Guli kitame medžiagytės šone einu pabaigti ir kažkaip įrėminti
Sveikos,
Gal galit padeti su Pattern maker programa? ar imanoma faila issaugoti pdf formatu? jei taip, tai kaip?
Gal galit padeti su Pattern maker programa? ar imanoma faila issaugoti pdf formatu? jei taip, tai kaip?
[quote=mona66,2013 12 29, 16:01]
Pelės fantastiškos! Puiki dovana.
Pelės fantastiškos! Puiki dovana.
Žėruti, lyg ir su sobieska nebuvai susitikusi, bet pasiutpolke (siuvinėjimo tempą) tai užsikrėtei realiai. Knygą pasidarei dabar gausi rodyti ir kulinarinius šedevrus, negi tik parodai pasidarei
Zeruti, sauni receptine (prisiminiau, kur neseniai sita siuvinuka maciau ) ir bandau speti - antrasis siuvinukas atguls ant dezutes?
Gal greit iseis su sobieska susitikt o aplankas daugiau parodai,zinai,kad gamint nemegstu
RasuteK,pas du zmones galejai si motyva matyt o Engirgeriukas tikrai dezutei bus
RasuteK,pas du zmones galejai si motyva matyt o Engirgeriukas tikrai dezutei bus
zeruti
mano mažas raktelis
ne tik raktus bet ir adata gales rasti greitai
per nakį sugalvojau kur peliukus siuvineti man jie tokie faini
mano mažas raktelis
ne tik raktus bet ir adata gales rasti greitai
QUOTE(zydrem @ 2013 12 30, 13:07)
Va va prasideda... naktis skirta miegui, o ne pelių vaikymui Liux raktinė (renku ir aš raktų schemas gal ir aš kokią naktį sugalvosiu kur juos padėti ). Žėruti o sobieska žino, kad artimiausiu metu susitiksite?
zydrem- faina raktine,rakciukas jeginis
mona66-zino,zino bet gal anksciau iseis uz skverno nutvert,naujus Kaune sutiksim,tai gal prie egles pasibuciuosim
mona66-zino,zino bet gal anksciau iseis uz skverno nutvert,naujus Kaune sutiksim,tai gal prie egles pasibuciuosim
Tai pabučiuok ir nuo manęs Einu toliau su siuvinukais kovoti... neinasi man jie nors tu ką, tik migreną sukelia. Ką tai galėtų reikšti .
ačiū mergiukai