SKUBIAI IEŠKOM:
Labai reikia rūbelių: berniukui 14 m., ypač kelnių,ūgis 150. Jam reikalingi ir batukai 37 dydžio. Jo sesei 10 metų striukytės ir kelnių, ūgis 138, avalynės . Batų dydis 35
KLAIPĖDA
mielos mamytės klaipėdietės - mes ir vėl galime prisijungti prie gražios akcijos, kurią organizuoja kaunietė dahlia+++
Visi numegsti ar siūti mieli ir jaukūs daiktai bus išdalinti Kauno onkologinio mažiesiems ligoniukams ir per "Rugutės" fondą Vilniaus Santarišių onkologiniams ligoniukams
Klaipėdos regiono surenku aš, rašykite
Dalinkitės šią žinute su draugais
Didelis
Juodai baltas
Visi numegsti ar siūti mieli ir jaukūs daiktai bus išdalinti Kauno onkologinio mažiesiems ligoniukams ir per "Rugutės" fondą Vilniaus Santarišių onkologiniams ligoniukams
Klaipėdos regiono surenku aš, rašykite
Dalinkitės šią žinute su draugais
Didelis
Juodai baltas
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 02 18, 17:24)
mielos mamytės klaipėdietės -
Megzti tai pasakiškai mėgstu, bet šitas kaifas man baigės su dekretu.... Sau nieko nebespėju su mažuoju megzt, anei vyrui, todėl galiu tik siūlais prisidėt. Tik reikia peržiūrėt, kad nebūtų kandantys
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 18, 22:24)
Megzti tai pasakiškai mėgstu, bet šitas kaifas man baigės su dekretu.... Sau nieko nebespėju su mažuoju megzt, anei vyrui, todėl galiu tik siūlais prisidėt. Tik reikia peržiūrėt, kad nebūtų kandantys
manau siūlais patogu duoti, ale kada dar kokia mezgėja numegs...
aš manau rasti čia Klp turguj kokią bobulytę, duoti siūlus (kaip tik akcija 40% Maximoj vilnelei) ir tegu mezga...
mielos klaipėdietės mamytės ir ypatingai Frane su kompanija - DIDELIS AČIŪŪŪŪŪ nuo Kristinos šeimos, ypatingai vaikų už tokią gausą daiktų !!!!
preitą sekmadienį nuvykom, kaip kokie Kalėdų seneliai - mano džipo bagažinė buvo kimštinai pilnai.
Vaikai labai nedrąsiai kaip visada vos vieną kitą daiktą pasižiūrėjo, mieliau norėjo pabendrauti , pabūti šalia. O vakare gavau kelias SMS, kur džiaugėsi kaip tiko, kas didoka - bus ateityje, kaip laukia pirmadienio kad lėkti pasipuošus į mokyklą
Taip kad labai labai ačiū, jiems tai didžiulė pagalba.
preitą sekmadienį nuvykom, kaip kokie Kalėdų seneliai - mano džipo bagažinė buvo kimštinai pilnai.
Vaikai labai nedrąsiai kaip visada vos vieną kitą daiktą pasižiūrėjo, mieliau norėjo pabendrauti , pabūti šalia. O vakare gavau kelias SMS, kur džiaugėsi kaip tiko, kas didoka - bus ateityje, kaip laukia pirmadienio kad lėkti pasipuošus į mokyklą
Taip kad labai labai ačiū, jiems tai didžiulė pagalba.
Labukas.
Užklydau ir as i jūsų temele.Noriu pravalyt sandeliuka.Turiu visokiu leliukisku sliaustu,bliuskyciu megstinuku,kelnyciu.Nera jie puikus,bet gal kam reikia,nes mesiu lauk.Skaiciau kad mergaitei reikejo 35 dydzio batu,tai galeciau padovanot naujas balerinkes,mam jos mazos.
Užklydau ir as i jūsų temele.Noriu pravalyt sandeliuka.Turiu visokiu leliukisku sliaustu,bliuskyciu megstinuku,kelnyciu.Nera jie puikus,bet gal kam reikia,nes mesiu lauk.Skaiciau kad mergaitei reikejo 35 dydzio batu,tai galeciau padovanot naujas balerinkes,mam jos mazos.
QUOTE(vitaskina @ 2014 02 23, 17:46)
Labukas.
Visad kažkas kažkam kažkas reikalinga, nes vaikų apleistų daug ir šeimų galo su galu nesudariančių taip pat nemažėja ir poreikis tam yra visada
Na kurios norit parasykit asmenine zinute kad nebutu bajeris parasysiu varda pavarde asmens koda ar ko reikia merginos vaiko tevas sedi kaleime uz vagystes tuo paciu yra itraukes ir ja (esant sveciuose merginai nematant nugvelbe kompiuteri ir pabego) ja naudojasi pinigais kai tik gauna invaliduma praso atsiusti pinigu i kaleima tai ji taip ir daro ji apie ji nelabai pasakoja mano vyro zmona jos geriausia drauge padedavo bulvemis darzovemis siuo metu yra anglijoje, kiek zinau ja priziuri soc. darbuotuoja is silutes kuri beje gyvena netoliese merginos lapynu kaime , soc. darbuotuoja padejo tik tuom kad pasake kad gali gauti 1400 lt pagimdzius sake lyg ir paskambina kartais nelabai tesidomejau
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 02 27, 10:37)
Na kurios norit parasykit asmenine zinute kad nebutu bajeris parasysiu varda pavarde asmens koda ar ko reikia merginos vaiko tevas sedi kaleime uz vagystes tuo paciu yra itraukes ir ja (esant sveciuose merginai nematant nugvelbe kompiuteri ir pabego) ja naudojasi pinigais kai tik gauna invaliduma praso atsiusti pinigu i kaleima tai ji taip ir daro ji apie ji nelabai pasakoja mano vyro zmona jos geriausia drauge padedavo bulvemis darzovemis siuo metu yra anglijoje, kiek zinau ja priziuri soc. darbuotuoja is silutes kuri beje gyvena netoliese merginos lapynu kaime , soc. darbuotuoja padejo tik tuom kad pasake kad gali gauti 1400 lt pagimdzius sake lyg ir paskambina kartais nelabai tesidomejau
i | Informacija pilnai patikrinta ir yra teisinga !!! Be to, Šilutės ir Pagėgių regiono laikraštis "Šilokarčema"! apie šią mamą jau ruošia straipsnį. |
! | Grebiamosios ir gerbiamieji,prieš rašant asmenines su šmeižiančią, įžeidžiančią žmogų, žeminančią jo garbę ir orumą žinutes forumo nariams, siūlau prežvelgti Supermama.lt taisykles ! |
gal kas turi nebenaudojamą bet veikiantį procesorių - paimčiau vienai globojamai šeimai