėmint. Jau rėmą seniausiai parsinešiau. Ta Nimukė pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems, pagal kitų skonį. smile.gif Dabar irgi nemielą širdžiai siuvinėju. Bet užtat mielam žmogui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 11, 17:01)
Katusik, jau merginos Tave beveik įkalbėjo  biggrin.gif
pirmas namuose liksiantis paveikslėlis, vis siuvinėjau kitiems

aha, beveik. bet dar kankinuosi abejonėse mastau.gif

aš irgi siuvinėju su mintim, kad tai bus kažkam, ale kažkodėl visi darbai lieka namuose - ir įrėminti, ir nelabai. guli sukišti giliai į spintą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 18:54)
na štai, aš jau beveik pradedu procesuot smile.gif

nusipirkau pusę siūlų, užsisakiau karoliukų, adatų jiems ir varpelių.
o dėl audinio taip ir neapsisprendžiau  unsure.gif žiūrinėjau žiūrinėjau tą liną, bet taip jis manęs ir neįtikino. labai nelygiai suaustas buvo. vieni siūliukai dvigubai plonesni, kiti dvigubai storesni už kitus (žiūrėjau liną spec. siuvinėjimui).

na, kol kas nagrinėsiu schemą  biggrin.gif
ir iš karto turiu klausimą - pažymėta, kad pusinis X siuvinėjamas 1 gija, tai jį daryt 2x2 audinio siūles ar 1x1?  g.gif

Mtsa siuvinėjas per 1x1 ,čia įprastai kaip su ewu
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 11, 16:54)

ir iš karto turiu klausimą - pažymėta, kad pusinis X siuvinėjamas 1 gija, tai jį daryt 2x2 audinio siūles ar 1x1?  g.gif

Viena gija reiškia, kad vienu siūliuku iš tų šešių. O kryžiukų toks pats dydis, kaip ir kitų, kurie pilni. Čia išskirtinumas tik tas, kad vienu siūliuku ir tik pusė kryželio.
Atsakyti
zydrem,atvirukas thumbup.gif , bigsmile.gif o peleku gausa thumbup.gif thumbup.gif

mano darbelis uzbaigtas ir prispaustas jau limpa prie dezutes ax.gif ryt pasirodysiu,o siandien dar Lanarte pajudinsiu biggrin.gif

Katusik nebesispiriok ir ciupk lina,na ir kas,kad nelygei suaustas,bet labai malonus siuvinet mirksiukas.gif atsimeni,kaip as bijojau jo,o kai pabandziau,issiskirt nebenoriu,nieko geriau uz lina nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 11 sausio 2014 - 21:28