Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

QUOTE(zydrone1 @ 2016 01 18, 17:46)
Sveiki,

Gal kas nors ka nors  galite apie mokytojas is Salduves progimnazijos Irena Andrijauskienė, Jolanta Jankauskienė, Ilona Kelpšienė

Jūs pati suprantate ko norite, ar nelabai? Nes daugumai manau nelabai aišku kas yra "kas nors apie mokytojas".
Atsakyti
Juventa jau paskelbe kokias formuos klases. Labai noretume i matematine klase, bet lauksime kol bus zinomi kokie mokytojai bus. O gal yra zinanciu?
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2016 01 24, 21:01)
Juventa jau paskelbe kokias formuos klases. Labai noretume i matematine klase, bet lauksime kol bus zinomi kokie mokytojai bus. O gal yra zinanciu?

Šiandien teiravausi mokykloje, kol kas dar neaišku, kas bus matematinės klasės mokytoja. Mums irgi ši klasė domina, laukiam.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2016 01 24, 21:01)

QUOTE(Darsė @ 2016 01 25, 14:22)
Šiandien teiravausi mokykloje, kol kas dar neaišku, kas bus matematinės klasės mokytoja. Mums irgi ši klasė domina, laukiam.

Oho, Juventa jau ir matematinę klasę renka??? Nejaugi Sondeckis visai užspaudė muzikines?... Jaučiu, kitąmet jau ir sportinę atidarys.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruška: 26 sausio 2016 - 13:34
QUOTE(Lauruška @ 2016 01 26, 13:33)
Oho, Juventa jau ir matematinę klasę renka??? Nejaugi Sondeckis visai užspaudė muzikines?... Jaučiu, kitąmet jau ir sportinę atidarys....  doh.gif

Jau ir šiais metais yra surinkta matematikų klasė. Labai keistai atrodo, kai mokykla orientuojasi į tokias skirtingas sritis. Tokie dalykai pasitikėjimo nekelia.
Atsakyti
QUOTE(serena* @ 2016 01 26, 17:57)
Jau ir šiais metais yra surinkta matematikų klasė. Labai keistai atrodo, kai mokykla orientuojasi į tokias skirtingas sritis. Tokie dalykai pasitikėjimo nekelia.

Pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kad ta matematinė klasė tai tokia daugiau tik dėl pavadinimo, bent jau man toks įspūdis susidarė, kai per bendrą pirmokų susirinkimą pristatinėjo šitą naujovę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 01 27, 09:41)
Tai kad ta matematinė klasė tai tokia daugiau tik dėl pavadinimo, bent jau man toks įspūdis susidarė, kai per bendrą pirmokų susirinkimą pristatinėjo šitą naujovę smile.gif

Žiūrint į programos aprašymą man taip pat toks įspūdis susidarė. Pradedant programos pavadinimu, kuris iš tikrųjų turėtų būti STEAM, o ne STEM, kaip jie skelbiasi. Kažkaip viskas atmestinai ir nelabai aišku, dėl kokių priežasčių čia taip kardinaliai viskas keičiama.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 01 27, 11:12)
Žiūrint į programos aprašymą man taip pat toks įspūdis susidarė. Pradedant programos pavadinimu, kuris iš tikrųjų turėtų būti STEAM, o ne STEM, kaip jie skelbiasi. Kažkaip viskas atmestinai ir nelabai aišku, dėl kokių priežasčių čia taip kardinaliai viskas keičiama....  g.gif

Na, yra dvi muzikinės klasės, viena šokių, tai kad ta paskutinė neliktų be nieko, davė ir jai formalų pavadinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 01 27, 12:59)
Na, yra dvi muzikinės klasės, viena šokių, tai kad ta paskutinė neliktų be nieko, davė ir jai formalų pavadinimą biggrin.gif

lotuliukas.gif tipo visiem tiem, kurie nepakliuvo į anas klases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 14:20)
lotuliukas.gif tipo visiem tiem, kurie nepakliuvo į anas klases biggrin.gif

Jei be humoro - esu ne iš vienos mamos girdėjusi, kad jau "jei nepakliūsim į muzikinę, tai į paprastą tikrai neisim". Tai padarė ir paskutinę "nepaprastą" doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors girdejote ar bus atviru duru dienos jovaro progimnazijoje ir ar priima jau prasymus i pirmas klases? Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti