Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vitute* @ 2014 01 07, 11:57)
Gal kas nors žinote, kas čia per įrankis pailgas prie lankelio?
http://imgbox.com/abvosokJ

Hedebo siuvinejimo irankis, reikalingas vienodo dydzio kilputems daryti.

Su Naujais Metais, auksarankes! Darbai bent paskutiniuose puslapiuose ir planai verciantys is koju. Labai labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2014 01 07, 19:55)
Bet tempai tai kaip su mašina  blink.gif - gal tu jau ir kojom siuvinėt išmokai  g.gif - vieną siuvinį rankomis kitą kojomis- vat ir greitis  biggrin.gif

Rasiux, liežuvį pamiršai lotuliukas.gif Juo irgi labai gerai siuvinėjasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Juokas juokais, bet mačiau vieną video, kaip vyriškis, neturėdamas rankų siuvinėjo adatą laikydamas burnoje. Va čia tai pasišventimas savo hobiui.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 01 07, 19:55)
Ne, viskas- skelbiu Sobieską priešu number van  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  protest.gif  bicycle.gif  gun_smilie.gif  aggressive.gif  bebe.gif - turbūt visus pasipiktinimo žmogeliukus sudėjau-

lotuliukas.gif gali jau but rami irnesakyk.gif siandien ir as jau galutinai pasidaviau,dar pradzioj padus maciau,o siandien nuo dulkiu kamuolio uzspringau lotuliukas.gif ech... atleidziu akseleratoriaus pedala ir........... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 01 06, 23:55)
Procesuoju smile.gif Labai smagiai siuvinėjasi, labai spalvingas, tik gaila, kad rinkinyje ne atitinkamos spalvos linas buvo, o Aida, tai teko keisti medžiagą. Nebelimpa man tos Aidos skylės nors tu ką smile.gif

Labai gražu bus wub.gif Spalvos kokios wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 01 07, 11:51)
Aš dabar tokiame procese  smile.gif

Na ir tempai blink.gif Pavydu smile.gif
Baigtas darbelis gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 07, 16:39)
Oi tu, zeruti  lotuliukas.gif

Niekad nemėginau rėminti internetu, taip knieti pamėginti, bet bijau nusivilti  ax.gif Man reikia pavaikščiot aplinkui, pažiūrėt iš arti iš toli, pasimėgint kas geriau tinka...o kaip iš akies tik pagal rėmą atrinkt kas tiks siuvinukui...kainos tai nemenkos g.gif

Kaip tik si klausima svarstau. Siuo metu esu bankrotas, tai Internetu iseitu 1/3 pigiau. uz menesio turesiu penkis neremintus darbus, o taip knietetu sienas pasipuosti. doh.gif Cia, Dubline, ir brangu, ir pasirinkimas ne toks kaip Lietuveleje. Paskutini karta grizdama du remus parsitempiau.

Turbut bandysiu kazkaip pasitaupyti ir iskart bent dvejus remus uzsisakyti, nes pristatymo mokestis nuo kiekio nesikeicia. Turbut rizikingiausia su pasportu, tai bandysiu arba be pasporto arba koki spalvotesni darba, nes pasporto spalva tikrai nebus identiska spalvai kompo ekrane.

O gal kas Dubline atradote, kur neblogus remus uz zmogiska kaina gamina? blush2.gif Kartais ateini su savo ideja, bet geras konsultantas pasiulo visai netiketu ir geresniu variantu. smile.gif
Atsakyti
na bet ir procesų gražumas wub.gif wub.gif wub.gif

susigundžiau pati vėl rimčiau imtis adatos (beveik po metų pertraukos hihihi.gif ), bet iš karto kilo klausimas - ar yra 18 aidą atitinkanti evenweave? g.gif

nusižiūrėjau išsiuvinėti Nimue Apple. apraše nurodomas 36 count linas, bet ant jo dar nesu nieko siuvinėjus, tai bijau imtis tokio darbo, kad nesugadinčiau siūlų, audinio ir savo nervų biggrin.gif

kiek supratau iš jūsų pokalbių, evenweave geriausia nebenorinčioms siuvinėti ant aidos, bet prisibijančioms lino biggrin.gif

o gal verta imti stambesnę evenweave (kaip 16 aida)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 08, 23:08)
kiek supratau iš jūsų pokalbių, evenweave geriausia nebenorinčioms siuvinėti ant aidos, bet prisibijančioms lino  biggrin.gif

Asmeniškai man jokio skirtumo ant ko siuvinėt-ant lino ar ant ewo. smile.gif Ewo tiesiog visi siūliukai vienodo storio.
Atsakyti
Su Naujaisiais, darbštuolės 4u.gif Lai ir šie metai džiugina nuostabių darbų gausa!

