QUOTE(I do @ 2015 12 18, 20:53)
taigi nevertinsiu aš to lygio
. dėl to ir klausiu atsiliepimų čia, forume. gal kieno vaikai lanko ir gali tėvai ką nors papasakot apie įvairių dalykų mokytojus. prie ko čia išrankumas?
jums ką, neįdomu, kas mokys jūsų vaikus?
o mano lygis geras, gali nesijaudint
Tai ir klauskit kas būtent domina konkrečiai, o ne ką nors apie ....
Jei vaikas stiprus matematikoje - natūralus klausimas, ar mokytoja ruošia olimpiadoms, rengia kokius renginius mokykloje, gal būrelius kokius turi. o jei nėra matematikas, ar tokie vaikai nenustumiami į šoną. Tas pats su kitais dominančiais dalykais. Nes minėjot, vaikas turi žinių ir nėra drovus.
Galų gale kiekviena mokykla turi internetinį puslapį, pasidomėkit būreliais , renginiais.
Mano vaikai mokosi vienoje iš Jūsų minėtų mokyklų. Ar patenkinti? Ne tas žodis
. Gal kad patys vaikai ne tinginiai, o ir neleidžiama ten per daug dykinėti, yra visokios veiklos. Man, kaip mamai, ramu, nes žinau, kad vaikai mokomi, su jais užsiimama, yra daug papildomos veiklos. Einam į mokyklą noriai, su džiaugsmu. Iškilus bėdai, visada geranoriškai bendraujama.
Lygis? Nežinau ką ir pasakyti, man pvz
, teko girdėt kitų mamų nuomonę - per daug renginių
Tai čia matyt blogai. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Man norėjos, kad su vaikais dirbtų, o ne apsimestų, kad dirba. Ir esu labai patenkinta, juolab, kad turiu su kuo palyginti. Esam keitę mokyklą, tai skirtumas kaip diena ir naktis.
Sekmės ir Jums randant tinkamą sprendimą
!