Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

QUOTE(HappyAngel @ 2014 11 25, 16:18)
Labas smile.gif Gal Juventos progimnazijos ketvirtokų tėveliai čia paskaito ir galėtų apie mokytojas papasakoti? smile.gif Jei nesinori viešai, galima į AŽ 4u.gif
Aha, man irgi aktualu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 11 25, 17:32)
Aha, man irgi aktualu būtų smile.gif

Ir man Juventos ketvirtokų tėvelių pasisakymai būtų labai įdomūs ir aktualūs. Vieną mokytoją, Astą Čepulienę pažįstu, buvo sūnaus mokytoja, o apie kitas nelabai žinau. Būčiau labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2014 11 26, 20:02)
Ir man Juventos ketvirtokų tėvelių pasisakymai būtų labai įdomūs ir aktualūs. Vieną mokytoją, Astą Čepulienę pažįstu, buvo sūnaus mokytoja, o apie kitas nelabai žinau. Būčiau labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif

O kaip mokytoja Čepulienė? ax.gif
Atsakyti
Mokytoja A. Čepuliene tiek aš tiek mano sūnus buvome patenkinti, jei dukra papultų pas ją, bučiau puiku. Tik nežinau, ar yra tokia galimybė rinktis, ar eis į muzikinę klasę, ar į paprastą, nes ši mokytoja dirba su muzikine klase.
Atsakyti
Mes kai pries keleta metu registravomes Juventoj,tai buvo galima pasirinkt is norimu ir esanciu mokytoju mirksiukas.gif Paskui tik klausimas ar po atranku patenki smile.gif
Atsakyti
Nepriklausomai nuo pasirinktos mokyklos, prasyme galima nurodyti mokytojo pavarde. Tik tai reiktu padaryti dar balanazio pradzioje, kai mokykla paskelbia prasymu priemimo laikotarpi. Paprastai jis vyksta apie menesi, ir nuo geguzes jau pradedamos formuoti klases. Del issamesnes info rektu stebeti pasirinktos mokyklos tinklapi arba savivaldybes svietimo skyriaus tinklapi.
Atsakyti
Bent jau Juventoje, tai klausimas, ar pateksi(ir ar norėsi) į muzikinę klasę. Vienos mokytojos dirba su muzikinėmis klasėmis, kitos ne. Tai kaip tuomet tą prašymą rašyti, su išlygomis: jei į muzikinę noriu tokios mokytojos, jei ne į muzikinę, kitos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2014 12 09, 12:01)
Bent jau Juventoje, tai klausimas, ar pateksi(ir ar norėsi) į muzikinę klasę. Vienos mokytojos dirba su muzikinėmis klasėmis, kitos ne. Tai kaip tuomet tą prašymą rašyti, su išlygomis: jei į muzikinę noriu tokios mokytojos, jei ne į muzikinę, kitos? smile.gif

kodel gi ne , jei yra is ko rinktis mirksiukas.gif

jug kas mOka (atkeliaujantis krepselis), tas ir muzika uzsako 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 09 gruodžio 2014 - 13:37
Gal galite parasyti apie Sandoros mokykla? Kokia ten atmosfera? Koks mokymo lygis?
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2014 12 08, 18:58)
Mokytoja A. Čepuliene tiek aš tiek mano sūnus buvome patenkinti, jei dukra papultų pas ją, bučiau puiku. Tik nežinau, ar yra tokia galimybė rinktis, ar eis į muzikinę klasę, ar į paprastą, nes ši mokytoja dirba su muzikine klase.
Man atrodo, kad po jūsų posto procentaliai padaugės norinčių mokytis pas šią mokytoją biggrin.gif
O ko reikia norint pakliūti į muzikinę klasę? Ar vaikas turi turėt kažkokių duomenų? Šiemet saviškę buvau užregistravusi į muzikinę, bet lankymo laikas labai netiko, tai teko išsibraukti.
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 12 09, 14:51)
Man atrodo, kad po jūsų posto procentaliai padaugės norinčių mokytis pas šią mokytoją biggrin.gif
O ko reikia norint pakliūti į muzikinę klasę? Ar vaikas turi turėt kažkokių duomenų? Šiemet saviškę buvau užregistravusi į muzikinę, bet lankymo laikas labai netiko, tai teko išsibraukti.

O aš neatmetu galimybės, kad rašysiu prašymą pas kitą tongue.gif lotuliukas.gif
Būna muzikinių gabumų patikrinimas. Kiek pamenu, reikia dainelę padainuoti, ritmą atkartoti ir melodiją.
Niekaip nenusprendžiu, ar noriu, kad dukra lankytų muzikinę klasę. Nors neabejoju, kad pakliūtų, nes ir dabar lanko dainavimo studiją, bet krūvis didžiulis ir taip 8 metus. Aišku, galima pereiti į paprastą klasę, bet jei susidraugauji su vaikais, tada labai sunku.
Kita vertus ji nori tos muzikos, tik klausimas, kaip ilgai norės, ar užteks noro 8 metus. Sūnus baigė muzikinę klasę, nors pats pripažįsta, kad buvo sunku, nes ir sportavo labai aktyviai, bet ragina sesę vesti tik į muzikinę.Nežinau doh.gif
Atsakyti
Variantai yra trys: Juventa, Sondeckis, bet kur kita plius muzikos mokykla.

Kiekvienas iš jų turi savo pliusų ir minusų. Čia jau kaip kas susidėlioja prioritetus 4u.gif
Atsakyti