[quote=Katusik,2014 01 09, 09:15]
mažučiams darbeliams reikia labai mažai lino, o tokiom mažom skiautėm nemačiau kur pirkti.
o pirkti iš karto didesnį gabalą - nežinau, ar verta rizikuoti nebandžius
o ant ko pati siuvinėjai?
Kasiuluose perku atraižėles. Yra visokių dydžių, o dar ir iš tų pačių atraižų atkerpa jei paprašai.
QUOTE(Katusik @ 2014 01 09, 10:15)
mažučiams darbeliams reikia labai mažai lino, o tokiom mažom skiautėm nemačiau kur pirkti.
sakai, galima (reikia) stambinti kanvą?
sakai, galima (reikia) stambinti kanvą?
Jei, nori galiu atsiųsti skiautelę Tik dabar neturiu natūralių spalvų, berods tik kažkokio pieno spalvos su švelniai rožiniais pamarginimais Antik, ar kaip ten vadinasi. Jei domins pažiūrėsiu konkrečiau
Stambinti/smulkinti visada galima, bet man asmeniškai ant smulkesnės aidos/lino/ewo gražiau žiūrisi. Pritariu Toli dėl Nimue BS, mano Nimukėje tamsiose vietose su tamsiu BS siūlu labai sunkiai ėjo teisingai siuvinėt. Ir šiaip jų BS sudėtingesnis kiek, nes daugelyje vietų per vidurius kryžiukų eina, reikia labai skaičiuot.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2014 01 08, 22:38)
Ne visai žiemiškas atvirukas Chatelaine dizainas. 32 ct linas, DMC, Kreinik, Mill Hill.
labai grazus atvirukas
QUOTE(Katusik @ 2014 01 08, 22:45)
tai tas mane line ir neramina
čiupinėjau čia neseniai liną, bet suaudimas ir skirtingas siūlų storis visiškai manęs neįtikino, kad ant jo gali būti patogu siuvinėti (todėl itin žemai lenkiu prieš tas, kurios draugauja su linu)
čiupinėjau čia neseniai liną, bet suaudimas ir skirtingas siūlų storis visiškai manęs neįtikino, kad ant jo gali būti patogu siuvinėti (todėl itin žemai lenkiu prieš tas, kurios draugauja su linu)
nereikia lino bijot ir isitempe jis labai gerai,as nematau tame jokiu problemu man asmeniskai linas labiau patinka nei ewas,ewo storis man ne prie sirdies o naudoju tik 32nr.
ačiū, merginos, padėjot apsispręsti
nesismulkinsiu iki 36 count lino, imsiu 32, o ten jau žiūrėsim, kaip eisis
elzeda, ačiū už pasiūlymą, bet nenoriu varginti. visvien reikia dar siūlus susipirkti, tai tuo pačiu ir lino paimsiu.
nes bijau, jeigu nepatiks siuvinėt kokį mažmažį ant lino, taip ir liksiu be Nimue, nes ant aidos ant jų nu niekaip neįsivaizduoju
nesismulkinsiu iki 36 count lino, imsiu 32, o ten jau žiūrėsim, kaip eisis
elzeda, ačiū už pasiūlymą, bet nenoriu varginti. visvien reikia dar siūlus susipirkti, tai tuo pačiu ir lino paimsiu.
nes bijau, jeigu nepatiks siuvinėt kokį mažmažį ant lino, taip ir liksiu be Nimue, nes ant aidos ant jų nu niekaip neįsivaizduoju
Katusik,mes dar tavo iremintu drugeliu nematem
QUOTE(zerutis @ 2014 01 09, 10:58)
Katusik,mes dar tavo iremintu drugeliu nematem
kad jūs jų ir pabaigtų nematėt
dar neįrėminau
planavau padovanot draugei jubiliejaus proga, bet jubiliejus kaip atėjo, taip ir praėjo. su drauge jau pusę metų nesimatėm, tai kaip ir be ryšio dabar dovanot jubiliejaus dovaną, kai jau naujas gimtadienis ne už kalnų.
Sveikos, siuvinėtojos
Norėčiau paprašyti Jūsų patarimo. Aš siuvinėju tik keletą metų, tai patirties nelabai yra
Baiginėju vieną darbelį ir jau dairausi naujo, norėčiau siuvinėti gėlę/es. Patarkite prašau, ar verta ieškoti schemos osinkoj (iki šiol visas schemas iš ten ėmiau), ar pabandyti internetui nusipirkti visą rinkinį. Kažkur skaičiau, kad originalas ir lieka originalu.
Anksčiau nepagalvojau, kad interneta gali būti neteisingų schemų, bet kai pamačiau, kokių nelaimingų darbų yra, tai baisu pasidarė
Dabar galvoju, ar maniškiai didesni darbai irgi nebus iš tokių, nes kai žiūriu, tai galvoju, kad kažkas ne taip
Norėčiau paprašyti Jūsų patarimo. Aš siuvinėju tik keletą metų, tai patirties nelabai yra
Baiginėju vieną darbelį ir jau dairausi naujo, norėčiau siuvinėti gėlę/es. Patarkite prašau, ar verta ieškoti schemos osinkoj (iki šiol visas schemas iš ten ėmiau), ar pabandyti internetui nusipirkti visą rinkinį. Kažkur skaičiau, kad originalas ir lieka originalu.
Anksčiau nepagalvojau, kad interneta gali būti neteisingų schemų, bet kai pamačiau, kokių nelaimingų darbų yra, tai baisu pasidarė
Dabar galvoju, ar maniškiai didesni darbai irgi nebus iš tokių, nes kai žiūriu, tai galvoju, kad kažkas ne taip
QUOTE(Katusik @ 2014 01 09, 12:13)
kad jūs jų ir pabaigtų nematėt
O tai ko nerodai ? greit i eteri
liaudija schemu paiesku puslapi yra nuoroda geles,pabandyk ten pasidairyt gal kas patiks,o istikruju,rinkinys lieka rinkiniu tik man juose audinys nepatinka,vistiek turiu keist i kita Dar patarciau i FB kokia grupe prisijungt,ten merginos daug ivairiu nuorodu ikelia
QUOTE(zerutis @ 2014 01 09, 13:13)
O tai ko nerodai ? greit i eteri
laukiu geresnio apšvietimo
QUOTE(Katusik @ 2014 01 09, 14:14)
laukiu geresnio apšvietimo
Va,va prasideda issisukinejimai
QUOTE(elzeda @ 2014 01 08, 21:55)
Kažkaip net negalvoju apie tai, skaičiuot vis vien reikia taip pat siūliukus. Jei labai neramina, pabandyk kokį mažutį darbelį ant lino ir matysi ar tinka/patinka
Pumpurėli, labai švelnus ir subtilus atvirukas
Pumpurėli, labai švelnus ir subtilus atvirukas
is manes ne kokia siuvinėtoja bet i aida po pora mažu siuvinuku net nenoriu ziureti
nieko nenusimanau apie medziagu pavadinimus
pasiimu lina ir siuvineju ant jo liko tik išplauti ir įklijuoti tai pasirodysiu su normalia foto
o cia procesiuka mamai rodžiau reikejo atviruko 80-tojo gimtadienio proga ,o mama laba norejo kad butu skaicius tai tik skaiciai ir bus https://fbcdn-sphoto...002292396_n.jpg
Gal kas šiuo metu žada užsisakinėt iš Joann ,prisidurčiau ir aš ,reikia rinkinuko.