Ech, grazios cia pas mus tos paskutines metu dienos
Šakės! Vos pusdienį nebuvau prie interneto ir jau tiek grožybių užgimė.... Receptukų knyga nereali, raktelis nuostabus!
Jungiuosi prie akcijos - "Pasirodyk ką veiki prieš Naujus Metus". Atsiprašau, kad fotkinau tamsoje, bet tik dabar grįžau iš darbo, o dar ir vyrelis ilsisi....
Jungiuosi prie akcijos - "Pasirodyk ką veiki prieš Naujus Metus". Atsiprašau, kad fotkinau tamsoje, bet tik dabar grįžau iš darbo, o dar ir vyrelis ilsisi....
Merginos saunuoles
Dziuljetos triptikas superinis ir sveikinu su uzbaigtuvem
Vitute matau motyvas fainas bus o kur pritaikysi jei nepaslaptis
Dziuljetos triptikas superinis ir sveikinu su uzbaigtuvem
QUOTE(zerutis @ 2013 12 30, 20:32)
Bus paveikslėlis brolienei į virtuvę. Dabar kaip tik remontuojasi, baldus keičia, o be to ir didelė kavos mėgėja...
Laba diena,
Graziausiu Naujuju bei graziu rankdarbiu Naujaisiais.
Esu naujoke sioje svetaineje ir noreciau patarimo del atsakymo, kuri gavau is vienos parduotuves. Parduotuveje buvo dvi is pirmo zvilgsnio identiskos siuvinejimo schemos (rinkiniai). I mano paklausima, kuo skiriasi sie rinkiniai, parduotuve atsake stai taip.
the diffirence is in the threads. One is to make with Profilo threads, while the other one is to make with DMC threads.
Idomiausia, kad aprasyme buvo akcentuojama, gog abu rinkiniai yra be siulu.
As nesupratau parduotuves atsakymo. Gal galeciau gauti jusu patarima .
Dekoju is anksto.
Graziausiu Naujuju bei graziu rankdarbiu Naujaisiais.
Esu naujoke sioje svetaineje ir noreciau patarimo del atsakymo, kuri gavau is vienos parduotuves. Parduotuveje buvo dvi is pirmo zvilgsnio identiskos siuvinejimo schemos (rinkiniai). I mano paklausima, kuo skiriasi sie rinkiniai, parduotuve atsake stai taip.
the diffirence is in the threads. One is to make with Profilo threads, while the other one is to make with DMC threads.
Idomiausia, kad aprasyme buvo akcentuojama, gog abu rinkiniai yra be siulu.
As nesupratau parduotuves atsakymo. Gal galeciau gauti jusu patarima .
Dekoju is anksto.
Sveikutės...užbėgau savo "kryžiukų virtualias drauges" pasveikinti su būsimais metais, taip norėjau palikti kažką siuvinėto su to gyvulio atvaizdu, bet nieko savo archyve neturiu, netgi šieno, todėl yra kaip yra....susitiksim kitais metais
Žerutis...nebūsiu aš Kaune, tik oro bučinius judviejų sesutės, galėsiu pagaut ...p.s.o tavo receptinė nuostabi
Dziuljetos trio spalvotai žavinga
Liux procesai ...kitus metus matau, kad pradėsim gražiai, nes šiūmetinės užuomazgos tai sufleruoja
Visas apkabinu
Žerutis...nebūsiu aš Kaune, tik oro bučinius judviejų sesutės, galėsiu pagaut ...p.s.o tavo receptinė nuostabi
Dziuljetos trio spalvotai žavinga
Liux procesai ...kitus metus matau, kad pradėsim gražiai, nes šiūmetinės užuomazgos tai sufleruoja
Visas apkabinu
sobieska - aciu uz receptines ivertinima tad gaudyk daug,daug o ro buciniu nuo musu smagiu tau sutiktuviu
Aciu visoms pastebejusioms mano receptine
rasiux- anuka greit klok viska ka turi uzvire pekla,o pati pabrukus uodega kampais eina,greit lendi i dienos sviesa
rasiux- anuka greit klok viska ka turi uzvire pekla,o pati pabrukus uodega kampais eina,greit lendi i dienos sviesa
QUOTE(zerutis @ 2013 12 31, 13:42)
Jojojooooo itariu, kad vietoj to , kad keptų pyragus sėdi dabar su adata relaxuoja, vis daugiau ant kokių 100 kryžiukų prieš pateikiant mums ,sukryžiavos
o mes laukiam, knapsom....
Va išsitraukiau iš spintos rūbus ir nežinau ką apsirengt, sako, kad reikia žaliai arba melsvai puoštis....neturiu kąąąąąą apsirengt
QUOTE(sobieska @ 2013 12 31, 13:50)
Va išsitraukiau iš spintos rūbus ir nežinau ką apsirengt, sako, kad reikia žaliai arba melsvai puoštis....neturiu kąąąąąą apsirengt
nu tik jau nesakyk,kad tavo spintoj garderobo trukumas NETIKIU
Sobieska, o as radau, kad tinkamos visos spalvos, budingos arkliui taip, kad ir sau prisitaikysiu ta sakinuka