Ne visai žiemiškas atvirukas biggrin.gif Chatelaine dizainas. 32 ct linas, DMC, Kreinik, Mill Hill.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 08 sausio 2014 - 21:40
QUOTE(elzeda @ 2014 01 08, 21:36)
Asmeniškai man jokio skirtumo ant ko siuvinėt-ant lino ar ant ewo. smile.gif Ewo tiesiog visi siūliukai vienodo storio.

tai tas mane line ir neramina g.gif
čiupinėjau čia neseniai liną, bet suaudimas ir skirtingas siūlų storis visiškai manęs neįtikino, kad ant jo gali būti patogu siuvinėti (todėl itin žemai lenkiu prieš tas, kurios draugauja su linu)
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 08, 23:45)
tai tas mane line ir neramina  g.gif
čiupinėjau čia neseniai liną, bet suaudimas ir skirtingas siūlų storis visiškai manęs neįtikino, kad ant jo gali būti patogu siuvinėti (todėl itin žemai lenkiu prieš tas, kurios draugauja su linu)

Kažkaip net negalvoju apie tai, skaičiuot vis vien reikia taip pat siūliukus. Jei labai neramina, pabandyk kokį mažutį darbelį ant lino ir matysi ar tinka/patinka smile.gif

Pumpurėli, labai švelnus ir subtilus atvirukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 01 08, 22:08)
na bet ir procesų gražumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

susigundžiau pati vėl rimčiau imtis adatos (beveik po metų pertraukos hihihi.gif ), bet iš karto kilo klausimas - ar yra 18 aidą atitinkanti evenweave?  g.gif

nusižiūrėjau išsiuvinėti Nimue Apple. apraše nurodomas 36 count linas, bet ant jo dar nesu nieko siuvinėjus, tai bijau imtis tokio darbo, kad nesugadinčiau siūlų, audinio ir savo nervų  biggrin.gif

kiek supratau iš jūsų pokalbių, evenweave geriausia nebenorinčioms siuvinėti ant aidos, bet prisibijančioms lino  biggrin.gif

o gal verta imti stambesnę evenweave (kaip 16 aida)?  g.gif

Cia tik mano nuomone. blush2.gif esu siuvinejusi tris Nimue darbus, ir mane nervina ju backstitchas. vien jau del to neimciau smulkiausio lino/evenweav'o, nes uzsiknisciau skyluciu beieskodama ir bebadydama. pvz dimensions na toks aiskus paprastas BS. o ar linas ar ewas, tai skonio reikalas. siuvinejimui skirtas linas gali atrodyti nelygus, bet kryziukai gaunasi lygus. ewas kur kas geriau isitempia, jei patinka ant itempto audinio siuvineti. 36 linas kaip 18 aida.

QUOTE(Pumpurėlis @ 2014 01 08, 22:38)
Ne visai žiemiškas atvirukas biggrin.gif Chatelaine dizainas. 32 ct linas, DMC, Kreinik, Mill Hill.

Grazus, graziai imontuotas ir toks isbaigtas. thumbup.gif
Kaip tik pries pora dienu prisiminiau Chantelaine mandalas, tik buvo pavadinimas uzkrites. doh.gif Buvau pries pora metu susiruosusi viena ju siuvineti. Paprasiau, kad gimtadieniui pinigus dovanotu, nes oi kaip nepigiai siulai atsieitu, bet kazkam kitam pinigus isleidau. Taip ir likau be mandalos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 08, 21:55)
Kažkaip net negalvoju apie tai, skaičiuot vis vien reikia taip pat siūliukus. Jei labai neramina, pabandyk kokį mažutį darbelį ant lino ir matysi ar tinka/patinka smile.gif

mažučiams darbeliams reikia labai mažai lino, o tokiom mažom skiautėm nemačiau kur pirkti.
o pirkti iš karto didesnį gabalą - nežinau, ar verta rizikuoti nebandžius g.gif

QUOTE(Toli @ 2014 01 09, 00:14)
esu siuvinejusi tris Nimue darbus, ir mane nervina ju backstitchas. vien jau del to neimciau smulkiausio lino/evenweav'o

o ant ko pati siuvinėjai?
sakai, galima (reikia) stambinti kanvą? bigsmile.gif
Atsakyti