ar jus merginos sventes su adatele praleidot
Visu darbai nuostabus,saunuoles
Aš su, labai daug siuvinėjau
Zeruti- tu tikrai mano pusseserė - vos pagalvojau, kad anos net per Kalėdas kryžiavojo- žiūriu ir tu tą patį parašius
Buvau ir aš vakar valandikei išsitraukus- taip smagiai pasidarbavau
Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų )
Buvau ir aš vakar valandikei išsitraukus- taip smagiai pasidarbavau
Siūlau akciją- prieš užbaigiant metus- pasirodykim savo pradėtus/įpusėtus/baiginėjamu darbelius, nes baigtų jau turbūt nesulauksim (nebent Sobieska dar ką pavarytų )
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 27, 16:35)
Aš sudalyvaučiau akcijoj...skelbkit datą...p.s.su adata tik šiandien sėdžiu
Aš tik dabar pamačiau dėžutę ir pagalvėlę...faini abu viencolorotiniai dalykėliai
rasiux- gal reiktu gimines medi paknaisiot
As turbut su baigtu spesiu pasirodyt
sobieska aciu,kad pastebejai
As turbut su baigtu spesiu pasirodyt
sobieska aciu,kad pastebejai
Merginos, reikia Jūsų pagalbos... kur Vilniuje rėmina paveikslus neklijuojant, o įtempiant medžiagą?
Sobieska- ryt, poryt- paskutinėm dienom kraunam visą kraitį nepabaigtą ir rodom, paskui žiūrėsim, kas liks neįveiktas
Aš vakare dar padūrinėsiu ir sekmadienį pasirodysiu (gal bus mažiau gėda, kad tokio nedidelio per kelis mėnesius vis neįveikiu )
Aš vakare dar padūrinėsiu ir sekmadienį pasirodysiu (gal bus mažiau gėda, kad tokio nedidelio per kelis mėnesius vis neįveikiu )
QUOTE(Vitute* @ 2013 12 25, 20:57)
O čia tai grooooožis
Gal kas darėt receptų segtuvą? Norėjau pasiteirauti, ar jis geriau, ar receptų knygelė? Jei sgtuvą, tai kaip aptraukėt jį- ar nuplėšėt priešlapius, ar ant jų klijavot naujus? Jei naujus, tai kaip tada su tom susegimo vietom? Kaip jas atitaikėt?
Prisiduodu ir as mano letai judantis procesas (nes gi vis dar prireikia tai metriku, tai atviruciu, tai zaisliuku... ) Labai tikiuosi, kad kitais metais pavyks ji uzbaigti (optimiste )
bet tai kai darbai,eina sau,saunuoles,o sobieska vel turbo ijungus,tik vilkus baigus,jau kito kiek pavare
Tada as keliu rura nuo kompo prie siuvenkes,kad uzbaikta parodyciau
Tada as keliu rura nuo kompo prie siuvenkes,kad uzbaikta parodyciau