Mano irgi yra viena dovana Kaip džiugu matyt šiuos vaizdus, ačiū toms, kurios viską organizavo
Dorifore - ačiū, gal praleidau pagal sąrašą rašydama
Kaip laikas bega greitai Atrodo taip nesenai pildome norus ir vel naujus issipildome
Vaiko ir šeimos gerovės centro šventės akimirkos:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 12 19, 10:35)
Dorifore - ačiū, gal praleidau pagal sąrašą rašydama
Dorifore mano dukra
QUOTE(loretita2 @ 2013 12 19, 21:05)
Dorifore mano dukra
Taip, jau išsiaiškinau, kad lb daug žmogiuku po Jusu nick' u.
Ne pirmi metai su didžiausiu džiaugsmu pakuoju savo šeimos, ir ryt išvežu visų klaipėdiečių dovanas Kauno onkologiniams ligoniukams
AČIŪ didžiausias loretita2 ir jos didžiulei komandai, O'Hara ir Elve, taip pat klaipėdiečių komandai "Liza svajos" už kepurytes, "Trikotažas visiems" už irgi daug kepuryčių ir bandamų - didžiulis ačiū
iki sekančių , su palinkėjimais pasveikti
AČIŪ didžiausias loretita2 ir jos didžiulei komandai, O'Hara ir Elve, taip pat klaipėdiečių komandai "Liza svajos" už kepurytes, "Trikotažas visiems" už irgi daug kepuryčių ir bandamų - didžiulis ačiū
iki sekančių , su palinkėjimais pasveikti
gal kokiai seimai reikia spintos?
QUOTE(Galleta @ 2013 12 27, 15:28)
Klaipedoje, Sportininku r. skubiai parduodama spinta, plotis 97cm, aukstis su antresolemis apie 2.4m, viduje abiejose pusese padarytos kabyklos, iki pirmadienio spinta bus isardyta, bukle tikrai gera, patys dar naudotume, jei turetume, kur laikyti, kaina simboliskai 50lt
sveiki,esu sukrovusi S/M dydzio moterisku rubu, keleta poru 39d. batu. vyrisku S/M dydzio. bei vaikisku rubeliu ir zaislu. taip pat turiu paklodziu, antklodziu, mielai viska atiduociau, kol kas nezinau , kur vesti tai ir stovi
QUOTE(esema @ 2013 12 31, 00:08)
sveiki,esu sukrovusi S/M dydzio moterisku rubu, keleta poru 39d. batu. vyrisku S/M dydzio. bei vaikisku rubeliu ir zaislu. taip pat turiu paklodziu, antklodziu, mielai viska atiduociau, kol kas nezinau , kur vesti tai ir stovi
ar yra galimybė Debreceno 48 užvešti?
laba diena
Gal reikalingas kam ciuzinukas i kudykio lovyte,naudotas
Gal reikalingas kam ciuzinukas i kudykio lovyte,naudotas
QUOTE(vikma @ 2014 01 06, 11:10)
Labuks,truputi palaikykit,pasidomėsiu ar reikia