Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kokios jūs įtarios biggrin.gif Šiandien spėjau ir į darbą nulėkt, ir reikaliukus apsitvarkyt, ir tortą sutept, pas kaimynę kavutės paskutinės šiais metais atsigert, ir net vaikus apstaugt biggrin.gif
Kryželio jau nebepadėjau nei vieno, tik nufotografavau įpusėtukus: VE jurginas iš botanikos serijos ir DIM Hydrangeas and shells
user posted image
Mano arkliškas elementas bus tik šukuosena "arklio uodega" biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,

kiek gražių darbelių uždėrėjo wub.gif

zeruti, arbatinė ir recpetų knygutė nuostabūs wub.gif

sobieska, kaip keista matyti, kad siuvinėji kažką didelio (aš čia apie vilkus) hihihi.gif visi tavo procesai nerealūs wub.gif

ir metus užbaigiat, panos, šauniais procesiukais thumbup.gif

pasirodysiu ir aš savo, prie ko dabar krapštinėjuos smile.gif

čia kitam forume žaidžiam avontiūrą, ale nespėjom šiom šventėm pabaigt, tai bus kitom biggrin.gif

user posted image

ir mano Dimensions Passion Floweer Angel wub.gif kokį mėnesį nebuvau prisėdus dėl kitų darbelių, tai pasiilgau wub.gif

user posted image
Atsakyti
Gražu. smile.gif

O tas katinas salia mergites, tai magnetukas adatai? iš kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 01 01, 09:49)
Gražu. smile.gif

O tas katinas salia mergites, tai magnetukas adatai? iš kur? smile.gif

aha, magnetukas, parsisiunčiau iš čia http://www.sewandso....d=Needle Minder aš su juo ir shemą prisilaikau smile.gif
Atsakyti
Ahoi, sveikutės...visus metus nesusirašėm...pasenom biggrin.gif ...nes, nu niekaip man neįsikerta, kaip vienu metu galima du darbus siuvinėt...aš atsisėsčiau prie vieno ir galvočiau, kad kitą labai "skriaudžiu" ir atvirkščiai...
Aš ką tik prisėdau prie "siuvinėjamos kėdės", o ryt nešiu rėminti vilkus...taip, kad viskas pagal planą pas many...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 01, 17:37)
nes, nu niekaip man neįsikerta, kaip vienu metu galima du darbus siuvinėt...aš atsisėsčiau prie vieno ir galvočiau, kad kitą labai "skriaudžiu" ir atvirkščiai...

nu aš irgi nemoku dviejų darbų vienu metu siuvinėt, bet kai tas vienas žaidimas, tai duotą dalį išsisiuvinėji ir kol kitos lauki, grįžti prie savo senesniojo darbo, tai taip dar gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
rasiux-,Alateja procesai Vaaaaauuuu...,grazius darbelius turesit thumbup.gif wub.gif
Man tai buna,pradedu du,bet po keliu dienu vistiek prie vieno apsistoju, kol pabaigiu biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu,ziuriu...... nu kokie grazus tie magnetukai,bet juk vieno nesisiusi ir i Lietuva turbut brangiai siuntimas kainuos g.gif
Atsakyti
Žiūrėjau ir aš į juos, tai panašiai ir gaunasi smile.gif Čia nebent kažką dar siunčiantis apsimoka labiau smile.gif O gaila. Mūsų tik vienoj internetinėj parduotuvėj mačiau magnetą adatai, bet kitoks..
Atsakyti
aš tada kažką daugiau pirkausi, tai ir prigriebiau, neatsidžiaugiu, labai patogus man, vieną mažiai jau patvarkę buvo, teko naują siųstis, nes ir tie negali nagų neprikišę pabūt biggrin.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif Su Naujais visas 4u.gif Seniai buvau beužklydus, tai akys apraibo nuo darbelių grožio ir gausos. Vakare ateisiu ir aš pasirodyti su pabaigtuku, o dabar giriu skoningus Rituker, Kaktusinės atvirukus thumbup.gif , žavius Unkid, Sobieskos, RasutėsK, Žėručio, Vitutės , rasiux, Alatėjos procesiukus wub.gif, Sobieskos rožę (labai sužavėjo rėmelis. Kur išpjovė ovalų pasportą?), porcelianą ir vilkus wub.gif , Antarktidos44, zydrem, Rasutės , Katusik žaisliukus thumbup.gif, Žėručio knygeles ir dėžutę wub.gif, pilarasal virėją thumbup.gif , Vitutės fuksijas smile.gif , Dziuljetos spalvotąjį trio wub.gif, zuzanėlės pagalvėlę wub.gif , Monos graužikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 02 sausio 2014 - 12:05
Atnesu savo pradzia darbo blush2.gif
user posted image

Siuvineju Mother Moon
Atsakyti