Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aciu uz grazius zodzius aciuks.gif
Katusik, labai simpatiski tavo arkliukai 4u.gif ir Kaktusines snaiges zavios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 12 23, 21:13)
aš tas snaiges pavogiau iš čia, iš forumo  blush2.gif
perpiešiau ant lapo ir siuvinėjau sau. bet po 6 man jau tos snaigės buvo gerokai wacko.gif

Tai aš manau smile.gif mano ne visos kartojosi ir spalvos skyrėsi, bet vistiek jaučiasi, kad tą patį per tą patį siuvinėji smile.gif
Atsakyti
Grazios atvirutes 4u.gif ir Ddziuljetos spalvingas motyvas thumbup.gif

Su paciom graziausiom sventem darbstuolytes ir neissenkanciu ideju ateinanciais metais wub.gif wub.gif wub.gif
O cia jums kaledines zalios,zalios, siltos arbatytes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 24 gruodžio 2013 - 10:07
Super snaigutes - atvirutes, ir arbatine nuostabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuoles merginos smile.gif
Atsakyti
[quote=zerutis,2013 12 24, 11:04]

Ačiū už arbatyte... mirksiukas.gif
Su šventėmis visas!
O čia pats pirmas mano paveiksliukas. Padovanojau dukterėčiai nenufotkinus - tai dabar tik nufotkinau ir pasirodau... smile.gif
user posted image
http://images19.fotk...IMGP8064-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 25 gruodžio 2013 - 19:57
sveikos,

turiu viena klausima del siuvinejimo schemos. Prie zenkliuku nurodanciu siulu spalvos numeri yra surasyti du numeriukai:
pvz: * 3371, 3031
norejau pkalausti, gal kuri susidure su tokiu zymejimu? Kodel nurodomi prie vieno zenkliuko du siulo spalvos kodai?
Kodas nurodo tik DMC siulus, nes prie kitu zenkliuku yra tik vienas skaicius nurodomas.
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 12 25, 21:11)
sveikos,

turiu viena klausima del siuvinejimo schemos. Prie zenkliuku nurodanciu siulu spalvos numeri yra surasyti du numeriukai:
pvz: * 3371, 3031
norejau pkalausti, gal kuri susidure su tokiu zymejimu? Kodel nurodomi prie vieno zenkliuko du siulo spalvos kodai?
Kodas nurodo tik DMC siulus, nes prie kitu zenkliuku yra tik vienas skaicius nurodomas.

Jei prie vieno ženkliuko nurodyti du siūlai, imi vieną giją vienos splavos, kitą- kitos ir siuvinėji dviem skirtingais siūlais kartu. Taip kaip siuvinėtum įprastai dviem gijom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 25, 22:38)
Jei prie vieno ženkliuko nurodyti du siūlai, imi vieną giją vienos splavos, kitą- kitos ir siuvinėji dviem skirtingais siūlais kartu. Taip kaip siuvinėtum įprastai dviem gijom mirksiukas.gif

didelis dekui. buvo kilus tokia mintis, tik isitikinti norejau ar teisingai mastau smile.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
sveikos, padekit nemoksai biggrin.gif labai noriu si paveiksliuka issisiuvineti
http://img218.images.../3755/0153m.jpg
bet niekaip nemoku susirasti schemutes nei siuliuku ten tos koduotes smile.gif
siuvinedavau anskciau kai dar tokiu internete nebudavo... o dabar atsirado vel ta gyslute smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ateinu su naujuoju darbu- pagalvėlė. Siuvinėta ant 18 Aidos.
Labai dėkoju Uodegytei už pagalbą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 gruodžio 2013 - 10:51
sobieska, zuzanele koks grožis! bigsmile.gif
Atsakyti