Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Turiu atiduot rozine vaikiska vonele kam tikrai reikia:)
Atsakyti
Sveikos,

Senokai čia pas jus nesilankiau. Pačią buvo bėdos užpuolusios doh.gif

Pamenat gal, kažkada rašiau apie šeimyną, ten nedirbanti mama ir du berniukai paaugliukai, vis pusbadžiu gyveno. Labai dėkojo už pagalbą maistu 4u.gif
Dabar šeimynoj situacija kritiška doh.gif Vyresnysis berniukas lyg bando darbintis, mėnesį dirbo, paskui atleido, kolkas baiginėja mokslus...Šiuo metu lyg vėl pavyko įsidarbiti 0,5 etato. Lyg būtų neblogai, ale bet mamytė.....laukiasi nestuke.gif :ohIr, būsiu žiauri, bet neturėjo pinigų išvalymui, tai dabar va balandžio gale gimdys. Būsimasis tetis tai atsiranda, tai vėl dingsta. Finansai šeimoje tie patys, pašalpos, su maistu vėl tragiška padėtis doh.gif Bernai valgyt nori, paaugliai gi, sportuojantys...O ir pati mamytė nevalgiusi sėdi...Įsivaizduokit, 7 mėnesį nėščia moteris pirmą kartą per diena valgo tik vakare, kažkokių popierinių sosiskų....Jos man negaila, bet tas žmogiukas pilve kuom kaltas? Leliuko gaila...dar negimė, o jau badauja.
Pati šelpiu, kaip galiu...Gal dar kam negaila būtų pasidalinti kažkokiu maistu? Tinka absoliučiai viskas....
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 03 14, 20:27)
Turiu atiduot rozine vaikiska vonele kam tikrai reikia:)

Pakalnute, paimčiau jei dar turi.
Atsakyti
NU negaliu, tie keli prezervatyvai pigiau atsieitų nei tą vaikutį ateinantį užauginti... užmėtykit mane akmenim, bet suirzau tikrai....
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 03 16, 08:13)
NU negaliu, tie keli prezervatyvai pigiau atsieitų nei tą vaikutį ateinantį užauginti... užmėtykit mane akmenim, bet suirzau tikrai....

Aš pati komentarų ta tema neturiu aggressive.gif Tiesiog lartais kažkaip bandau pagelbėti vaikams. Nors už tai irgi ne visasda net ačiū išgirstu doh.gif
Atsakyti
na man irgi netelpa į galvą, kaip taip.... įsivaizduoja kad pinigų pašalpų gaus... g.gif
ar bent maisto paketus ir pašalpas susitvarkę?

Ramsius - šią sav galiu maisto paketą padaryti - koncervuotų nemažai turiu, tai kažkaip perduočiau... na gaila vaikų, ypač lėliuko dar negimusio....
Atsakyti
Sveiki
as ,aisku, dabar ne i tema ax.gif , bet - turiu biski atkrovus vakisku (tokiu i kiema i soda labiau gal) . Ar reik kazkur? Gal i ta 3poliklinika buvusia?

ir SAULYTE - numezgiau beveik, keleta kojiniukiu. Pavasariop kiek maziau laiko tam lieka. Kaip ten - idedu i maisiuka,prisegu meiles atviruka 4u.gif , idedu saldainiuka 4u.gif .
Kai jau turesiu suruosus ar galeciau tiesiog uznesti pas jusu vyra ir palikti ? Man but patogiausia.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 03 16, 15:27)
na man irgi netelpa į galvą, kaip taip.... įsivaizduoja kad pinigų pašalpų gaus... g.gif
ar bent maisto paketus ir pašalpas susitvarkę?

Ramsius - šią sav galiu maisto paketą padaryti - koncervuotų nemažai turiu, tai kažkaip perduočiau... na gaila vaikų, ypač lėliuko dar negimusio....

Susitvarkę. Ant to punkto ji tvarkinga. Nei už komunalinius skolų jokių neturi, nors tiek gerai.

