Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

Pasakykit, o kurioje mokykloje nėra patyčių? Ar tikrai toje mokykloje susirenka tokie tobuli vaikai? cool.gif Aš suprantu, kad vienur labiau su jomis kovojama, kitur gal ne taip gerai susitvarkoma, tačiau jų gali būti visur, kur ateis vos keli probleminiai vaikai. Tai toks sudėtingas dalykas doh.gif Gerai, jei su jomis nesusiduriama unsure.gif
Draugės mergytė kentė patyčias pradinėse klasėse, mokytoja nekreipė dėmesio, nematė bėdos, nuo 5 klasės viskas baigėsi, kai auklėtoja rimčiau susidomėjo. O mokykla tai ta pati, taigi, ir nuo atskirų pedagogų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 01 18, 17:34)
Pasakykit, o kurioje mokykloje nėra patyčių? Ar tikrai toje mokykloje susirenka tokie tobuli vaikai? cool.gif  Aš suprantu, kad vienur labiau su jomis kovojama, kitur gal ne taip gerai susitvarkoma, tačiau jų gali būti visur, kur ateis vos keli probleminiai vaikai. Tai toks sudėtingas dalykas doh.gif  Gerai, jei su jomis nesusiduriama unsure.gif

Taip, yra visur, bet kai vienos mokyklos išskiriamos, o kitos ne, tai matyt yra kažkokia priežastis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 01 18, 18:52)
Taip, yra visur, bet kai vienos mokyklos išskiriamos, o kitos ne, tai matyt yra kažkokia priežastis  ax.gif

Net idomu pasidarė, o kaip jos išskiriamos, kas jas išskiria, yra kažkokie tyrimai atlikti?

Labai dažnai minima( ypač iš ten dirbančių pedagogų teko girdėti), kad Romuvoje labai vykdoma prevencija patyčioms, tuo tarpu pažįstama atsiėmė iš ten savo du vaikus kaip tik dėl patyčių.
Aš taip pat girdėjau apie Jovaro prog., kad ten didelė problema su patyčiomis. Ir, nors aš patirties apie šią mokyklą nieko gero pasakyti negaliu, bet su patyčiomis neteko nei mano vaikui, nei jo klasės draugams susidurti, nebuvo ta tema jokių diskusijų g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mano mažiui jau laikas į paruošiamą ir galvoju leisti mokykloje,tik neapsisprendžiu,kur būtų geriau? Svarstau,kad gal ten kur mažesnis vaikų skaičius,tai daugiau dėmesio jiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2015 01 17, 23:31)
O Ragaineje nebuna atviru dienu? Zadejo kad sausi bus, bet jokios info nera tinkapyje.. ?

Bus ir atvirų durų, ir darželių auklėtiniams renginukų. Kaip tik ruošiama informacija ir ruošiamasi renginiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2015 01 21, 09:08)
Bus ir atvirų durų, ir darželių auklėtiniams renginukų. Kaip tik ruošiama informacija ir ruošiamasi renginiams  mirksiukas.gif

Laukiu nesulaukiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2015 01 26, 22:10)
Laukiu nesulaukiu.. smile.gif

Kokį darželį lankote?
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2015 01 27, 17:29)
Kokį darželį lankote?

Toli nuo mokyklos, ne pagal teritorija ta prasme. Kodel klausiat?
Atsakyti
Ragainej pirmadieni (vasario 2) 17:30 renginys busimu pirmoku tevam kaip suprantu. Bet kazkaip man keista kai paskelbia tik pries keleta dienu,visai netycia uzmaciau...
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2015 01 29, 22:31)
Toli nuo mokyklos, ne pagal teritorija ta prasme. Kodel klausiat?

Praeitą savaitę lankėsi darželių priešmokyklinukai - pamaniau, gal ir jūsiškis mažylis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2015 02 02, 13:50)
Praeitą savaitę lankėsi darželių priešmokyklinukai - pamaniau, gal ir jūsiškis mažylis buvo smile.gif

Na ne, mums ne pagal teritorija darzelis tai tikrai nebuvo.
Atsakyti
Matyti nikai, kažkada ne mažai bendrauta biggrin.gif vaikiukai jau į mokyklas ruošiasi keliauti smile.gif

Atsakyti