Depiliuoti isvis buvo neimanoma, nes plaukeliams ataugant atsirasdavo tokie pulinukai, net zaizdeles, guzai...
Mane isgelbejo fotoepiliatorius.
Per du menesius visiskai isnaikinau plaukelius. Dar nesu tiek kartu devejusi bikinio, kiek sia vasara
Depiliuoti isvis buvo neimanoma, nes plaukeliams ataugant atsirasdavo tokie pulinukai, net zaizdeles, guzai...
Mane isgelbejo fotoepiliatorius.
Per du menesius visiskai isnaikinau plaukelius. Dar nesu tiek kartu devejusi bikinio, kiek sia vasara
Gal išduosi kokį pirkai?
Mano problema buvo labai umi, tad nelabai gilinaausi ka perku:) svarbu buvo, kad kaina butu kuo mazesne
Taip ir gavosi, kad skupus moka du kartus.
As nusipirkau Remington 4000. Nieko nesakau, jis man tikrai padejo, bet labai greitai baigiasi suviai. Tad gaunasi, kad labai didele 1 suvio kaina.
Kai ieskosite fotoepiliatoriaus butinai atkreipkite demesi i suviu kieki.
Dabar galvoju pirkti ''Philips Lumea Precision IPL SC2004'' siame fotoeliatoriuje yra 100 000 blyksniu arba ''Silkn SensEpil XL'' 65 000 blyksniu
Merginos, padėkit! Po skutimosi bikinio zonoj ir ant sėdmenų atsiranda spuogeliai. Jie nenyksta ir nėra skausmingi, bet jaučiu (nematau jų) kaip normalius spuogus, išspaust neeina,nes nėra ką spaust. Kažkokie odos darynėliai, keli iš jų tapo labai mažomis odos ataugomis, kaip juos išnaikint? Pastoviai naudoju drėkinamuosius kremus,šveičiu odą, bet nepadeda, gal turit kokių patarimų? Nes nei gražu,nei seksualu ir labai nervina... labai prašau,pasidalinkit patarimais
įsigyk atvirų šukų skustuvą, procese naudok šepetį, dings problemos.
Apie kokias šukas kalbi?
Šiaip tokios sezamo formos labai mažos ataugėlės atsirado ir būtent po skutimo :/ šiuo metu negaliu apsilankyti pas daktarus ir pergyvenu labai