Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

zuzanele, labai labai dailu wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Man pačiai smagu, kad šitą darbą įveikiau ir jis suteikė man tiek emocijų wub.gif

QUOTE(Tomienė @ 2014 01 03, 00:27)
Mamamija  mega_shok.gif Jau spalvų grožis wub.gif , o vaizdas wub.gif ... griūnu dar kartą mega_shok.gif

Kiek spalvų reikia tokiam grožiui?  g.gif

Apie 50 spalvų.
Atsakyti
Zuzanele super tavo paveikslas thumbup.gif Kaip toki galima ir pamesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2014 01 03, 20:39)
Zuzanele  super tavo paveikslas  thumbup.gif Kaip toki galima ir pamesti  biggrin.gif

Aš ir nesupratau kur jį nukišau g.gif Būna, kai vienur darai tvarką, paskui neberandi rolleyes.gif Nors jis buvo sudėtas į tvirtą plastikinį aplanką, bet niekaip neradau, nes buvo ten, kur nesitikėjau net ieškoti cool.gif
Bet užtat kiek buvo džiaugsmo radus biggrin.gif Tą pačią akimirką pasiėmiau trūkstamus siūlus, išsiuvinėjau tuos kelis dygsnius, išskalbiau, dar drėgną lyginau ir fotografavau. Nes šio darbo su BSu neturėjau nuotraukos. Tai greitai dariau nuotrauką, kad vėl neprarasčiau biggrin.gif
Atsakyti
Esu ir aš pametusi vieną įpusėtą siuvinį... Beveik įtariu, kur jis galėtų būt, bet neįlendu dabar ten doh.gif Teks laukti, kol remontai baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 01 02, 14:21)
Atnesu savo pradzia darbo  blush2.gif
Manau bus grazus darbelis  4u.gif tik man noris maza patarima duot,jei tu nieko pries  ax.gif siuvinejant atsuk siulu gijas,kad nebutu i virvute susisuke,o gultu viena salia kitos  mirksiukas.gif nebent ten viena gija siuvineja  g.gif

QUOTE(elzeda @ 2014 01 02, 19:24)
Atnešu savo Nimukę parodyt.

thumbup.gif fejuke 4u.gif nu turbut ir as neistverus koki nimuka kada pavarysiu biggrin.gif

QUOTE(zuzanele @ 2014 01 02, 23:12)
Sveikutės 4u.gif

bigsmile.gif eina sau,koks grozis wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tau uz kantrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Blyn, kaip greit tas laikas bėga....rodos, taip neseniai perėmei iš Katu, o jau va ir rezultatą matom...GRAŽŲ REZULTATĄ zuzanele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 sausio 2014 - 11:17
QUOTE(sobieska @ 2014 01 04, 11:16)
Blyn, kaip greit tas laikas bėga....rodos, taip neseniai perėmei iš Katu, o jau va ir rezultatą matom...GRAŽŲ REZULTATĄ zuzanele  wub.gif

Ačiū 4u.gif Rezultatu ir aš džiaugiuosi. Sunku įsivažiuot didelį darbą, bet kai pradedi- negali sustot. Dabar vėl norėčiau kažko didelio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai reikia jūsų pagalbos: iš kur perkate Atalie siūlus? Reikia melanžinių Tralala dizainui. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 01 04, 12:28)
thumbup.gif  fejuke  4u.gif nu turbut ir as neistverus koki nimuka kada pavarysiu  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif Būtinai pavaryk biggrin.gif Labai smagiai siuvinėjasi. Visai nenuobodi schema, ne taip, kaip Lanarte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 04, 21:19)
ne taip, kaip Lanarte  doh.gif

As daba Lanarte pradejau tongue.gif nors ir linas i rinkini idetas,bet man kazko nepatinka jo stambumas,nezinau ka daryt,ar test,ar kita pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 01 04, 22:58)
As daba Lanarte pradejau  tongue.gif nors ir linas i rinkini idetas,bet man kazko nepatinka jo stambumas,nezinau ka daryt,ar test,ar kita pirkt  g.gif

Ką pradėjai? Ar paslaptis? smile.gif Jei kamuoja abejonės, pirk smulkesnį smile.gif
Atsakyti