Reikalinga pagalba- gal kas turi nereikalingą sportinį vežimą- vaikų namuose Rytas yra 2 m mergytė , ją tiesiog reikia veśti iki darželio, soc.darbuotojos veda ir kt vaikus, todel tai lb palengvintų darbą, dékinga
QUOTE(merga @ 2013 12 11, 17:20)
Na, kiek žinau kolonėlės nuo 130 lt ir daugiau kainuoja jei normalios. Pigesnių kaip neužtikom na nebent per kokius lombardus prasinešt
Mašinos ir kiek šiandien žiūrėjom nuo 60 lt ir daugiau kainuoja ,nebent kas matė kur pigiau
Mašinos ir kiek šiandien žiūrėjom nuo 60 lt ir daugiau kainuoja ,nebent kas matė kur pigiau
kokios cia koloneles? telefonui? mano mama mano sunui uz 30lt pirko
Vakar soc.centre Dienvidis" praėjo pirma Kalėdinė šventė
.Kurios metu SM už 107 lt. prisidėjom prie vaišių stalo. Su Storm nupirkom saldainių vaisių, sausainių ,sulčių. Kartu su SM kalėdinius norus pildė ir Klaipėdos "Vaikystės sodai". Visi vaikų norai išpildyti su kaupu.
šį kartą centre yra vaikai,kuriems Kalėdų senelis dovanas atnešė išvis tik pirmą !!! kartą Tie vaikai iš nuostabos negalėjo net patikėti,kad yra Tikras Kalėdų senelis
O Kalėdų senelis išvis buvo nepakartojamas, kad net dauguma suaugusiųjų įtikėjo kalėdiniais stebuklais ir senelio egzistavimu
Dienvidiečiai paruošė nuostabią programą, kurios eigoje ne vienas nubraukė džiaugsmo ašarėlę ir Storm taip pat .
Vaikų soc.dienos centras'Dienvidis" dėkoja visoms SM mamoms už prisidėjimą Kalėdinio stebūklo organizavime ir perduoda padėką,kurią kai tik turėsiu nuotraukas įkelsiu.
.Kurios metu SM už 107 lt. prisidėjom prie vaišių stalo. Su Storm nupirkom saldainių vaisių, sausainių ,sulčių. Kartu su SM kalėdinius norus pildė ir Klaipėdos "Vaikystės sodai". Visi vaikų norai išpildyti su kaupu.
šį kartą centre yra vaikai,kuriems Kalėdų senelis dovanas atnešė išvis tik pirmą !!! kartą Tie vaikai iš nuostabos negalėjo net patikėti,kad yra Tikras Kalėdų senelis
O Kalėdų senelis išvis buvo nepakartojamas, kad net dauguma suaugusiųjų įtikėjo kalėdiniais stebuklais ir senelio egzistavimu
Dienvidiečiai paruošė nuostabią programą, kurios eigoje ne vienas nubraukė džiaugsmo ašarėlę ir Storm taip pat .
Vaikų soc.dienos centras'Dienvidis" dėkoja visoms SM mamoms už prisidėjimą Kalėdinio stebūklo organizavime ir perduoda padėką,kurią kai tik turėsiu nuotraukas įkelsiu.
sveiki,
turiu vyriskus dzinsus 31ismeros ant 170 vaikino. eri nenudeveti.
taip ir moteriskus ant 160cm.
gal kam reikia?
gal kam reikia?
QUOTE(Nikutė @ 2013 12 15, 14:38)
sveiki,
gal kam reikia?
gal kam reikia?
Jei ryt atiesit į šventę Akroplyje galėtumėt ir atnešti
kokiu adresu nuvezti dovana rytoj,o gal galima ,,Ryto,, direktorei atiduoti,man butu labai patogu, nunesciau rytoj....
QUOTE(ritka68 @ 2013 12 15, 18:45)
kokiu adresu nuvezti dovana rytoj,o gal galima ,,Ryto,, direktorei atiduoti,man butu labai patogu, nunesciau rytoj....
Rasau I Az
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 12 15, 22:22)
Rasau I Az
negavau laiskelio,rytoj turiu maza tarpeli tarp darbo ir mergaites koncerto ,todel butu gerai zinoti ar galiu nunesti dovana i ,,Ryta,,
ritka68 - buvo pilna jusu dėžute, nepriėmė laiškelio. Esu šalia jusu, galiu paimti, arba Taikos 40 uzneskite, odontologijos kab. I Rytą geriau neneskite.
Merginos- ryt vazinesiu ir rinksiu dovanas, skambinkite kad dar neperdavete, 869877631
Merginos- ryt vazinesiu ir rinksiu dovanas, skambinkite kad dar neperdavete, 869877631