Saulyte, aš tau parašysiu į až)

Atsakyti
Nelikime abejingi, mazo berniuko svajonei gyventi
keliu is FB Edvinukas

SOS!!!SOS!!!SOS!!!SOS!!!SOS!!!SOS!!!SOS!!!
Edvinas augo kartu su mano vidurinele dukra, seis mokslo metais musu grupe padalino i dvi, tai Edvinas dabar lanko musu darzeli "Du Gaideliai" tigriuku grupe. Labai noreciau kad tas berniukas augtu laimingas. Tad nebukime abejingi. Visi kartu MES GALIME PADARYTI STEBUKLA ! Siuo metu berniukas gydosi Kauno onkologiniame centre, padekim kiek kas galite... Edvinas s.m. reanimacijoje po 3-os operacijos ir reikes dar keliu...
Jei ir kiekvienas is musu gr.nariu (o ju jau beveik 6000) susimestu bent po 1Lt butu didele parama tai seimai.Susisisiekiau su mama - saskaita - LT227300010007711548 JEKATERINA BALSEVIČIENĖ (mociutes)
mokėjimo paskirtis - EDVINUKUI
Jei kyla kokiu neaiskumu ar noretumet susiekti su Edvino mamyte skambinkit man (TATJANA 860606925) as suteiksiu jums visa informacija.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristoforuska: 16 kovo 2014 - 21:26
Sveikutes.

Ramsius,jei reikia turiu vystymo lenta,vienas kampas paplyses,bet naudojimui netrukdo. O taip pat visokiu leliukisku rubeliu iki 6 men.Gal reik?Ner ten idealus,bet gal pravers.Nes valau sandeliuka ir noreiu greit atsikratyt blush2.gif

Pravedziau ir Edvinukui kiek turejau kortelej,gaila,kad tiek mazai ten bebuvo like,bet tikiuos bent siek tiek dasidesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2014 03 16, 22:40)
Sveikutes.

Ramsius,jei reikia turiu vystymo lenta,vienas kampas paplyses,bet naudojimui netrukdo. O taip pat visokiu leliukisku rubeliu iki 6 men.Gal reik?Ner ten idealus,bet gal pravers.Nes valau sandeliuka ir noreiu greit atsikratyt blush2.gif

Paklausiu, ko dar neturi. Lentos įtariu kad neturi. Bet kol išaiškinsiu, kam ji reikalinga blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 16, 23:52)
Paklausiu, ko dar neturi. Lentos įtariu kad neturi. Bet kol išaiškinsiu, kam ji reikalinga blink.gif  doh.gif

Kadangi vis dar nežinau kas bus mūsų naujasis šeimos narys kraitį turiu ir jam ir jai ,tad galėsu pasidalinti laisvai. Tik jai ji gimdys balndžio gale tai ji jau turėtų būti dabar kažkur 33- 36 sav.- 9 mėnuo kaip ir man g.gif
Ramsiukai, tu sužinok ko tiksliai jai reikia ir pradėsim pagalbos startą nestuke.gif ir leliukui 4u.gif

Taip pat sužinok apie pajamas ir sužinok ar gauna maisto paketą mirksiukas.gif ,

03 16, 08:13]NU negaliu, tie keli prezervatyvai pigiau atsieitų nei tą vaikutį ateinantį užauginti... užmėtykit mane akmenim, bet suirzau tikrai....

Nepyk, taip, tau dar lelių matinti reikia 4u.gif yra kaip yra. Ir man pikta ir nesuprantama, bet moterų- merginų mąstymo nepakeisim. Organizuojam kursus, akcijas, mokymus ir t.t. ,bet...
O ir nebesistengiu .
Žiūrim ką turim.
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 03 16, 15:35)
Sveiki
as ,aisku, dabar ne i tema  ax.gif  , bet - turiu biski atkrovus vakisku (tokiu i kiema i soda labiau gal) . Ar reik kazkur? Gal i ta 3poliklinika buvusia?
ir SAULYTE - numezgiau beveik, keleta kojiniukiu. Pavasariop kiek maziau laiko tam lieka. Kaip ten - idedu i maisiuka,prisegu meiles atviruka 4u.gif , idedu saldainiuka  4u.gif .
Kai jau turesiu suruosus ar galeciau tiesiog uznesti pas jusu vyra ir palikti ? Man but patogiausia.

Taip, zinoma galit uzvesti.

Renku iki Velyku kelios dienos pries wink.gif
Atsakyti