Zeruti- tu tikrai mano pusseserė - vos pagalvojau, kad anos net per Kalėdas kryžiavojo- žiūriu ir tu tą patį parašius Buvau ir aš vakar valandikei išsitraukus- taip smagiai pasidarbavau Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų )
Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų )
Sobieska- ryt, poryt- paskutinėm dienom kraunam visą kraitį nepabaigtą ir rodom, paskui žiūrėsim, kas liks neįveiktas Aš vakare dar padūrinėsiu ir sekmadienį pasirodysiu (gal bus mažiau gėda, kad tokio nedidelio per kelis mėnesius vis neįveikiu )
Gal kas darėt receptų segtuvą? Norėjau pasiteirauti, ar jis geriau, ar receptų knygelė? Jei sgtuvą, tai kaip aptraukėt jį- ar nuplėšėt priešlapius, ar ant jų klijavot naujus? Jei naujus, tai kaip tada su tom susegimo vietom? Kaip jas atitaikėt?
Prisiduodu ir as mano letai judantis procesas (nes gi vis dar prireikia tai metriku, tai atviruciu, tai zaisliuku... ) Labai tikiuosi, kad kitais metais pavyks ji uzbaigti (optimiste )
bet tai kai darbai,eina sau,saunuoles,o sobieska vel turbo ijungus,tik vilkus baigus,jau kito kiek pavare Tada as keliu rura nuo kompo prie siuvenkes,kad uzbaikta parodyciau