Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

QUOTE(I do @ 2015 12 09, 11:48)
sveikos. o mane domina atsiliepimai apie sandoros progimnazija ir ragaines progimnazija. gal kas lankot? kaip mokytojai, koks mokiniu kontingentas? ar yra papiėdomos veiklos po pamoku kazkokios tai?

Geriausia, kad pati nueitumėt ir į vieną, ir į kitą mokyklą, tada pati susidarysite vaizdą kur geriau, kur labiau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serena* @ 2015 12 12, 12:53)
Geriausia, kad pati nueitumėt ir į vieną, ir į kitą mokyklą, tada pati susidarysite vaizdą kur geriau, kur labiau patiks  mirksiukas.gif

mano vaikui labai sekasi ir patinka tikslieji bei gamtos mokslai. labai mėgsta mokytis ir noriai eina į mokyklą. bet kartu jis yra toks truputį specifinio charakterio biggrin.gif , ty užsispyręs be galo, nepakantus patyčioms, kabinėjimuisi, ir niekad nenusileis ir nepasiduos, jei kas nors prie jo kabinsis. todėl reikia kad mokytojai būtų nepraleidžiantys pro akis netinkamo elgesio ir taip pat tvirto charakterio, autoritetai. kitaip jis jų tiesiog neklausys. kaži kuri mokykla labiau tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I do: 16 gruodžio 2015 - 14:20
QUOTE(I do @ 2015 12 16, 15:19)
mano vaikui labai sekasi ir patinka tikslieji bei gamtos mokslai. labai mėgsta mokytis ir noriai eina į mokyklą. bet kartu jis yra toks truputį specifinio charakterio biggrin.gif , ty užsispyręs be galo, nepakantus patyčioms, kabinėjimuisi, ir niekad nenusileis ir nepasiduos, jei kas nors prie jo kabinsis. todėl reikia kad mokytojai būtų nepraleidžiantys pro akis netinkamo elgesio ir taip pat tvirto charakterio, autoritetai. kitaip jis jų tiesiog neklausys. kaži kuri mokykla labiau tiktų g.gif

Šie dalykai yra labai asmeniniai. yra pavyzdžių, kai ir mokytoja šauni, ir vaikas neblogas, o nesutampa biolaukai ar kažkas, ir viskas.... Juolab pradinukui - svarbiausia yra mokytoja. Jau vėliau eina administracija, kuri kovoja arba ne su patyčiomis ir kitais neigiamais reiškiniais. Reikėtų Jums patiems pasivaikščioti po mokyklas. Dabar jau mokyklos pradeda "viliotinius" - kviečiasi šešiamečius pas save, organizuoja veiklas visokias. Domėkitės, lankykitės - bus lengviau apsispręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2015 12 17, 13:10)
Šie dalykai yra labai asmeniniai. yra pavyzdžių, kai ir mokytoja šauni, ir vaikas neblogas, o nesutampa biolaukai ar kažkas, ir viskas.... Juolab pradinukui - svarbiausia yra mokytoja. Jau vėliau eina administracija, kuri kovoja arba ne su patyčiomis ir kitais neigiamais reiškiniais. Reikėtų Jums patiems pasivaikščioti po mokyklas. Dabar jau mokyklos pradeda "viliotinius" - kviečiasi šešiamečius pas save, organizuoja veiklas visokias. Domėkitės, lankykitės - bus lengviau apsispręsti  mirksiukas.gif

mes ne pradinės ieškom, o į penktą klasę kur užsirašyt. todėl labai domina bendras mokytojų lygis
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 17, 23:44)
mes ne pradinės ieškom, o į penktą klasę kur užsirašyt. todėl labai domina bendras mokytojų lygis

Na su tokiu išrankumu, atleiskit, nei viena mokykla tada netinka. Kaip Jūs įvertinsite mokytojų lygį , testuosite? Kas Jums gali pasakyti apie bendrą lygį. Gal kategoriškai pasakysiu, tada koks Jūsų pačių lygis?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2015 12 18, 10:24)
Na su tokiu išrankumu, atleiskit, nei viena mokykla tada netinka. Kaip Jūs įvertinsite mokytojų lygį , testuosite? Kas Jums gali pasakyti apie bendrą lygį. Gal kategoriškai pasakysiu, tada koks Jūsų pačių lygis?

taigi nevertinsiu aš to lygio lotuliukas.gif . dėl to ir klausiu atsiliepimų čia, forume. gal kieno vaikai lanko ir gali tėvai ką nors papasakot apie įvairių dalykų mokytojus. prie ko čia išrankumas? doh.gif jums ką, neįdomu, kas mokys jūsų vaikus?
o mano lygis geras, gali nesijaudint tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I do: 18 gruodžio 2015 - 19:54
Atrodo niekas tokių mokyklų Šiauliuose nežino nes jei didžioji dalis mokytojų iš tos mokyklos būtų autoritetais tai praneštų. Aš irgi nenorėčiau leisti vaikučio į tą mokyklą, kurioje morališkai pasenę mokymo būdai.
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 18, 20:53)
taigi nevertinsiu aš to lygio  lotuliukas.gif . dėl to ir klausiu atsiliepimų čia, forume. gal kieno vaikai lanko ir gali tėvai ką nors papasakot apie įvairių dalykų mokytojus. prie ko čia išrankumas? doh.gif jums ką, neįdomu, kas mokys jūsų vaikus?
o mano lygis geras, gali nesijaudint tongue.gif

Tai ir klauskit kas būtent domina konkrečiai, o ne ką nors apie ....

