Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

Šiandien Sandoros progimnazijoje atvirų durų diena
http://sandora.eu/

Nesuprantu, o Juventa nedaro atvirų durų dienos g.gif Kai skambinau, sakė, kad jau buvo, bet kiek žinau buvo besimokančių vaikų tėvams, kad susitikti su mokytojais g.gif
Atsakyti
Mes irgi pagal rajona pateksim(jei kas nepasikeis per kelis metus)i Juventa.. Dukra ten baigusi muzikine klase.. Buvo,kad kentedavo,nebenoredavo.. Bet sesei kategoriskai rekomenduoja irgi tik muzikine klase doh.gif biggrin.gif
Galvoju eisim kaip visi,be jokiu ten atskiru pasiruosimu muzikiniu,jei jau specai imatys ta gabuma,na paliksim... ax.gif
Atsakyti
Labai domina ivairus atsiliepimai apie Medelyno progimnazija, gal yra mamyciu, vedanciu savo vaikucius i sia mokykla? 4u.gif
Atsakyti
Busimu pirmoku atranka i Siauliu S. Sondeckio menu gimnazija
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, kada vyksta atranka Juventoje į muzikines klases?
Atsakyti
QUOTE(serena* @ 2014 12 09, 18:50)
Mano mergina lanko paruošiamą Sandoroje, atsiliepimai būtų patys geriausi ir šilčiausi. Kadangi gyvename centre, tai tolokai važinėti, tad svarstome ką daryti dėl pirmos klasės, bandyti į Juventą (ji būtų arčiausiai, nors ir nepriklauso pagal teritoriją) ar pasilikti Sandoroje ir toliau važinėtis  g.gif  Dėl paruošimo, tai žinau tik "pletkų lygyje" , 2 pažįstamų vaikai baigę Sandorą toliau pateko į Janonio gimnaziją, tai manau, kad paruošimas turėtų būti neblogas, nors turbūt nuo vaiko priklauso- kas mokosi, tai mokysis visur. Tai, jei  Jums patogi ši mokykla, tai tikrai rekomenduoju ją  thumbup.gif

O gal žinote ką nors apie būsimas pirmokų mokytojas (I. Musteikienę ir M. Užuotienę)? Buvau nuvažiavusi, man mokykla labai patiko, sakė, kad galima rinktis mokytoją ir visada atsižvelgia į prašymus thumbup.gif

Juventą ir aš svarsčiau, man šalia darbo, patogu būtų vežioti, bet finale visgi atmečiau...
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 01 15, 14:31)
Juventą ir aš svarsčiau, man šalia darbo, patogu būtų vežioti, bet finale visgi atmečiau...

Gal galėtumėte savo argumentus parašyti, kodėl atmetėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 01 15, 14:31)
O gal žinote ką nors apie būsimas pirmokų mokytojas (I. Musteikienę ir M. Užuotienę)? Buvau nuvažiavusi, man mokykla labai patiko, sakė, kad galima rinktis mokytoją ir visada atsižvelgia į prašymus  thumbup.gif

Kiek teko girdėti, jos abi geros mokytojos, tai net nežinau, kurią rinktis g.gif Mes irgi jau linkstame, kad pasiliksime Sandoroje, nors teks važinėti į kitą miesto galą, nes mano panelė, net į kalbas neina, kad keisti mokyklą (sako, kad Sandora pati geriausia mokykla biggrin.gif ), nors žadėjome tik paruošiamą ten palankyti, o į pirmą klasę jau eiti kur nors centre, kad būtų arčiau namų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Juventoje šiemet yra naujienų:

(informacija iš mokyklos svetainės)

Nuo 2015 m. kovo 2 d. skelbiamas priėmimas į Šiaulių „Juventos“ progimnazijos pirmąsias klases.

Numatomos ugdymo kryptys:

• neformalaus muzikinio (muzikos mokyklos programa),

• kryptingo meninio (liaudinis muzikavimas, šokis),

• matematinio - loginio (informacinės technologijos, šachmatai).

Priėmimas vykdomas vadovaujantis Šiaulių miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų komplektavimo tvarkos aprašu bei Šiaulių miesto savivaldybės Tarybos sprendimu.

Prašymas (formos), vaiko asmens dokumentas ir jo kopija priimami mokyklos raštinėje pirmadienį - ketvirtadienį nuo 8.00 – 17.00 val., penktadienį – 8.00 - 15.45 val. (pietų pertrauka – 12.00 – 13.00val.).

Telefonas pasiteiravimui – (8 - 41) 524570.

Atsakyti
O Ragaineje nebuna atviru dienu? Zadejo kad sausi bus, bet jokios info nera tinkapyje.. ?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 15, 14:52)
Gal galėtumėte savo argumentus parašyti, kodėl atmetėte? 4u.gif

Pagal atsiliepimus- dėl to, kad šalta (mokykla atnaujinta gražiai, bet nepraktiškai), didelės patyčios.
Pati kreipiau dėmesį į pačią mokyklą (svarsčiau ar geriau pradinė, ar progimnazija)- ji labai didelė, vaikų daug, tikimybė, kad mažiai bus nustumdyti irgi padidėja, plius aplinka- bendrabučiai prie mokyklos manęs nežavi schmoll.gif Ir muzikinis ugdymas- leisti į muzikinę klasę nenoriu, o mokytojos, apie kurias geriau atsiliepiama, būtent muzikines klases ir turi g.gif
Nėra kažkokios vienos esminės priežasties, tiesiog visuma tų dalykų.

QUOTE(serena* @ 2015 01 15, 18:32)
Kiek teko girdėti, jos abi geros mokytojos, tai net nežinau, kurią rinktis  g.gif  Mes irgi jau linkstame, kad pasiliksime Sandoroje, nors teks važinėti į kitą miesto galą, nes mano panelė, net į kalbas neina, kad keisti mokyklą (sako, kad Sandora pati geriausia mokykla  biggrin.gif ), nors žadėjome tik paruošiamą ten palankyti, o į pirmą klasę jau eiti kur nors centre, kad būtų arčiau namų  rolleyes.gif

Gal būsim klasiokais biggrin.gif
Man irgi teks vežioti, nes mažiukės darželis Centre..
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 01 18, 11:28)
Pagal atsiliepimus- dėl to, kad šalta (mokykla atnaujinta gražiai, bet nepraktiškai), didelės patyčios.
Pati kreipiau dėmesį į pačią mokyklą (svarsčiau ar geriau pradinė, ar progimnazija)- ji labai didelė, vaikų daug, tikimybė, kad mažiai bus nustumdyti irgi padidėja, plius aplinka- bendrabučiai prie mokyklos manęs nežavi  schmoll.gif  Ir muzikinis ugdymas- leisti į muzikinę klasę nenoriu, o mokytojos, apie kurias geriau atsiliepiama, būtent muzikines klases ir turi  g.gif
Nėra kažkokios vienos esminės priežasties, tiesiog visuma tų dalykų.
Gal būsim klasiokais  biggrin.gif
Man irgi teks vežioti, nes mažiukės darželis Centre..

Dėl patyčių man irgi teko girdėti g.gif Turbūt, kai tiek daug vaikų sunku visus ir viską sukontroliuoti g.gif Visur visokių vaikų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serena*: 18 sausio 2015 - 16:47