zuzanele, labai labai dailu
Ačiū visoms
Man pačiai smagu, kad šitą darbą įveikiau ir jis suteikė man tiek emocijų
Apie 50 spalvų.
Man pačiai smagu, kad šitą darbą įveikiau ir jis suteikė man tiek emocijų
QUOTE(Tomienė @ 2014 01 03, 00:27)
Mamamija Jau spalvų grožis , o vaizdas ... griūnu dar kartą
Kiek spalvų reikia tokiam grožiui?
Kiek spalvų reikia tokiam grožiui?
Apie 50 spalvų.
Zuzanele super tavo paveikslas Kaip toki galima ir pamesti
QUOTE(Ogiene @ 2014 01 03, 20:39)
Zuzanele super tavo paveikslas Kaip toki galima ir pamesti
Aš ir nesupratau kur jį nukišau Būna, kai vienur darai tvarką, paskui neberandi Nors jis buvo sudėtas į tvirtą plastikinį aplanką, bet niekaip neradau, nes buvo ten, kur nesitikėjau net ieškoti
Bet užtat kiek buvo džiaugsmo radus Tą pačią akimirką pasiėmiau trūkstamus siūlus, išsiuvinėjau tuos kelis dygsnius, išskalbiau, dar drėgną lyginau ir fotografavau. Nes šio darbo su BSu neturėjau nuotraukos. Tai greitai dariau nuotrauką, kad vėl neprarasčiau
Esu ir aš pametusi vieną įpusėtą siuvinį... Beveik įtariu, kur jis galėtų būt, bet neįlendu dabar ten Teks laukti, kol remontai baigsis...
QUOTE(Tresnia @ 2014 01 02, 14:21)
Atnesu savo pradzia darbo
Manau bus grazus darbelis tik man noris maza patarima duot,jei tu nieko pries siuvinejant atsuk siulu gijas,kad nebutu i virvute susisuke,o gultu viena salia kitos nebent ten viena gija siuvineja
Manau bus grazus darbelis tik man noris maza patarima duot,jei tu nieko pries siuvinejant atsuk siulu gijas,kad nebutu i virvute susisuke,o gultu viena salia kitos nebent ten viena gija siuvineja
QUOTE(elzeda @ 2014 01 02, 19:24)
Atnešu savo Nimukę parodyt.
fejuke nu turbut ir as neistverus koki nimuka kada pavarysiu
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 02, 23:12)
Sveikutės
eina sau,koks grozis cia tau uz kantrybe
Blyn, kaip greit tas laikas bėga....rodos, taip neseniai perėmei iš Katu, o jau va ir rezultatą matom...GRAŽŲ REZULTATĄ zuzanele
QUOTE(sobieska @ 2014 01 04, 11:16)
Blyn, kaip greit tas laikas bėga....rodos, taip neseniai perėmei iš Katu, o jau va ir rezultatą matom...GRAŽŲ REZULTATĄ zuzanele
Ačiū Rezultatu ir aš džiaugiuosi. Sunku įsivažiuot didelį darbą, bet kai pradedi- negali sustot. Dabar vėl norėčiau kažko didelio
Sveikos, merginos. Labai reikia jūsų pagalbos: iš kur perkate Atalie siūlus? Reikia melanžinių Tralala dizainui. Ačiū!
QUOTE(zerutis @ 2014 01 04, 12:28)
fejuke nu turbut ir as neistverus koki nimuka kada pavarysiu
Dėkui Būtinai pavaryk Labai smagiai siuvinėjasi. Visai nenuobodi schema, ne taip, kaip Lanarte
QUOTE(elzeda @ 2014 01 04, 21:19)
ne taip, kaip Lanarte
As daba Lanarte pradejau nors ir linas i rinkini idetas,bet man kazko nepatinka jo stambumas,nezinau ka daryt,ar test,ar kita pirkt
QUOTE(zerutis @ 2014 01 04, 22:58)
As daba Lanarte pradejau nors ir linas i rinkini idetas,bet man kazko nepatinka jo stambumas,nezinau ka daryt,ar test,ar kita pirkt
Ką pradėjai? Ar paslaptis? Jei kamuoja abejonės, pirk smulkesnį