Jei vaikas stiprus matematikoje - natūralus klausimas, ar mokytoja ruošia olimpiadoms, rengia kokius renginius mokykloje, gal būrelius kokius turi. o jei nėra matematikas, ar tokie vaikai nenustumiami į šoną. Tas pats su kitais dominančiais dalykais. Nes minėjot, vaikas turi žinių ir nėra drovus.

Galų gale kiekviena mokykla turi internetinį puslapį, pasidomėkit būreliais , renginiais.

Mano vaikai mokosi vienoje iš Jūsų minėtų mokyklų. Ar patenkinti? Ne tas žodis thumbup.gif . Gal kad patys vaikai ne tinginiai, o ir neleidžiama ten per daug dykinėti, yra visokios veiklos. Man, kaip mamai, ramu, nes žinau, kad vaikai mokomi, su jais užsiimama, yra daug papildomos veiklos. Einam į mokyklą noriai, su džiaugsmu. Iškilus bėdai, visada geranoriškai bendraujama.

Lygis? Nežinau ką ir pasakyti, man pvz thumbup.gif , teko girdėt kitų mamų nuomonę - per daug renginių g.gif Tai čia matyt blogai. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Man norėjos, kad su vaikais dirbtų, o ne apsimestų, kad dirba. Ir esu labai patenkinta, juolab, kad turiu su kuo palyginti. Esam keitę mokyklą, tai skirtumas kaip diena ir naktis.

Sekmės ir Jums randant tinkamą sprendimą 4u.gif !
Atsakyti
o kurioj mokotes? ir is kurios isejot?
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 20, 22:49)
o kurioj mokotes? ir is kurios isejot?

Mokomės Ragainės progimnazijoje. Tai inžinerinės pakraipos mokykla, kas mano vyrukams labai patinka. Be to, labai šauni energinga inžinerijos mokytoja, kaip, beje, ir daugelis kitų mokytojų. Vyresnėlis "Išmaniosios mokyklos" ankstyvą programavimą iškeitė į analogišką būrelį mokykloje, sakė mokykloj įdomiau.
Atsakyti
Mielos mamos,
kadangi esu trijų vaikų mama ir švietimo sistemos atstovė galiu drąsiai pasakyti, kad mieste yra tik dvi bendrojo lavinimo mokyklos su išskirtiniu ugdymu - „Juventos" progimnazija su meniniu (muzikiniu) ugdymu ir Gegužių progimnazija su meniniu (dailės) ugdymu.
Visos kitos švietimo įstaigos yra vienodos, jos visos dirba pagal bendrąsias ugdymo programas, susidaro savo mokyklos ugdymo veiklos planus, pagal kuriuos teikia didesnį dėmesį pvz. tiksliesiems mokslams. Bet tai nereiškia, kad jūsų vaikas gaus daugiau matematikos ir pan., visa tai paaiškėja kai ateinate į pasirinktą mokyklą smile.gif
Beje, tik dvi minėtos mokyklos išduoda švietimo ministerijos patvirtintą dokumentą - „Juventos" - muzikos mokyklos baigimo, Gegužių - dailės mokyklos baigimo.
Kiekvienoje iš šių mokyklų vaikai ugdomi taip pat pagal bendrąsias ugdymo programas, pamokos vyksta nuo 8.00 val., meninis ugdymas integruojamas arba prasideda po pamokų. Vaikui nereikia niekur važinėti jis viską gauna po vienu stogu smile.gif
Priėmimas į mokyklą prasideda pagal Šiaulių miesto savivaldybės nustatytą laiką, nuo kovo 1 d., arba balandžio 1d. - kiekvienais metais patikslinama, tik patarčiau kreiptis kuo anksčiau, nes pas norimą mokytoją dažniausiai vietų labai greitai nelieka. Žinoma, jei mokykla leidžia rinktis mokytoją. Nuo gegužės 1d. priimami mokiniai į laisvas vietas ir gyvenantys ne tame rajone.
Jei kils kokių klausimų - mielai prašom, atsakysiu wink.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku su Ritama smile.gif Tik dar Šiauliuose yra vienintelė gimnazija, kurioje vaikai mokosi nuo 1 iki 12 klasės - "Santarvės" gimnazija centre. Ten tik sustiprintas rusų kalbos mokymas.
Atsakyti