Dovana kuri, jei pasiseks, jau šiandien paliks namus.
Ir keliu savo sėdimąją , kad spėčiau pabaigti dar 2 arba 3 dar darbėkus
Papildyta:
Nespėjau pagirti visų jūsų darbelių... Jie visi nuostabūs, todėl atskirai po vieną nevardinsiu. Visoms po didelį didelį oro
P. S. Žėrutis prichvatizavo dėžučių viršų , aš šonus, bet jei vidurinioji sesė sugalvotų siuvinėti, tai jai tik dugnas beliko
mona66 kokios peles tuoj padarysiu kaip fb ir as noreciau schemutes
o šonuose ir ant lino ar ant kažko kito kas neteplu
aš jau pabaigus rakta tokį paprasta vienspalvį i raktines vidų įklijuoti ,jau ir raktine baigta ryt gal pasirodysiu
ir gal baigsiu savo 3 senius besmegenius dvyniai vienas per kita vis klausinėja kur kuris
o šonuose ir ant lino ar ant kažko kito kas neteplu
aš jau pabaigus rakta tokį paprasta vienspalvį i raktines vidų įklijuoti ,jau ir raktine baigta ryt gal pasirodysiu
ir gal baigsiu savo 3 senius besmegenius dvyniai vienas per kita vis klausinėja kur kuris
Kadangi tokia iš manęs siuvinėtoja tai nusipirkau drobelės (čia ne linas) bet numerio tai nepamenu 28 ar 32 . Žėrutis pakomentuos (koks mano pirktos drobelės numeris atitinka tavo pirkto lino numerį?). O peliukų chemas rasite
http://www.liveinter...rubric/3216139/.
Apklijuota apie visą dėžutę (15 peliukų, bet nugaroj dėjau tik 2. Per visus šonus gavosi 1 metras 30x20 cm).
Kitą arbatinę žadu sraigėmis apleisti
Apklijuota apie visą dėžutę (15 peliukų, bet nugaroj dėjau tik 2. Per visus šonus gavosi 1 metras 30x20 cm).
pasiuvau,bet nufotkinsiu tik ryt,sutemt spejo
mona66 ir tu prie siuvenkes sedejai nu liuks tie pelekai atrodo
zydrem,mona66 siuvinejo ant ewo 100% medvilne (lygtai) Nr.28 atitinka 14 aida
mona66 ir tu prie siuvenkes sedejai nu liuks tie pelekai atrodo
zydrem,mona66 siuvinejo ant ewo 100% medvilne (lygtai) Nr.28 atitinka 14 aida
QUOTE(mona66 @ 2013 12 29, 16:05)
Kadangi tokia iš manęs siuvinėtoja tai nusipirkau drobelės (čia ne linas) bet numerio tai nepamenu 28 ar 32 . Žėrutis pakomentuos (koks mano pirktos drobelės numeris atitinka tavo pirkto lino numerį?). O peliukų chemas rasite
aciu
o dabar jus man pasakykit kuo skiriasi drobe nuo lino siuvinėjant
Mona66 deziuke su peliukais gavosi ir katiniukas i kompanija
Apie Sobieskos tempus ir grozius jau nebekalbu tik FB "like" vis palieku (ten pirmiau speju pamatyt )
Apie Sobieskos tempus ir grozius jau nebekalbu tik FB "like" vis palieku (ten pirmiau speju pamatyt )
Sveikos,senai berasiau jau cia , visoms uz darbelius po , as cia tik su tokiu klausimu,esu siuo metu Vilniuje,gal kas zino kur yra nebrangiu idomiu siuvinejimo rinkiniu nusipirkti? noretusi visai koki rinkini isbandyti
As nezinau is kur ta mona66 drobe istrauke yra 100% linas,dar yra 50% lino ir 50% medvilnes,ir dar vienas audinys 100% medvilne,jie visi zveigart gamintojo,auksciausios kokybes,o skiriasi siulo giju isaudimu ir siek tiek storiu
Ot prisišnekėjau - galvojau- ateisiu porą savo procesų parodysiu, pasimaivysiu- o jo ėmė rimtai patikėjo ir kad prikėlė grožybių visokių....
Tai kų dabar man daryt- kaip toj dainoj: šių nakltely per naktely nemigaau nemiigauu... tik runkelies adatėly aš laikiaau aš laikiauuu....
Ech- einu dirbt...
Tai kų dabar man daryt- kaip toj dainoj: šių nakltely per naktely nemigaau nemiigauu... tik runkelies adatėly aš laikiaau aš laikiauuu....
Ech- einu dirbt...
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 29, 18:04)
laiko dar turi ir visa naktis pries akis,tad plusek,plusek
as viska ryt parodysiu,uzbaigta ir dali proceso
Mona66, o kur tavo tas briedis ant sitos raudonos medziagytes nusiuoliavo ar as praleidau