Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Reik viesai pasizadet,kad nepamirstau - pirmadieniui pristatysiu 5 mezginukus ir 4 kinderiukus, taip ti tesigauna blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pažadus 4u.gif Aš tegaliu pažadėti vėl nuotraukų iš kiaušinių ridenimo (gal ir valgymo..) ir kepuryčių dalybų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 04 06, 20:25)
Ačiū visoms už pažadus  4u.gif  Aš tegaliu pažadėti vėl nuotraukų iš kiaušinių ridenimo (gal ir valgymo..) ir kepuryčių dalybų  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif lauksim su nekantrumu 4u.gif
Atsakyti
Vienam, simpatiškam, pusantrų metų rubuiliui labai labai reikalinga lovytė, drabužiai ir kilimas šaltom grindim.
Atsakyti
Merga sveikinam tave su tavo devintuoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nžn kodėl, bet neleidžia man mamytukui išsiųsti žinutės.
Vyras siunta jau už tą pilną balkoną daiktų. Man niekas neskambina, siūliaus nuvežti, bet vistiek žinių nesulaukiau rolleyes.gif Dabar jau nebeturiu tam galimybės, nes tiek daug daiktų su mažium nesusitampysiu....
Lovytę irgi mergaitė jau norėtų, kad paimtų iš jos smile.gif

Norėčiau viską kuo greičiau atiduoti, tai labai laukiu žinių.
Atsakyti
Dilma,

Kulių sen. Seimulių km - kontaktus galėčiau duoti į AŽ.
aš pati ryt išvykstu iki sekmadienio, tada savo didžiulį maišą ryt perduočiau JUms jei jūs važiusite iki jų ....
ar kušetė iš Renolda irgi tilptų? g.gif

eLBė, peckelina,mama-gita

MAMYTĖS - galite užnešti mano vyrui į darbą - tik penktadienį nieko nebus, -žinot jūs kur - paims ir pristatys man, aš į Kauną mirksiukas.gif
Aš irgi paruošiau 6 kepurytes mielas wub.gif
AČIŪ !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 balandžio 2014 - 09:30
QUOTE(Signa... @ 2014 04 09, 10:14)
Sveikos  4u.gif
Nžn kodėl,  bet neleidžia man mamytukui išsiųsti žinutės.
Vyras  siunta jau už tą pilną balkoną daiktų. Man niekas neskambina, siūliaus nuvežti, bet vistiek žinių nesulaukiau  rolleyes.gif  Dabar jau nebeturiu tam galimybės, nes tiek daug daiktų su mažium nesusitampysiu....
Lovytę irgi mergaitė jau norėtų, kad paimtų iš jos smile.gif

Norėčiau viską kuo greičiau atiduoti, tai labai laukiu žinių.

signute, aš tau į AŽ įmesiu neštukės tel. nr,kurią kuruoja Mamytukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 04 09, 10:27)
Dilma,

Kulių sen. Seimulių km - kontaktus galėčiau duoti į AŽ.
aš pati ryt išvykstu iki sekmadienio, tada savo didžiulį maišą ryt perduočiau JUms jei jūs važiusite iki jų ....
ar kušetė iš Renolda irgi tilptų?  g.gif

Rašykit. Nea, kušetės nesutalpinsim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 04 09, 10:27)
MAMYTĖS - galite užnešti mano vyrui į darbą - tik penktadienį nieko nebus, -žinot jūs kur - paims ir pristatys man,  aš į Kauną  mirksiukas.gif
Aš irgi paruošiau 6 kepurytes mielas  wub.gif
AČIŪ !!!![/color]

palikau vakar, tiesa tik 4 vaikiukam - savo darbu nesuskaiciuoju ax.gif
Atsakyti
merginai daviau jusu numeri sako kai skambino visalaik uzimta atsiuskit is naujo numeriuka gal netaip uzsirasem sendien gryzo tetis tai jau turim masina tad tarsimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 04 09, 09:27)
eLBė, peckelina,mama-gita

MAMYTĖS - galite užnešti mano vyrui į darbą - tik penktadienį nieko nebus, -žinot jūs kur - paims ir pristatys man,  aš į Kauną  mirksiukas.gif
Aš irgi paruošiau 6 kepurytes mielas  wub.gif
AČIŪ !!!!

Zinau, uzvesiu, bet tik kita savaite.
Atsakyti