Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

user posted image
Dovana kuri, jei pasiseks, jau šiandien paliks namus.

Ir keliu savo sėdimąją , kad spėčiau pabaigti dar 2 arba 3 dar darbėkus doh.gif doh.gif
Papildyta:
Nespėjau pagirti visų jūsų darbelių... Jie visi nuostabūs, todėl atskirai po vieną nevardinsiu. Visoms po didelį didelį oro 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif wub.gif

P. S. Žėrutis prichvatizavo dėžučių viršų , aš šonus, bet jei vidurinioji sesė sugalvotų siuvinėti, tai jai tik dugnas beliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 29 gruodžio 2013 - 15:03
mona66 blink.gif kokios peles thumbup.gif tuoj padarysiu kaip fb ir as noreciau schemutes lotuliukas.gif

o šonuose ir ant lino g.gif ar ant kažko kito kas neteplu g.gif blush2.gif

aš jau pabaigus rakta tokį paprasta vienspalvį i raktines vidų įklijuoti ,jau ir raktine baigta ryt gal pasirodysiu
ir gal baigsiu savo 3 senius besmegenius biggrin.gif dvyniai vienas per kita vis klausinėja kur kuris lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 29 gruodžio 2013 - 15:49
Kadangi tokia iš manęs siuvinėtoja tai nusipirkau drobelės (čia ne linas) bet numerio tai nepamenu 28 ar 32 . Žėrutis pakomentuos (koks mano pirktos drobelės numeris atitinka tavo pirkto lino numerį?). O peliukų chemas rasite
http://www.liveinter...rubric/3216139/.
Apklijuota apie visą dėžutę (15 peliukų, bet nugaroj dėjau tik 2. Per visus šonus gavosi 1 metras 30x20 cm).
Kitą arbatinę žadu sraigėmis apleisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 29 gruodžio 2013 - 16:10
karsta.gif pasiuvau,bet nufotkinsiu tik ryt,sutemt spejo ax.gif
mona66 ir tu prie siuvenkes sedejai thumbup.gif nu liuks tie pelekai atrodo mirksiukas.gif

zydrem,mona66 siuvinejo ant ewo 100% medvilne (lygtai) Nr.28 atitinka 14 aida mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 12 29, 16:05)
Kadangi tokia iš manęs siuvinėtoja tai nusipirkau drobelės (čia ne linas) bet numerio tai nepamenu 28 ar 32 . Žėrutis pakomentuos (koks mano pirktos drobelės numeris atitinka tavo pirkto lino numerį?). O peliukų chemas rasite
http://www.liveinter...rubric/3216139/.
Apklijuota apie visą dėžutę (15 peliukų, bet nugaroj dėjau tik 2. Per visus šonus gavosi 1 metras 30x20 cm).
Kitą arbatinę žadu sraigėmis apleisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu mirksiukas.gif

o dabar jus man pasakykit kuo skiriasi drobe nuo lino siuvinėjant blush2.gif
Atsakyti
Mona66 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif deziuke su peliukais gavosi wub.gif ir katiniukas i kompanija bigsmile.gif
Apie Sobieskos tempus ir grozius jau nebekalbu irnesakyk.gif biggrin.gif wub.gif 4u.gif tik FB "like" vis palieku biggrin.gif (ten pirmiau speju pamatyt biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos,senai berasiau jau cia blush2.gif, visoms uz darbelius po 4u.gif, as cia tik su tokiu klausimu,esu siuo metu Vilniuje,gal kas zino kur yra nebrangiu idomiu siuvinejimo rinkiniu nusipirkti? ax.gif noretusi visai koki rinkini isbandyti smile.gif
Atsakyti
As nezinau is kur ta mona66 drobe istrauke g.gif yra 100% linas,dar yra 50% lino ir 50% medvilnes,ir dar vienas audinys 100% medvilne,jie visi zveigart gamintojo,auksciausios kokybes,o skiriasi siulo giju isaudimu ir siek tiek storiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot prisišnekėjau doh.gif - galvojau- ateisiu porą savo procesų parodysiu, pasimaivysiu- o jo ėmė rimtai patikėjo ir kad prikėlė grožybių visokių.... doh.gif
Tai kų dabar man daryt- kaip toj dainoj: šių nakltely per naktely nemigaau nemiigauu... tik runkelies adatėly aš laikiaau aš laikiauuu....
Ech- einu dirbt...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 29, 18:04)
Ech- einu dirbt...
biggrin.gif

lotuliukas.gif laiko dar turi ir visa naktis pries akis,tad plusek,plusek lotuliukas.gif
as viska ryt parodysiu,uzbaigta ir dali proceso ax.gif
Atsakyti
Nu man sakė drobelė, bet gali būti, kad paklausiau ne į temą tai ir atsakę ne į temą (tipo kaip klausi taip ir atsako) (Mickevičiaus gatvėj pirkau tongue.gif (čia tau už iš kur ištraukė)) lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įdedu savo nebaigtuką "Imbierinio namuko" išplotinę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 29 gruodžio 2013 - 17:31
Mona66, o kur tavo tas briedis ant sitos raudonos medziagytes nusiuoliavo g.gif ar as praleidau rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti