Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2014 01 04, 22:08)
Ką pradėjai? Ar paslaptis?  smile.gif Jei kamuoja abejonės, pirk smulkesnį smile.gif

pradejau is romantik serijos,dvi mergikes su dviraciais biggrin.gif bet tikrai abejoju ir neapsisprendziu ka daryt doh.gif nors raso 32,bet man ji labiau nesa i 28 (14)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 04 sausio 2014 - 23:31
QUOTE(zerutis @ 2014 01 05, 01:09)
pradejau is romantik serijos,dvi mergikes su dviraciai  biggrin.gif bet tikrai abejoju ir neapsisprendziu ka daryt  doh.gif nors raso 32,bet man ji labiau nesa i 28 (14)

Subtilus darbelis wub.gif O lino neturi su kuo palygint? Arba paskaičiuot gijas?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 05, 00:32)
Subtilus darbelis  wub.gif O lino neturi su kuo palygint? Arba paskaičiuot gijas?

as viska ir siuvineju ant 32,uztai ir ziuriu,kad rinkini parasyta klaida,jis daug stambesnis doh.gif ka daryt,oi ka daryt lotuliukas.gif o siuvinejas viskas viena gija,tai man taip viskas ziauriai sviecia ir tos skyles tokios dideles atrodo pagal viena gija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 04 sausio 2014 - 23:41
QUOTE(raige @ 2014 01 04, 20:23)
Sveikos, merginos. Labai reikia jūsų pagalbos: iš kur perkate Atalie siūlus? Reikia melanžinių Tralala dizainui. Ačiū!

Siūstis yra brangu,ir patys siūlai ne ką mažiau kainuoja.Galbūt būtų pigiau siūstis perpus su kuo nors,ir pasidalinti siūliukais,visvien visi neišsinaudoja.

QUOTE(elzeda @ 2014 01 04, 23:08)
Ką pradėjai? Ar paslaptis?  smile.gif Jei kamuoja abejonės, pirk smulkesnį smile.gif

Man dmc rinkinyje buvo panašus įdėtas,rašė ,kad 32 linas,bet jis visiškai nepanašus į liną,jai kyla abejonės,siūlyčiau keist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 sausio 2014 - 14:52
rinkini raso Evenweave,kad i lina panasus tai taip,bet kazkoks keistas,o vyras klause,koki sia marliu ant remo uzsitempiau biggrin.gif truputi gaila,rinkinys nepigus buvo,bet turbut paklausysiu jusu ir keisiu audini,kad uzbaigus darba nesigaileciau ax.gif
Atsakyti
Procesuoju smile.gif Labai smagiai siuvinėjasi, labai spalvingas, tik gaila, kad rinkinyje ne atitinkamos spalvos linas buvo, o Aida, tai teko keisti medžiagą. Nebelimpa man tos Aidos skylės nors tu ką smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 01 06, 22:55)
Procesuoju smile.gif Labai smagiai siuvinėjasi, labai spalvingas, tik gaila, kad rinkinyje ne atitinkamos spalvos linas buvo, o Aida, tai teko keisti medžiagą. Nebelimpa man tos Aidos skylės nors tu ką smile.gif

bigsmile.gif labai grazus ziedas skleidziasi wub.gif ir manes aida visai nebetraukia,viska ka turejau isveziau i globos namus,tegul vaikai sunaudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 02, 16:12)
Sveikutės 4u.gif
Pagaliau galiu džiaugtis- atradau savo siuvinį. Puse metų tūnojo "pasislėpęs". Buvo likę vos keli dygsniai- siūlo pritrūko. O kai siūlą atsiuntė, siuvinio neberadau unsure.gif Šiandien radau, pabaigiau, išlendu su savo "pražuvėliu" wub.gif
Dar kartą ačiū Katu už prizą ir galimybę išbandyti įvairius siuvinėjimo variantus rolleyes.gif

Koks grozis!
Labai dziaugiuos, kad jis atiteko i rankas, kurios ji padare tokiu sedevru. Mano namuose jis dar butu gulejes nepradetas... blush2.gif
Lauksim ireminto smile.gif

As FB jau gyriaus, kad uzsisakiau sita rinkinuka, ryt jau tureciau gaut, jei pastininkai neuzsals smile.gif

Sita Tobin-Cat Pack rinkinuka
Atsakyti
[quote=Kaktusine,2014 01 06, 22:55]

Koks grožis! bigsmile.gif
Atsakyti
Kaktusine wub.gif bus grazu 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar tokiame procese smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska blink.gif nerealus greitis doh.gif as kelias dienas stropiai sedziu ir vos vieno arklio viena kumpiuka pabaigiau doh.gif bet procesas zavingas wub.gif kaip visada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti