Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Guli kitame medžiagytės šone einu pabaigti ir kažkaip įrėminti rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit padeti su Pattern maker programa? ar imanoma faila issaugoti pdf formatu? jei taip, tai kaip? smile.gif
Atsakyti
[quote=mona66,2013 12 29, 16:01]

Pelės fantastiškos! Puiki dovana. thumbup.gif
Atsakyti
Na rodausi ir as biggrin.gif
aplankalas receptu sasiuviniui ax.gif
user posted image

o cia mazas procesiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Žėruti, lyg ir su sobieska nebuvai susitikusi, bet pasiutpolke (siuvinėjimo tempą) tai užsikrėtei realiai. Knygą pasidarei dabar gausi rodyti ir kulinarinius šedevrus, negi tik parodai pasidarei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zeruti, sauni receptine 4u.gif (prisiminiau, kur neseniai sita siuvinuka maciau biggrin.gif ) ir bandau speti - antrasis siuvinukas atguls ant dezutes? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 30 gruodžio 2013 - 11:29
Gal greit iseis su sobieska susitikt tongue.gif o aplankas daugiau parodai,zinai,kad gamint nemegstu doh.gif lotuliukas.gif
RasuteK,pas du zmones galejai si motyva matyt biggrin.gif o Engirgeriukas tikrai dezutei bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 gruodžio 2013 - 11:37
zeruti thumbup.gif

mano mažas raktelis
user posted image

ne tik raktus bet ir adata gales rasti greitai biggrin.gif

user posted image

per nakį sugalvojau kur peliukus siuvineti lotuliukas.gif man jie tokie faini
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 12 30, 13:07)
per nakį sugalvojau kur peliukus siuvineti  lotuliukas.gif man jie tokie faini

Va va prasideda... naktis skirta miegui, o ne pelių vaikymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif Liux raktinė (renku ir aš raktų schemas gal ir aš kokią naktį sugalvosiu kur juos padėti g.gif ). Žėruti o sobieska žino, kad artimiausiu metu susitiksite? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zydrem- faina raktine,rakciukas jeginis thumbup.gif

mona66-zino,zino tongue.gif bet gal anksciau iseis uz skverno nutvert,naujus Kaune sutiksim,tai gal prie egles pasibuciuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai pabučiuok ir nuo manęs blush2.gif ax.gif rolleyes.gif Einu toliau su siuvinukais kovoti... neinasi man jie nors tu ką, tik migreną sukelia. Ką tai galėtų reikšti g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 30 gruodžio 2013 - 13:00
ačiū mergiukai mirksiukas.gif

Atsakyti