Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

Na, dėl maitinimo tai tiek to, mat jį bala, nors info bent jau apie laikus, kada ten ta arbata, priešpiečiai ir pietūs būna galėjo ant kokio lankstinuko atspausdinti. O va su būreliais tai tikrai kažkaip nuskubėjo g.gif

Ir dar man neaišku, kodėl kai kurie būreliai yra konkrečioms klasėms priskirti, pvz. 1a klasei - mokyklinis sveikos gyvensenos projektas “Sveikuoliukai”, 1c klasei - lėlių teatras “Seku seku pasaką” ir t.t. Tai čia gaunasi, kad 1A klasės mokiniai privalomai "Sveikuoliukus" turės lankyti, ar jie bus to projekto "šeimininkai" ir kitų klasių vaikais galės prisijungti, ar dar kas? mastau.gif
Jaučiu, baisiai kvaili klausimai blush2.gif , bet va pritrūko man aiškumo tame reikale.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 03, 18:35)
Na, dėl maitinimo tai tiek to, mat jį bala, nors info bent jau apie laikus, kada ten ta arbata, priešpiečiai ir pietūs būna galėjo ant kokio lankstinuko atspausdinti. O va su būreliais tai tikrai kažkaip nuskubėjo g.gif

Ir dar man neaišku, kodėl kai kurie būreliai yra konkrečioms klasėms priskirti, pvz. 1a klasei - mokyklinis sveikos gyvensenos projektas “Sveikuoliukai”, 1c klasei - lėlių teatras “Seku seku pasaką” ir t.t. Tai čia gaunasi, kad 1A klasės mokiniai privalomai "Sveikuoliukus" turės lankyti, ar jie bus to projekto "šeimininkai" ir kitų klasių vaikais galės prisijungti, ar dar kas? mastau.gif
Jaučiu, baisiai kvaili klausimai blush2.gif , bet va pritrūko man aiškumo tame reikale.

Greičiausiai dėl to, kad juos kuruos tų konkrečių klasių vadovai. Ir jiems su savo klasės vaikais organizaciniu atžvilgiu dirbti yra paprasčiau. Bet tai nereiškia, kad jis yra privalomas visai klasei. Visi kiti gali prisijungti.
Pavyzdinis būrelių lankomumas paprastai būna mokslo metų pradžioje, vėliau tas entuziazmas kažkur išblėsta. Ir išlieka juose didesne dalimi "projekto šeimininkai".

Mane "malOniai" nustebino "mano dienyno" mobilios paslaugos įkainis. Ar tik mane viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 04 rugsėjo 2015 - 13:21
QUOTE(janna @ 2015 09 04, 14:18)
Greičiausiai dėl to, kad juos kuruos tų konkrečių klasių vadovai. Ir jiems su savo klasės vaikais organizaciniu atžvilgiu dirbti yra paprasčiau. Bet tai nereiškia, kad jis yra privalomas visai klasei. Visi kiti gali prisijungti.
Pavyzdinis būrelių lankomumas paprastai būna mokslo metų pradžioje, vėliau tas entuziazmas kažkur išblėsta. Ir išlieka juose didesne dalimi "projekto šeimininkai".
Mane "malOniai" nustebino "mano dienyno" mobilios paslaugos įkainis. Ar tik mane viena?

O kas tas yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 04 rugsėjo 2015 - 13:51
QUOTE(kerija @ 2015 09 04, 14:51)
O kas tas yra bigsmile.gif

Čia gal prie TAMO galima per mobilią programėlę jungtis?
O pirmokai turi TAMO? biggrin.gif Eina sau, nieko nežinau, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 04, 15:01)
Čia gal prie TAMO galima per mobilią programėlę jungtis?
O pirmokai turi TAMO? biggrin.gif Eina sau, nieko nežinau, pasirodo biggrin.gif

Jeigu TAMO, tai man visiškai nepatiko mobili programėlė, jau geriau paprasta versija. Dar geriau per kompą pažiūrėti, juk ten nereikia nuolat landžioti.

Dėl pirmokų tai turėtų būti, bet tiksliau viską sužinosim per susirinkimą 4u.gif
Atsakyti
Ne, ne. Ne, Tamo.
Yra dar vienas elektroninis dienynas, kuris ir vadinasi "Mano dienynas".

Mobili versija, bent jau man buvo, patogesnė dėl operatyvumo ir papildomų funkcijų pačiame dienyne, be kurių gyventi galima bet su jomis įdomiau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 04 rugsėjo 2015 - 15:15
Gal galite parekomenduoti, kuri pradiniu klasiu mokytoja geresne Sandoros mokykloje - J. Navickiene ar R. Balciuniene?
Atsakyti
Laba diena, mamytes smile.gif
renkuosi pradine mokykla vaikui, ir labai reikia Jusu atsiliepimu, ar patarimu apie Jovaro progimnazija ir centro pradine mokykla? Kuria verciau rinktis? Ar mazute pradine, ar iskart kad vaikui mokykla nebesikeistu?
Busiu dekinga, uz bet koki pasisakyma, aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, rudeni leisiu sunu i pirma klase, planuojame leisti I romuvos progimnazija, ji mums arciausiai, gal zinote kokiu atsiliepimu apie mokytojus?
Atsakyti
sveikos. o mane domina atsiliepimai apie sandoros progimnazija ir ragaines progimnazija. gal kas lankot? kaip mokytojai, koks mokiniu kontingentas? ar yra papiėdomos veiklos po pamoku kazkokios tai?
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 09, 11:48)
sveikos. o mane domina atsiliepimai apie sandoros progimnazija ir ragaines progimnazija. gal kas lankot? kaip mokytojai, koks mokiniu kontingentas? ar yra papiėdomos veiklos po pamoku kazkokios tai?

Temoje daug atsiliepimų apie Sandorą- paskaitinėkite..
Lankom, atsiliepimai patys geriausi 4u.gif Veiklos yra kasdien iki 17 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 09, 12:48)

Mano dičkė septintokė Ragainėje, kitąmet mažasis eis į pirmą, irgi leisiu į Ragainę. Juolab kad ir pati čia dirbu, tai ir "virtuvę" visą žinau smile.gif Papildomos veiklos labai daug ir kuo įvairiausios - nuo sporto iki šokių, maisto inžinerijos ir kitokios inžinerijos smile.gif
Atsakyti