Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(Bergma @ 2014 12 04, 15:07)
Vainikas is konkoreziu  bigsmile.gif 

Kaip gražu, Bergma. Nekičinis blush2.gif
Atsakyti

Ruošiamės Kalėdoms newyear.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 12 04, 15:07)
Vainikas is konkoreziu  bigsmile.gif  I vidu pastaciau 4 advento zvakes, kurias deginsiu kiekviena sekmadieni.Paprasta,pigu, naturalu ir grazu  thumbup.gif
Mano video, kaip si vainika pasigaminti:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=JAnKr4kmjZ4]Vainikas

Šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 12 06, 09:11)
Kaip gražu, Bergma. Nekičinis blush2.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(3kitten @ 2014 12 08, 14:59)
Šaunuolė! 4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pradedu galvoti, kaip puošiu namus. O Jūs?
Žinau, kad bus bezdžionės metai. O kokių spalvų?
Atsakyti
Sveikute, na mano bezdzioniukai jau lempuciu reikalauja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reikes ir mum pradeti galvoti , o ir vaikai nori pasireiksti patys ,tai galvoju netrukdyti ,o tik patarineti ir padeti siais metais wink.gif ziuresim kaip gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4mamavita: 08 lapkričio 2015 - 10:54
Aš labai noriu kalėdinio vainiko ant stalo, kasmet tokį perku, bet kol kas dar niekur nerandu.. gal žinot, kaip pačiai pasigaminti?
Atsakyti
praeitos Kaledos
user posted image
vaiku sukonstruotas mokykloe
user posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
preitu metu advento vainikas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Help!!! Merginos, su kuo jūs ar jūsų vyrai tvirtinote lemputes lauke prie tinkuotų sienų? Maniškis bijo kalti vynukus, kad tinkas neatšokinėtų. Gal turite idėjų? Taip noriu namą lemputėmis papuošt...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 11 13, 09:53)
Help!!! Merginos, su kuo jūs ar jūsų vyrai tvirtinote lemputes lauke prie tinkuotų sienų? Maniškis bijo kalti vynukus, kad tinkas neatšokinėtų. Gal turite idėjų? Taip noriu namą lemputėmis papuošt...

oi vinuku nekalkit, nes tikrai nelaikys, sukit varztais , o kas uz tinko ? plytos ? putplastis ?
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2015 11 13, 11:46)
oi vinuku nekalkit, nes tikrai nelaikys, sukit varztais , o kas uz tinko ? plytos ? putplastis ?

Už tinko vata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 11 13, 16:39)
Už tinko vata smile.gif

as siulyciau pasikonsultuoti statybiniu prekiu parduotuvese ka jie turi tokiom sienom , nes galvoju kaip ten laikysis vatoje , lemputes kiemines turi svorio o jei dar vejas pakedens 4u.gif
Atsakyti