Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

merga, be tavo pagalbos tikriausia šiandien būtumę su šeima lauke. Jei ne tavo ištiesta pagalbos ranka ir tvirtas žodis, šiandien tikriausia būtume iširusi šeima. tik tavo dėka ir spyriu minkšton vieton, bei finansine parama mano duktė studijuoja ,o aš turiu tikrą gerą draugę. AČIŪ,AČIŪ,AČIŪ.
AČIŪ, kad esi, ačiū kad šiandien esame tvirta šeima su tvirtu pagrindu po kojomis.

Su tavo DIENA 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

P.S. nepyk, kad ir vėl naudojos tavo kompiuteriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marti 35: 08 balandžio 2015 - 17:57
QUOTE(marti 35 @ 2015 04 08, 18:56)
merga, be tavo pagalbos tikriausia šiandien būtumę su šeima lauke. Jei ne tavo ištiesta pagalbos ranka ir tvirtas žodis, šiandien tikriausia būtume iširusi šeima. tik tavo dėka ir spyriu minkšton vieton, bei finansine parama mano duktė studijuoja ,o aš turiu tikrą gerą draugę. AČIŪ,AČIŪ,AČIŪ.
AČIŪ, kad esi, ačiū kad šiandien esame tvirta šeima su tvirtu pagrindu po kojomis.

Su tavo DIENA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
P.S. nepyk, kad ir vėl naudojos tavo kompiuteriu  biggrin.gif

AČIŪ 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal čia truputį nukrypsiu, bet net ašaros susikaupė žiūrint - čia televizijos laidoje žmonės tiek žaisliukų suaukojo vaikų namams... ir visa tai - Lietuva smile.gif

https://www.youtube....h?v=ztZM1CA1USI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupuliukas: 25 gegužės 2015 - 09:32
Padovanosiu kokosinį mažai naudotą čiužinuką 120x60, tinka standartinei kūdikio lovelei(naudotas) ir 160x80 poroloninį čiužinuką (naujas). Butų gerai, jei iš centro Mažv. Alėjos pasiimtų, jei labai nebūtų galimybės, privežtume. Būtų gerai kuo skubiau, nes tuoj gimdysiu ir viskas bus sudėtingiau 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu sketuką, na būkle tikrai vidutiniška, bet važiuoja, nera kazkoks labai jau sulūžęs, tik kad senas.sketukas nemažas, Gali sedeti ir kokiu 4-5 metu vaikas.
Atsakyti

i 
GERBIAMIEJI, LABAI PRAŠAU PRIEŠ KĄ NORS REMIANT PATIKRINTI INFORMACIJĄ AR TIKRAI REIKALINGA PARAMA !!!

PASKUTINIU METU ATSIRADO LABAI DAUG NESĄŽININGŲ ŽMONIŲ, KURIE KITO GERUMU NE TIK PIKTNAUDŽIAUJA,BET IR "MELŽIA", O  BANDANT JUOS SUGĖDINTI TENKA KREIPTIS IR TEISĖSAUGĄ.

INFORMACIJĄ APIE REMIAMAS ŠEIMAS GALIMA SUŽINOTI PER MODERATORIŲ, SKYRELIO PASTOVIUS KURATORIUS, SOCIALINIUS DARBUOTOJUS, SENIŪNUS , SENIŪNAIČUS, BENDRUOMENIŲ AR BENDRIJŲ PIRMININKUS AR TIESIOG KAIMYNUS...
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2015 06 14, 09:24)
Padovanosiu kokosinį mažai naudotą čiužinuką 120x60, tinka standartinei kūdikio lovelei(naudotas) ir 160x80 poroloninį čiužinuką (naujas). Butų gerai, jei iš centro Mažv. Alėjos pasiimtų, jei labai nebūtų galimybės, privežtume. Būtų gerai kuo skubiau, nes tuoj gimdysiu ir viskas bus sudėtingiau  4u.gif

QUOTE(Limi @ 2015 06 14, 09:51)
Dar turiu sketuką, na būkle tikrai vidutiniška, bet važiuoja, nera kazkoks labai jau sulūžęs, tik kad senas.sketukas nemažas, Gali sedeti ir kokiu 4-5 metu vaikas.

Atiduota 4u.gif
Atsakyti
Sveikos atiduodu išaugtus dukros drabužius (apie 130-140 ūgiui). Rašykite į a. ž. (Žardininkai) 4u.gif
Atsakyti

Gal kam reikia 5 durų spintos su antresolėm, koridorinio komplekto, virtuvinio kampo su stalu ir sekcijos Era? Daiktai ne nauji, bet dar kam nors pasitarnautų.
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2015 07 22, 12:20)
Sveikos atiduodu išaugtus dukros drabužius (apie 130-140 ūgiui). Rašykite į a. ž. (Žardininkai) 4u.gif

Pagal metus kiek būtų?
Atsakyti
Merga, išvežiau viską į Turgaus g., tad kolkas nieko pas mane nesiųsk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2015 07 24, 21:10)
Pagal metus kiek būtų?

Dovanoju drabužių 130, 140 ūgio mergaitei (apie 7-8 metai) (Klaipėda, Žardininkai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mare: 24 rugpjūčio 2015 - 10:30