Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

QUOTE(HappyAngel @ 2015 08 23, 15:36)
Gal kas turite žinių, ar Juventos mokytoja A.Čepulėnienė pavardę pakeitė, ar apskritai nebedirba? Nes, žiūriu, skelbime apie Rugsėjo 1-osios šventę parašyta, kad 1A klasės mokytoja - A.Mažonavičienė g.gif

oi, kaip būtų negerai, jei ji nebedirba... mes irgi toj klasėj, ėjom į muzikinę vien dėl mokytojos
Atsakyti
Sveikos, o gal galit pasidalyti kanceliarinių prekių sąrašu "Juventos" pirmokams, jei toks buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2015 08 23, 18:44)
oi, kaip būtų negerai, jei ji nebedirba... mes irgi toj klasėj, ėjom į muzikinę vien dėl mokytojos

Dirba, pavardę tik pakeitė karsta.gif thumbup.gif

Mona_si, surašysiu sąrašiuką tuoj smile.gif

1. Kuprinė
2. Kokybiški sąsiuviniai (po 4 vnt)
3. Natų sąsiuvinis
4. Dviejų skirtingų dydžių segtuvai: didelis - pratyboms, A4 formato lapams, mažas - sąsiuviniams
5. Du rašaliniai (kapsuliniai) parkeriai atvira plunksna, mėlyno rašalo kapsulės
6. Aplankalai vadovėliams, pratybų sąsiuviniams, paprastiems sąsiuviniams
7. Atšvaitai
8. Penalas
9. Du paprasti pieštukai
10. Trintukas
11. Drožtukas
12. Liniuotė 20 cm
13. Žirklutės bukais galais
14. Klijai: sausi klijai, lipalas (PVA)
15. Piešimo sąsiuviniai: A3 ir A4 formato (storesniais, plėšomais lapais)
16. Akvareliniai dažai (geriau rusiški, baltarusiški)
17. Guašas su balta spalva
18. Įvairių rūšių teptukai
19. Indelis vandeniui (su dangteliu), paletė (mūsiškiams nereiks, kitų klasių pirmokiukams gal reiks, nežinau)
20. Apdangalas suolui (mūsiškiams nereiks, kitų klasių pirmokiukams gal reiks, nežinau)
21. Spalvotų pieštukų rinkinys, spalvotos kreidelės
22. Flomasteriai
23. Plastilinas
24. Lentelė plastilinui
25. Spalvotas popierius (dvipusis ir vienpusis), kartonas (dvipusis)
26. Sportinė apranga, bateliai, raudoni marškinėliai trumpomis rankovėmis
27. Medžiaginis maišelis sportinei aprangai
28. Priemonės, sužymėti vaiko daiktus
Atsakyti
Sveikos,
Mane domina ŠU gimnazija. Gal kas nors žinote, kokios galimybės patekti ten į 5 klasę, jei nesam tos teritorijos gyventojai? Ar lieka neužpildytų vietų vietiniais gyventojais joje?
Atsakyti
QUOTE(Trekšt @ 2015 08 29, 19:14)
Sveikos,
Mane domina ŠU gimnazija. Gal kas nors žinote, kokios galimybės patekti ten į 5 klasę, jei nesam tos teritorijos gyventojai? Ar lieka neužpildytų vietų vietiniais gyventojais joje?

Gimnazija yra tik nuo 9 klasės 4u.gif
Tai ką, juventiškiai pirmokėliai, jau rugsėjo pirmąją nuo 8 ryto hi.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 08 30, 12:22)

Jetau jetau, nežmoniška ankstybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 08 30, 18:59)
Jetau jetau, nežmoniška ankstybė biggrin.gif

Na tikrai labai anksti šventė. Pas mane viena pirmokė, o kitas abiturientas, noriu nufotografuoti abu kartu pasipuošusius, bet, kai pirmokę vešiu, abiturientas dar miegos, o kai mes grįšim iš šventės, abiturientas jau bus į savo šventę išvažiavęs. Nelabai ir susitiks g.gif Teks sūnui anksti keltis sesę išlydėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kokie Juventiškių pirmokų įspūdžiai? smile.gif Maniškė viskuo labai patenkinta kol kas, nes vakar gi ekskursiją mokytoja pravedė, parodė, kur vaikų valgykla, kur mokytojai pietauja biggrin.gif Taip pat gavo namų darbų: apsilenkti vadovėlius ir šiandien atsinešti aplenktą Pupą! Tai baisiai atsakingai vakar ruošėsi vaikas smile.gif

