Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2014 03 17, 10:09)
Kadangi vis dar nežinau kas bus mūsų naujasis šeimos narys kraitį turiu ir jam ir jai ,tad galėsu pasidalinti laisvai. Tik jai ji gimdys balndžio gale tai ji jau turėtų būti dabar kažkur  33- 36 sav.- 9 mėnuo  kaip ir man g.gif
Ramsiukai, tu sužinok ko tiksliai jai reikia ir pradėsim pagalbos startą nestuke.gif  ir leliukui  4u.gif

Taip pat sužinok apie pajamas ir sužinok ar gauna maisto paketą mirksiukas.gif ,

Merga, ui, kokios naujienos 4u.gif Sveikinu 4u.gif

Moteriškė turi gimdyti balandžio gale. Bus mergytė. Vat šiandien ateis pasiimti 2 maišiukų, kuriuos atvežė berods mamytė peckelina (jei neklystu) tai ppasiklausinėsiu. Nemažai aš jai daviau rūbelių, kiek žinau turi lovytę, vežimą.

eLBė, ar tau bent padėkojo?
Atsakyti
Sveikos mamytes! Turiu klausimeli-pririnkau kelis maisus nereikalingu mums vaikisku zaislu. Zaislai aisku ne nauji, bet yra ir visai neblogu zaisliuku! Patarkit, kur geriau nuvezt, kad tiksliai priimtu. Mes esame is Klaipedos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 16:54)

Ne, nepadėkojo, nes visai per darbus pamiršau blush2.gif blush2.gif tikra gėda-pelėda, taisausi

elBė ačiū ,tau už superines dovanas, kurias su kitom gėrybėm, kartu su socialine darbuotoja perdavėm būsimai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ
Atsakyti

QUOTE(merga @ 2014 03 17, 17:29)
Ne, nepadėkojo, nes visai per darbus pamiršau  blush2.gif  blush2.gif  tikra gėda-pelėda, taisausi

elBė  ačiū ,tau už superines dovanas, kurias su kitom gėrybėm, kartu su socialine darbuotoja  perdavėm būsimai mamytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  AČIŪ

Merga, aš turėjau galvoj, ar ta mamytė eLBė'i nors ačiū pasakė už tai, ką gavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina.K. @ 2014 03 17, 17:25)
Sveikos mamytes! Turiu klausimeli-pririnkau kelis maisus nereikalingu mums vaikisku zaislu. Zaislai aisku ne nauji, bet yra ir visai neblogu zaisliuku! Patarkit, kur geriau nuvezt, kad tiksliai priimtu. Mes esame is Klaipedos! smile.gif

Pirmame temos puslapyje rasite Jums patogiausią adresą ,kur priims Jūsų dovanas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:33)
Merga, aš turėjau galvoj, ar ta mamytė eLBė'i nors ačiū pasakė už tai, ką gavo? smile.gif

O ,tu, manai aš tipo buvau ne kiaulytė pigi lotuliukas.gif ,taigi visai ir man fool.gif išgaravo biggrin.gif

Man rodos ,kad lyšnas AČIŪ niekada nebūna mirksiukas.gif
Papildyta:
Sužinok ko jai reikia ir iš daiktų ir iš drabužių. mirksiukas.gif šią savaitę dar turiu planų nulėkti iki LT vidurio,tai gal kokioje pardėje ką užmatysiu biggrin.gif
Atsakyti

Padekojo smile.gif

QUOTE(merga @ 2014 03 17, 17:29)
Ne, nepadėkojo, nes visai per darbus pamiršau  blush2.gif  blush2.gif  tikra gėda-pelėda, taisausi

elBė  ačiū ,tau už superines dovanas, kurias su kitom gėrybėm, kartu su socialine darbuotoja  perdavėm būsimai mamytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  AČIŪ

Dabar galvoju - o ka as ten tokio idejau g.gif Nepamenu, kad kas superinio butu biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2014 03 17, 17:38)
Man rodos ,kad lyšnas AČIŪ niekada nebūna  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nera uz ka. Viskas ok. As pati dziaugiuosi keletos daiktu atsikracius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 17 kovo 2014 - 19:54
Merga, ui, kokios naujienos 4u.gif Sveikinu 4u.gif

Moteriškė turi gimdyti balandžio gale. Bus mergytė. Vat šiandien ateis pasiimti 2 maišiukų, kuriuos atvežė berods mamytė peckelina (jei neklystu) tai ppasiklausinėsiu. Nemažai aš jai daviau rūbelių, kiek žinau turi lovytę, vežimą.

Taip, ten aš atnešiau smile.gif Ir ne, aš dar ne mamytė smile.gif Tiesiog kažkas atliekamo buvo šaldytuve, šį bei tą dar nupirkau, na negaliu aš ramiai praeiti ir pažiūrėti pro pirštus schmoll.gif
Atsakyti
labai labai ieskom bet kokiu daikteliu, voneles, rubeliu naujagimiui turim tik vezimeli dovanota is sio skyrelio mamytes
Atsakyti
Maistu galesiu berniukams prisideti ir as smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 03 18, 17:19)
labai labai ieskom bet kokiu daikteliu, voneles, rubeliu naujagimiui turim tik vezimeli dovanota is sio skyrelio mamytes

Jus laukiat naujagimio? Berniuko ar mergaites?
Atsakyti
100 procentu nepasake kadangi slepia kojytemis sake greiciausiai mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 03 18, 20:24)
100 procentu nepasake kadangi slepia kojytemis sake greiciausiai mergyte  smile.gif

O daugiau informacijos apie šeimą būtų galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 03 17, 17:38)
Sužinok ko jai reikia ir iš daiktų ir iš drabužių.  mirksiukas.gif  šią savaitę dar turiu planų nulėkti iki LT vidurio,tai gal kokioje pardėje ką užmatysiu  biggrin.gif

Merga, moteriškė augino vaikus labai senai, ir dar priedo ji yra hmmm...savotiška...kartais man rodos kad jai trūksta vieno šulo kaip sakoma, tai kaip matu, ji nelabai dabar isivaizduoja, ko ir kiek reikės jai. Būtiniausius daiktus kaip ir turi, lovytę, vežimą, vonelę, pataliukus, rūbelių kažkiek. Bijau kad kai lelius gims, kai greit prireiks mišinukų, nes nuo neprivalgymo ana gi pieno greit nebeturės.....O tada jau bus sunkiai....
Va vystymo lentą tai paimtų sakė, jei dar kas atiduoda. Daugiau kolkas nežinau....Pagrindinė problema pas juos su maistu kolkas.
Vyresnėlis įsidarbino...puse etato.....Gal pasiseks vaikui 4u.gif

QUOTE(elve @ 2014 03 18, 18:42)
Maistu galesiu berniukams prisideti ir as smile.gif

Ačiū . Tikiuosi, ir pati mama pasakys ačiū smile.gif
Atsakyti