Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2014 01 10, 00:45)
Gal kas šiuo metu žada užsisakinėt iš Joann ,prisidurčiau ir aš ,reikia rinkinuko.

Nu va,truputuka pavėlavai...aš jau pora užsisakiau
Atsakyti
kiek mazdaug dar reiketu uz siuntima prisimesti siunciantis is ten? Ar ziurineju kelis rinkinius tai jeigu kazkas uzsakys, as prisideciau greiciausiai.

Ir dar gal galit pasakyti, is kur siunciates Lanarte rinkinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 10 sausio 2014 - 02:25
QUOTE(sobieska @ 2014 01 09, 22:54)
Nu va,truputuka pavėlavai...aš jau pora užsisakiau

o tu pati pirkais? neužmuitins?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 10, 08:53)
o tu pati pirkais? neužmuitins?

Man apsiėmė pagelbėti vienas žmogutis ...prie kainos prisidėkite dar 7,25 proc.taxu, paskui atsiuntimas kažkur 12-15 dol.intervale...nu bet vistiek pigiau gausis, nuolaidos tai tikrai nemenkos, todėl apsimoka imti kelis rinkinukus iš kart.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 08:11)
Man apsiėmė pagelbėti vienas žmogutis ...prie kainos prisidėkite dar 7,25 proc.taxu, paskui atsiuntimas kažkur 12-15 dol.intervale...nu bet vistiek pigiau gausis, nuolaidos tai tikrai nemenkos, todėl apsimoka imti kelis rinkinukus iš kart.

nelabai gaudausi pirkimuoose blush2.gif bet ten lyg nemokamas pristatymas g.gif U.S
tai galima per viena tarpininke pirkti g.gif siuntima tik iki LT pasidalinti galima g.gif einu uzklausius savo tarpininkes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 09:17)
uzklausius savo tarpininkes  ax.gif

Tai, kad mokamas ir ten ir ten...tarpininkės dar priedu 15 proc.ima...paskui dar reikia rast laiko nuvažiuot siuntinuką atsiimt iš vietos pas kurią merginą LT bazuojasi, kuras irgi kainuoja...viską supliusavus, be jokio vargo man gaunasi geriau taip, kaip aš pirkau. Aš kažkada žiauriai daug naudojausi tarpininkių paslaugomis tik iš UK, žinau, kaip ten viskas veikia
Atsakyti
Kainos siuo metu ten tikrai labai graziai atrodo, nes nuolaidos tikrai nemenkos.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 08:35)
Tai, kad mokamas ir ten ir ten..

ačiū 4u.gif katuku šeimynėlės jau nera doh.gif ramia miegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 10:08)
ačiū  4u.gif  katuku šeimynėlės jau nera  doh.gif ramia miegosiu  biggrin.gif

Norėęjai katiniukų žiūrinčių pro langą, ar bežaidžiančių smile.gif

Kol didelis tempiamas ant rėmo... esu mažame procese

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 10, 09:30)
Norėęjai katiniukų žiūrinčių pro langą, ar bežaidžiančių  smile.gif

situ norejau https://www.joann.co...nt/1976091.html bet gal reikes siuliukus susipirkti ir siuvinti schema turiu ax.gif

o pas pačia tai kaip visada tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 01 10, 10:43)

o pas pačia tai kaip visada tobula  wub.gif

Ačiū 4u.gif ...pilna smulkmenėlė gražiai žiūrėsis rolleyes.gif

Tai Katu turbūt paskutinį rinkinuką nusigriebė biggrin.gif ...aš tai išsirinkau man nematytus niekur rinkinukus, jau, kad siuvinėsiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 01 10, 10:30]

Labai gražu. thumbup.gif
O čia mano procesiukas. Deja, padariau klaidelę ant puoduko ir reikės truputuką paardyti. verysad.gif
user posted image
Atsakyti