Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

QUOTE(Lauruška @ 2015 04 22, 14:08)
"Santarvės" mokykla - tautinių mažumų mokykla, jei neklystu.

Taip, girdėjau, kad tautinių mažumų, bet gali mokytis visi norintys. Pažįstamų dukra lanko, tai labai patenkinti, nes mažai vaikų klasėse ir nuo pirmos klasės moko rusų ir anglų. Sakė, kaip privačioje mokykloje smile.gif mane tai gundo, kad centre ir nuo 1 iki 12 kl.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2015 04 22, 16:21)

Ačiū, Janna, tinklapyje matosi daug info ir veiklos.
Atsakyti
O apie Kudirkos progimnaziją ką nors girdėjote / patyrėte?
Irgi norim ne pagal rajoną centre, bet visur perpildyta...
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2015 04 23, 12:38)
O apie Kudirkos progimnaziją ką nors girdėjote / patyrėte?
Irgi norim ne pagal rajoną centre, bet visur perpildyta...

Manrods, perpildyta visur, kur geresnė mokykla/mokytoja...
Kiek man teko domėtis renkant mokyklą, tai viena iš mažiau "apkrautų" ir Centre , tai Katalikiška pradinė 4u.gif

Mes pasirinkome Sandorą, jau buvome pirmosiose pamokėlėse, klasės suformuotos ir sakė, kad yra eilėje laukiančių vaikų...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na, ar visi juventiškiai pateko į tą klasę/pas tą mokytoją, kur ir tikėjosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 05 04, 10:26)
Labas rytas smile.gif

Na, ar visi juventiškiai pateko į tą klasę/pas tą mokytoją, kur ir tikėjosi? smile.gif

Mano panelė pateko ten, kur ir norėjau, pas mokytoją Astą smile.gif Kaip Jūs?
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 05 04, 12:25)
Mano panelė pateko ten, kur ir norėjau, pas mokytoją Astą smile.gif  Kaip Jūs?

Ir maniškė taip pat smile.gif T. y. maniškė tai turbūt nieko nenorėjo biggrin.gif , bet aš labai norėjau, kad ji papultų pas mokytoją Astą smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ieskojau kitose temose, bet neradau atsiliepimu apie dabar jau tapusia Santaves gimnazija... Info tinklalapyje radau, bet norisi isgirsti nuomoniu, jau lankanciu vaiku mamu:) Kadangi norejom patekti i Juventa, atrankas praejom geriausiais balais, bet nepatekom del didelio vaiku is mikrorajonu skaiciaus, tenka ieskot kitos. Aciu is anksto uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Gal kas iš patirties apie centro pradinę pasisakytų?
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2015 05 13, 15:16)

Jauki, mažytė mokykla. Galiu tik apie vieną mokytoją pasisakyti, tai Kristina Vaitiekūnienė, kaip tik išleidžia šiemet ktvirtokus. Super mokytoja, be galo rūpestinga, švelni, atidi kiekvienam vaikui. Rekomenduoju:)
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2015 05 13, 16:16)

vaikas baigia pirmą klasę. esam visu 100 proc patenkinti tiek pačia mokykla tiek mokytoja .
gausu užklasinės veiklos.
Atsakyti
Kuri šiaulių mokykla, priimanti vaikus nuo 5 kl yra geriausia? Ar didelės eilės į ją, kaip patekt?
Ar šiauliuose mokyklos pagal gyvenamą vietą, ar iš kur nori gali atvežt?
Atsakyti