O didžiausias įspūdis - kad viena mergaitė klasėje turi tokią pat kuprinę! biggrin.gif (tikrai nesitikėjau ir aš, nes siunčiausi iš Amerikos ją).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 03, 10:49)
Na, kokie Juventiškių pirmokų įspūdžiai? smile.gif Maniškė viskuo labai patenkinta kol kas, nes vakar gi ekskursiją mokytoja pravedė, parodė, kur vaikų valgykla, kur mokytojai pietauja biggrin.gif Taip pat gavo namų darbų: apsilenkti vadovėlius ir šiandien atsinešti aplenktą Pupą! Tai baisiai atsakingai vakar ruošėsi vaikas smile.gif

O didžiausias įspūdis - kad viena mergaitė klasėje turi tokią pat kuprinę! biggrin.gif (tikrai nesitikėjau ir aš, nes siunčiausi iš Amerikos ją).

Įtariu, kad žinau, kas lotuliukas.gif Maniškė jau sakė, kad dar viena mergaitė tokią pat turi biggrin.gif Bet nesumaišys, bent jau pas maniškę išsiuvinėtas vardas.
Beje, stebėtis dėl iš Amerikos siunčiamų daiktų nereikia, ypač, kai doleris buvo labai nukritęs, tai aš net darželyje ar šiaip mieste matydavau iš kokių parduotuvių kokie vaikai aprengti(amerikietiškų). biggrin.gif
Įspūdžiai neblogi, tiesa vakar diena mano vaikui buvo siaubinga, nes rytas prasidėjo mylimo augintinio mirtimi verysad.gif . Tai net mokykloje verkė ir iš vakar dienos nelabai ką ir prisimena, o šiandien jau visai įdomu pasidarė. Tik truputį nepatenkinta, kad su drauge išskyrė ir su berniuku pasodino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 08 30, 12:22)
Gimnazija yra tik nuo 9 klasės 4u.gif 

Supratau. Kažkodėl buvau įsitikinusi, kad ten visų amžiaus grupių vaikai mokosi. ax.gif
Atsakyti
kerija, geras biggrin.gif Ir užuojauta dėl gyvūnėlio sad.gif

Mane nustebino vienas dalykas, gal kitose mokyklose kitaip g.gif Susirinkimas vyks tik 09.10, tačiau, pavyzdžiui, už maitinimą reikia sumokėti iki 09.04, būrelius pasirinkti iki 09.07. Man logiška būtų, kad pirma įvyktų susirinkimas, kur būtų suteikiama informacija apie maitinimą, būrelius ir pan., o jau paskui rinktųsi vaikai juos ir t.t.
Dabar gi reikia gaišinti mokytoją ir klausti, kas domina. Tikiu, kad tokių klausiančių ne vienas ir ne du, turėtų vargšei greitai atsibosti kartoti tą patį per tą patį. Kažkaip truputį keistai sudėliojo viską mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 03, 18:57)
kerija, geras biggrin.gif Ir užuojauta dėl gyvūnėlio sad.gif
Mane nustebino vienas dalykas, gal kitose mokyklose kitaip g.gif Susirinkimas vyks tik 09.10, tačiau, pavyzdžiui, už maitinimą reikia sumokėti iki 09.04, būrelius pasirinkti iki 09.07. Man logiška būtų, kad pirma įvyktų susirinkimas, kur būtų suteikiama informacija apie maitinimą, būrelius ir pan., o jau paskui rinktųsi vaikai juos ir t.t.
Dabar gi reikia gaišinti mokytoją ir klausti, kas domina. Tikiu, kad tokių klausiančių ne vienas ir ne du, turėtų vargšei greitai atsibosti kartoti tą patį per tą patį. Kažkaip truputį keistai sudėliojo viską mastau.gif

Na, maitinimas kaip maitinimas, logiška, kad sumokėti reikia skubiai, nes nuo 09,07 jau galės valgyti. Tačiau kodėl tokia skuba su būreliais, tai ir man keista g.gif Juk dar ir su muzikos instrumentu neaišku, kokiomis dienomis pamokos, kaip susidėstyti, tai kaip žinoti, ką pasirinkti?
Atsakyti