Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

bigsmile.gif ar jus merginos sventes su adatele praleidot biggrin.gif
Visu darbai nuostabus,saunuoles thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aš su, labai daug siuvinėjau smile.gif
Atsakyti
Zeruti- tu tikrai mano pusseserė biggrin.gif - vos pagalvojau, kad anos net per Kalėdas kryžiavojo- žiūriu ir tu tą patį parašius biggrin.gif
Buvau ir aš vakar valandikei išsitraukus- taip smagiai pasidarbavau ax.gif
Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų g.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 27 gruodžio 2013 - 15:37
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 27, 16:35)
Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų  g.gif  )  4u.gif

biggrin.gif

Aš sudalyvaučiau akcijoj...skelbkit datą...p.s.su adata tik šiandien sėdžiu cool.gif

Aš tik dabar pamačiau dėžutę ir pagalvėlę...faini abu viencolorotiniai dalykėliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 gruodžio 2013 - 16:02
rasiux- gal reiktu gimines medi paknaisiot biggrin.gif

As turbut su baigtu spesiu pasirodyt nail.gif liezuvis.gif

sobieska
aciu,kad pastebejai ax.gif
Atsakyti
Merginos, reikia Jūsų pagalbos... ax.gif kur Vilniuje rėmina paveikslus neklijuojant, o įtempiant medžiagą?
Atsakyti
Sobieska- ryt, poryt- paskutinėm dienom kraunam visą kraitį nepabaigtą ir rodom, paskui žiūrėsim, kas liks neįveiktas mirksiukas.gif
Aš vakare dar padūrinėsiu ir sekmadienį pasirodysiu (gal bus mažiau gėda, kad tokio nedidelio per kelis mėnesius vis neįveikiu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2013 12 25, 20:57)

O čia tai grooooožis wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Gal kas darėt receptų segtuvą? Norėjau pasiteirauti, ar jis geriau, ar receptų knygelė? Jei sgtuvą, tai kaip aptraukėt jį- ar nuplėšėt priešlapius, ar ant jų klijavot naujus? Jei naujus, tai kaip tada su tom susegimo vietom? Kaip jas atitaikėt? g.gif
Atsakyti
Mano paskutinis 2013 m.procesas

user posted image
Atsakyti
Prisiduodu ir as biggrin.gif mano letai judantis procesas (nes gi vis dar prireikia tai metriku, tai atviruciu, tai zaisliuku... biggrin.gif ) Labai tikiuosi, kad kitais metais pavyks ji uzbaigti (optimiste lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
blink.gif bet tai kai darbai,eina sau,saunuoles,o sobieska vel turbo ijungus,tik vilkus baigus,jau kito kiek pavare doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tada as keliu rura nuo kompo prie siuvenkes,kad uzbaikta parodyciau biggrin.gif
Atsakyti