Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 01 10, 15:30)
bet tai cia neparasyta kiek ji ima uz tarpininkavima..ar nieko ir man tiesiog 9usd pasidauginus su kursu ir prisidejus siuntima is jau tarpininkes i mano miesteli nusistatyt kaina? g.gif

ne neparašyta 4u.gif
as jos uzklausiaus del galutines kainos -laukiu atsakymo ( nepamenu kiek buvo kaip kosmetikai pirkome o ir nesigilinau labai blush2.gif bet tada lyg skaiciavom apytikriai doleris -3,8lt ir+ jie reikia cia LT persiusti ,bet atsiimti galima ir Kaune ir Vilniui)

papildau---- cia pokalbis apie kosmetikos gaminimo prekes bet esmes tai nekeičia g.gif
Aš pirkau per SM tarpininkes iš šios parduotuvės: http://www.theherbarie.com/.
Prie produktų kainos prisidėjo siuntimo JAV teritorijoje išlaidos, 10 proc. komisinis mokestis tarpininkėms ir siuntimo į Lietuvą išlaidos (nedidelės - 2,52 Lt, nes skaičiuojamos pagal svorį, o pirkiniai svėrė 180 g). Galutinė išlaida litais buvo: produktų kainą padauginus iš 3,74. Jei susikooperuotume, manau sutaupytume, dalindamosi siuntimo JAV teritorijoje išlaidas, visa kita skaičiuotė liktų ta pati.

radau pagaliau doh.gif tarpininkes per kura mes perkam puslapi https://www.facebook...profile_browser
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 10 sausio 2014 - 16:13
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 13:13)
man tarininke atrase

Tai ji į LT siunčią ne vieną bendrą siuntinį, o kiekvienai atskirai? g.gif
ar aš kažką ne taip supratau? g.gif

jei taip, tai sutiksiu su Uodegyte - siųstis pigesnį rinkinuką gaunasi ne taip jau ir pigiai unsure.gif

tiek to, šį kartą aš pasuoju (po švenčių vėjai piniginėj švilpauja ) - jei jau apsisprendžiau dėl Nimue, tai nebesidairysiu į šonus
Atsakyti
Pridėkit dar ir TAXUS...7,05 proc. JAV kainos visada nurodomos be to procento...taxai, tai kaip pas mus LT 18 proc.bet pas mus jie įskaičiuoti į kainą ir lentynoj jau matosi galutinis skaičius, o vat JAV tik nuoga kaina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2014 01 10, 17:13)
Tai ji į LT siunčią ne vieną bendrą siuntinį, o kiekvienai atskirai?  g.gif

Tarpininkai siunčia atskirai tik tuo atveju, jei jiems specialiai papildomai sumoki, šiaip siunčia į didesnius miestus vienai panikei, o tada jūs iš visų savo kampelių mikriukais, kojachodais ar savo transportu ,eikvodami savo brangų laiką,važiuojat atsiimt biggrin.gif
Atsakyti
Nu sudetinga cia viskas taip gaunasi. Nes as isivaizduoavau kaip ebay. uzsisakai, sumoki ir siuncia, o cia taksai ir dar bele zino kas..
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 01 10, 18:06)
Nu sudetinga cia viskas taip gaunasi. Nes as isivaizduoavau kaip ebay. uzsisakai, sumoki ir siuncia, o cia taksai ir dar bele zino kas..

UK viskas paprasta, JAV-sudėtingiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 14:54)
radau pagaliau  doh.gif  tarpininkes per kura mes perkam  puslapi https://www.facebook...profile_browser

žinau ją, esu per ją pirkus, ale ilgai iš ten keliauja...

QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 15:26)
Pridėkit dar ir TAXUS...7,05 proc. JAV kainos visada nurodomos be to procento...taxai, tai kaip pas mus LT 18 proc.bet pas mus jie įskaičiuoti į kainą ir lentynoj jau matosi galutinis skaičius, o vat JAV tik nuoga kaina  smile.gif
Papildyta:

Tarpininkai siunčia atskirai tik tuo atveju, jei jiems specialiai papildomai sumoki, šiaip siunčia į didesnius miestus vienai panikei, o tada jūs iš visų savo kampelių mikriukais, kojachodais ar savo transportu ,eikvodami savo brangų laiką,važiuojat atsiimt biggrin.gif

ne pas visas tarpininkes taxai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 10, 19:19)

ne pas visas tarpininkes taxai yra  mirksiukas.gif

O tai kaip...jos pačios mokeščius už klijentus susimoka bigsmile.gif ...vis tiek kažkur jos skaičiukus prisipliusuoja....va pažiūrėjau pas SM tarpininkę Taurę...yra taxai ax.gif
Atsakyti
merginos,visu atskirai nebeisskirsiu,visu darbeliai super ir procesas fainas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ten kazkaip suzaidziava su sumomis ir siuntiniu ivardinimu. Zinau, kad jeigu siuntejas paraso, Kad siuntinio verte nevirsija tam tikros sumos, tada neapmokestinama. Ar kazkas panasiai.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 17:40)
O tai kaip...jos pačios mokeščius už klijentus susimoka bigsmile.gif ...vis tiek kažkur jos skaičiukus prisipliusuoja....va pažiūrėjau pas SM tarpininkę Taurę...yra taxai ax.gif

pas taurę taxai yra tik aksesuarams mirksiukas.gif rūbams ir batams ne. užklausiau dėl tos rankdarbių pardės, bus matyt, ką atrašys. aš pas ją nemažai perkuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 10 sausio 2014 - 19:17
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 10, 20:16)
pas taurę taxai yra tik aksesuarams  mirksiukas.gif rūbams ir batams ne. užklausiau dėl tos rankdarbių pardės, bus matyt, ką atrašys. aš pas ją nemažai perkuosi  smile.gif

Nu net ir man įdomu pasidarė, būtinai parašyk kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
dar noriu pasitarti (kol galutinai neapiforminau užsakymo) blush2.gif

kaip manot, ar gerai šitas darbas žiūrėsis ant Ivory spalvos kanvos?

user posted image

originale turi būti natūralios spalvos linas, bet liną keisiu ewo, o šio reikiamos spalvos nerandu unsure.gif

ką pasakysit? mastau.gif
po šito planuoju imtis dar Blynų ir Moliūgo, taigi norisi, kad visi darbai derėtų tarpusavy ir savo vidumi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 10 sausio 2014 - 20:21