Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 20:05)
dar noriu pasitarti (kol galutinai neapiforminau užsakymo)  blush2.gif

kaip manot, ar gerai šitas darbas žiūrėsis ant Ivory spalvos kanvos?

user posted image

originale turi būti natūralios spalvos linas, bet liną keisiu ewo, o šio reikiamos spalvos nerandu  unsure.gif

ką pasakysit? mastau.gif

Pirkau originalią schemą, siuvinėjau ant natūralaus lino (to, kuris buvo įdėtas rinkinyje), labai gerai atrodo. Neįsivaizduoju jo ant ewo. Man geriau ant natūralaus lino žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2014 01 10, 20:17)
Neįsivaizduoju jo ant ewo. Man geriau ant natūralaus lino žiūrisi.

prieš kelis puslapius rašiau, kad su linu nedraugauju smile.gif

renkuosi ewo, nes tai geriau, nei aida. todėl dabar klausiu nuomonės tik dėl ewo spalvos. jei būtų atitinkantį liną - imčiau nesusimąstydama, bet kadangi nerandu - ieškau alternatyvos.

nenoriu sugadinti darbo jo dar nė nepradėjusi, todėl ir klausiu patarimo patyrusių siuvinėtojų 4u.gif
Atsakyti
Katusik, mano galva, tiktu, bet palauk dar keliu nuomoniu, bus ramiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete paaiskinti, ka ne taip darau.
Siuvineju ant kanvos 16 dydzio, 2 gijom DMC. Kur sviesus siuvinys, ten viskas gerai, taciau, kur tamsiu siulu siuvineju, per tarpus sviecia balta kanva. Is toliau nesimato, bet arciau paziurejus matosi.
Ka ne taip darau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2014 01 10, 21:02)
Gal galetumete paaiskinti, ka ne taip darau.
Siuvineju ant kanvos 16 dydzio, 2 gijom DMC. Kur sviesus siuvinys, ten viskas gerai, taciau, kur tamsiu siulu siuvineju, per tarpus sviecia balta kanva. Is toliau nesimato, bet arciau paziurejus matosi.
Ka ne taip darau?  blush2.gif

ar lygiai gulasi gijos? gali būti, kad jos persisuka, kai trauki siūlą.
pamegink jas biški "pakedenti" adata, gal pasitaisys vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 18:19)
Nu net ir man įdomu pasidarė, būtinai parašyk kas ir kaip mirksiukas.gif

matomai bus rankdarbiai prie aksesuarų priskiriami, atrašė, kad čia bus 7 proc. taxų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 20:42)
prieš kelis puslapius rašiau, kad su linu nedraugauju  smile.gif

renkuosi ewo, nes tai geriau, nei aida. todėl dabar klausiu nuomonės tik dėl ewo spalvos. jei būtų atitinkantį liną - imčiau nesusimąstydama, bet kadangi nerandu - ieškau alternatyvos.

nenoriu sugadinti darbo jo dar nė nepradėjusi, todėl ir klausiu patarimo patyrusių siuvinėtojų  4u.gif

Tai jei jau ant ewo bandysit siuvinėt, tai galit ir ant lino Jie tikrai niekuo nesiskiria. Pirkit kokybišką, specialų liną ir net nepajusit skirtumo. Tikrai tikrai. Kalbu iš savo patirties. Siuvinėdavau ant Aidos, tada pabandžiau ewą ir natūraliai perėjau ant lino. Linas su ewu man vienodi, aidos nebemyliu visai. Tik neimkit to standartinio lino, bus nelygus. Turiu tokio užsipirkusi ir nenaudoju. Iškart imkit normalų specialų liną ir bus super. Nuoširdžiai patariu. Nedarykit ant ewo. Tie nykštukai nesusiplauks natūraliai, jiems netiks tas ewas
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2014 01 10, 21:18)
Nedarykit ant ewo. Tie nykštukai nesusiplauks natūraliai, jiems netiks tas ewas

mastau.gif pasėjot abejones mano galvoj unsure.gif

bet visgi ne, imsiu ewo. linui dar nesubrendau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 20:25)
mastau.gif pasėjot abejones mano galvoj  unsure.gif

bet visgi ne, imsiu ewo. linui dar nesubrendau  4u.gif

Katusik, baik tu taip savim abejot umn.gif nėra tas linas jau toks didelis baubas, man ewas ne taip jau ir patiko, ant lino man smagiau siuvinėjas. gal apžiūrinėjai kokį netikusį liną, kad jo taip bijai biggrin.gif pirk liną ir nedvejok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 23:25)

Linas nelabai skirias nuo ewo,imk 32 natural mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 21:25)

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 10, 21:33)
Katusik, baik tu taip savim abejot  umn.gif nėra tas linas jau toks didelis baubas, man ewas ne taip jau ir patiko, ant lino man smagiau siuvinėjas. gal apžiūrinėjai kokį netikusį liną, kad jo taip bijai  biggrin.gif pirk liną ir nedvejok  mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 10, 21:48)
Linas nelabai skirias nuo ewo,imk 32 natural  mirksiukas.gif

Linas linas linas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as prie merginu prisidesiu,garsiai regdama biggrin.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
LINAS,LINAS,LINAS
Atsakyti