Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 10, 00:45)
Gal kas šiuo metu žada užsisakinėt iš Joann ,prisidurčiau ir aš ,reikia rinkinuko.

As taip at prisijungciau bigsmile.gif Niekada nesu siuntusi, tai truputi bijau blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungčiau prie pirkimo.
Atsakyti
tai ir aš tada tuo pačiu ką prigriebčiau blush2.gif
Atsakyti
Dieve, kaip aš visko daug iš ten nooooriu.... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat labai daug ko noriu....bet nusiunciau V kad is mano atrinktu issirinktu jam patikusius. Todel turiu pora norimu paveikslu. bigsmile.gif

Musu jau nemazai susirinko smile.gif Nesu bandziusi siustis, todel nelabai isivaizduoju kaip cia viskas vyksta blush2.gif Kuri apsiimtu siuntima g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2014 01 10, 12:21)
As taip pat labai daug ko noriu....bet nusiunciau V kad is mano atrinktu issirinktu jam patikusius. Todel turiu pora norimu paveikslu.  bigsmile.gif

Musu jau nemazai susirinko  smile.gif Nesu bandziusi siustis, todel nelabai isivaizduoju kaip cia viskas vyksta  blush2.gif Kuri apsiimtu siuntima  g.gif  rolleyes.gif

man tarininke atrase
galime nupirkti, nemokamas siuntimas jav nuo 50$, jei pirkt siandien $ kursa skaiciuotume 2,5698 +5 cnt ( SEB banko $ pardavimo kursas negrynaisiais pinigais)
tai jei yra nemazai norinciu galima daryti taip kaip mes kosmetukus siunciames blush2.gif visos savo norus nusiunčiam tai paciai tarpininkei ir taip sutaupom siuntima jav,o ji paskui kiekvienai atskirai atsiunčia skaiciukus ir kiekviena jau apsimoka ir sutaria del atsiėmimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 13:13)
man tarininke atrase
galime nupirkti, nemokamas siuntimas jav nuo 50$, jei pirkt siandien $ kursa skaiciuotume 2,5698 +5 cnt ( SEB banko $ pardavimo kursas negrynaisiais pinigais)
tai jei yra nemazai norinciu galima daryti taip kaip mes kosmetukus siunciames  blush2.gif  visos savo norus nusiunčiam tai paciai tarpininkei ir taip sutaupom siuntima jav,o ji paskui kiekvienai atskirai atsiunčia skaiciukus ir  kiekviena jau apsimoka ir sutaria del atsiėmimo  g.gif

Man tiktų, tik reikėtų sutartis, kuriai tarpininkei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 12:13)
man tarininke atrase
tai jei yra nemazai norinciu galima daryti taip kaip mes kosmetukus siunciames  blush2.gif  visos savo norus nusiunčiam tai paciai tarpininkei ir taip sutaupom siuntima jav,o ji paskui kiekvienai atskirai atsiunčia skaiciukus ir  kiekviena jau apsimoka ir sutaria del atsiėmimo  g.gif

tu čia kurios tarpininkės klausei?
Atsakyti
j_tina87 jai reikia rašyti smile.gif ji apsiima siuntimais .Bet su siuntimu ir visa kita ,man mažutis rinkinukas per daug brangus ,nes didesnį rinkinį lt pirkau už tokią pat kainą.Vadinas teks konvertuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 sausio 2014 - 14:56
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 10, 14:18)
tu čia kurios tarpininkės klausei?

ji lyg neturi cia SM temos g.gif vardas Erika mes per ja perkam kosmetikai reikalingus priedus is jav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 13:13)
man tarininke atrase

bet tai cia neparasyta kiek ji ima uz tarpininkavima..ar nieko ir man tiesiog 9usd pasidauginus su kursu ir prisidejus siuntima is jau tarpininkes i mano miesteli nusistatyt kaina? g.gif
Atsakyti
[quote=zydrem,2014 01 10, 14:13]

Gal galite paaiškinti DLIA OSOBENNO TUPYX. blush2.gif Kaip vyksta toks pirkimas. Nuo ko pradėti? Kaip užsakyti, kiek kainuoja pavedimas į JAV ir panašiai... Galų gale, kaip pasiskaičiuoti galutinę kainą? Neteko taip pirkti ir tikrai nežinau visos eigos. g.gif Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti